Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Indonezija
Ierakstīts

Gadijas pirms paris gadiem but Indonezijaa. Lai gan musulmanju valsts, tachu Surubya ir pasaulee lielakais sarkano lukturu rajons. Ielidojot Surubaijas lidostaa un kavejot laiku lidz nakamam lidojumam, paaris indonezieshu puishu apvaicajas vai nevelos kadu dollliju. Sexturisms galigi nebija shis valsts apmeklejuma iemesls, un kulturshoks bija tik graujosh, ka skukji nemaz nebija praataa.

Indonezija meitenes ir gjimenes lielaka vertiba un lepnums, un sabiedriskaa vieta pat nevainigs flirts nav labas manieres. Apmeram 90% meitenju savu nevainibu zaudee peec kaazaam. Mazliet aklimatizejoties tik traki nemaz nav, meitenes izmanto iespeju pakokjetet un aprunaties, ja ir tada iespeja, tachu nekaadi sexuaali majieni.

Peec 3 nedeeljaam pazinjas saka, ka ja ir veeleeshanaas, tad var aizshaut uz vietu kur milestiba tiek pirkta par naudu. Pilseta, kur esmu ir rajons, kas saucas Losari Beach, un tur arii ir attieciigaas meitenes. Viss notiek nesteidzoties, 2 naktis vienkarshi tikai pabraukajamies ar moci. Iespaidi ir satriecoshi, vulgaari skukji un veel atbaidoshaaki suteneri. Un neviena baltaa cilveeka. Par cik valodu nezinu, tad kontaktu sarunaashana ir indonezieshu draugu zinjaa.

Beigaas ir nakts, kad tiek nolemts, ka lieta jaaizdara liidz galam, cena par shaavienu ir ap 30 Ls, un tajaa esot iekljauta arii masaazha peec sexa. Izbraukaajam atkal paaris reizhu pa Losari Beach, notiek paarrunas ar suteneriem, un es man ir taada sajuuta, ka esmu nevis draazeejs, bet gan upuris visaa shajaa pasaakumaa. Beigaas indoneezieshi saka, ka neko nevar sarunaat un brauksim uz citu vietu.

Vieta atrodas pilseetas nomalee, taa ir viesniica. Gaidot pie viesniicas beigaas uzrodas sieviete, tachu izskats ir taads, ka nav ne mazaakaas veeleeshanaas. Tad uzrodas jaunaaks un smukaaks skukjis. Uz to tad arii parakstos.

Tiek samaksaats par viesniicas istabinju un viens no indoneezieshu draugiem dezhurees attieciigaa staavaa viesniicaa bet paareejie gaidiis turpat pie viesniicas.

Indoneezietes vispaar ir maza auguma un arii konkreetaa meitene nav iznjeemums. Ieeju dushaa (uudens spainis ar cherpaku), gandariits piefikseeju ka dushas kabiines durvis netaisaas ciet, jo ir izdemoleetas, liidz tam domaaju ka indoneezieshiem ir sveshas destruktiivas tieksmes. Peec manis indoneeziete aplaistaas ar uudeni un process var saakties. Meitenei ir stingras kruutis ar tumshiem un lieliem kruushu galinjiem.

Liekot draugu iekshaa juutu ka indoneezietei tajaa vietaa ir daudz stingraaks nekaa muusu meiteneem, meitene gan teelo, ka guust baudu, tachu indoneezieshu valodu nedaudz saprotu, un texts ir yes, yes, sakit, sakit. Sakit vinju valodaa noziimee saapes. Videeji muusu loceklji ir krietni lielaaki nekaa aziaatiem. Tachu nodomaaju, samaxaats ir, un ieshu liidz galam.

Kad process ir pabeigts, saku, ka tagad ir kaarta masaazhai. Masaazha saakaas ar lociitavu izgroziishanu un izraustiishanu, tiek izvliktas un noklikshkjinaatas visas pirkstu lociitavas, tad arii izrinkjotas elkonja un pleca lociitavas. Bet kad lieta aizgaaja liidz galvai un kaklam un galva tiek sashkjiebta taadaa pozaa, kad tiek lauzta spranda, ar varu apstaadinu skukji un saku, ka man masaazha ir gana.

Ierodaas indoneezieshu pazinja un jautaa, kaa viss ir bijis, saku, ka koks bija labs, tachu masaazha galiigi garaam. Indoneezietis brauc augumaa skukjim. Paliek meitenes zheel, taa jau vinjai saapeeja, un vai man taa masaazha tik ljoti vajadziiga, saku pazinjam lai laizh skukji valjaa.

Atbraucot maajaas mani sirdsapzinjas paarmetumi, par meitenei sagaadaatajaam saapeem uzreiz paariet, kad konstateeju, ka vinja ir izvilkusi naudu no manaam bikshu kabataam , kad mazgaajos. Zaudeejumu daudz nebija, tachu vienalga tas nebija smuki, nodomaaju tas bija dots pret dotu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.