Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Krievija St-Peeterburgaa
Ierakstīts

Luuk otrais. Tas notika 1995 gada man bija 22 gadi. Atkal kugjis atkal juura shoreiz vidus un peec tam melnaa. Meerkjis Novorosijska. Gaaju kaa matrozis. Komanda retums pretiiga iznjenmot kaadu paariiti matrozhu un vienu mehaanikji. Krastaa nebijaam kaadus triis meneshus, jo bijaam valstiis kur no kugja nelaida. Taa kaa varat iedomaaties kaa bijaam nocietushies. Tuvojoties ostai vechi tik njirdza, ja nekas nav mainiijies, tad te meitenes pirmaa reizee par naudu un peec tam taas pashas par miilestiibu, kam es protams nekaadi nevareeju noticeet.

Kaa ostaa iekshaa taa no kugja uz pilseetu un peec tam vakara programma interklubaa( ja kaads nezin tie ir speciaali klubi aarzemju juurniekiem rīgā taaads bija bijushaa joker kluba vietaa katriindambii, ieeja tikai ar pasi). Ieejot klubaa paveraas jauka aina kaadas 30 meitenes un 10-15 juurnieki kas izsalkushi peec maiguma.

Nu taa mees tur seedeejaam, iedzeeraam, padejojaam. Man no saakuma pat nebija nekaadu sliktu nodomu smile.gif. Ap pusnakti man peekshnji pienaak ljoti simpaatiska meitene un piedaavaa padejot, kaut arii zaalee vinjas pirms tam neredzeeju. Vinja tabildeeja ka bija uz balkona un ka sagribeejaas ar mani padejot. Taa nu mees kaadu stundu padejojaam iedzeeraam un es jau biju karalja duushaa. Tad no vinjas sekoja peidaavaajums par konkraato teemu. Cenu nosauca 50 USD par nakti plus taksis. Es ar nosheelu atbildeeju ka palikushi tikai 40 zaljie, uz ko vinja pasmaidiija un teica, ka es vinjai patiikot taapeec iedos atlaidi (ja godiigi tad bailju sajuuta mani nepameta nevienu mirkli un biju maaciits ka naudu daudz liidz njemt nevar un vispaar svesha pilseeta krievijaa utt.)

Iekaapaam taksii un braucaam pie vinjas uz dziivokli. Shoks man bija kad iegaajaam vienistabas dziivokli ar eiroremontu, kas tajos laikos krievijaa bija ekskluziv.

Tad viss notika aatri izgjeerbaamies viens koks un vinja pazinjoja ka esot nogurusi un grib guleet, ka manii uzkurinaaja riktiigu niknumu un nozheelu par peedeejiem 40 zaljajiem. Nu kaa ir taa ir neieshu tak dirsties un aizgaaju guleet.

No riita pamodos vinja uztaisiija kafiju atbrauca tas pats taksis un par briivu aizveda liidz pasham kugjim, kur mani jau sagaidiija gavileejoshss puulis kuri jau daliijaas ar saviem nakts iespaidiem.

Taas pashas dienas vakaraa mani atkal vechi vilka uz to klubu, bet iet negribeeju jo naudas vairs nebija. Beigaas mani pielauza un apsoliija uzsaukt shmigu. Kad iegaajaam klubaa priekshaa jau bija citi viiri no kugja , kuri pazinjoja ka mani kaadu stundu atpakalj mekleeja viena apburosha buutne. Taa mees tur noseedeejaam iedzerdami kaadas divas stundas un tad paraadiijas vinja. Pienaakot klaat vinja uzreiz apseedaas man kleepii un paluudza paiet perunaaties malinjaa. Tad sekoja piedaavaajums vai es negribot tagad uzreiz braukt pie vinjas (plkst ap 2200). Es atbildeeju ka man nav naudas un tad sekoja shoks, jo vinjas atbilde bij sekojosha: "razve ja tebe denjgi sprashivaju".

Es cik saprotams piekritu. Mees iekaapaam tajaa pashaa taksii un braucam. Kad piebraucam pie maajas vinja saka taksistam:"njet vezji nas komnje na kvartiru". Tajaa momentaa man paraadiijas aizdomas un bailes, bet nevareeju saparast ko no manis vajag ja man nav naudas.

Piebraucaam pie citas maajas uzejam augshaa, a tur trisistabu dziivoklis ar eiroremontu man mute valjaa liidz zemei. Tad vinja pazinjo ka sagatavojusi vakarinjas un shmigu, ka varam paeest iedzert un tad nodarboties ar interesantaakaam lietaam. Taa arii viss notika. No riita atkal tas pats, bet shoreiz vinja ideva savu tel nr un teica, ja es veelos atbraukt, lai zvana vinjai un vinja atsuutiis taksi, kas mani par briivu atvediis. Taa es ari pie vinjas dziivojos visas desmit dienas kameer bijam osta.

Beedigaakais bija peedeejaa diena soplji voplji un taa taalaak un lai neaizmirstot un zvanot.

Dziivoklji vinjai bija taapeec ka vinjai miiljaakais esot bijis griekju juurnieks kas divus gadus naaca uz to ostu un deva naudu.

A ar maniim daljeeji es arii saprotu kaapeec taa. Visticamaakais krievu meitenes meegjinaajums izrauties no Krievijas.

Zheel bet fakts.

Meitene patieshaam bija baigi feinaa.

Krievija St-Peeterburgaa
Ierakstīts

Buus divi staastinji. Pirmais staasts bija vienu gadu peec videnes beigshanas laikam 1992. Pirmo rezi juuraa aizgaaju par maacekli uz tirdznieciibas kugja. Kaa ljoti lielu retumu var mineet ka komanda bija ljoti draudziiga un atsauciiga. Galvenais teksts bija: ti molodoj, denjeg u tebja njetu, njissi mi oplatjim vsjo no ti dolzhen s nami idti tusovatsa.

Taa nu mees gaajaam pa baltijas juuru liidz nonaacaam skaistaja kareelijas pilseetaa Viborga.

Knapi nokaapjam no kugja un vechi saka, ka jaalaizh uz restoraanu tepat pie ostas, jo tur esot laba tusovka un sievietes. Mans par meichaam atmeta domu, jo naudas tak nav. A vechi saka lai nemiizh te vis notiek deelj miilestiibas nevajag tik uzrauties uz nepareizaam. Iegaajaam restoraanaa vechi uzsauca shmigu utt. tad saraadaas meitenes, bet tipa nepareizaas jo prasa naudu. Man tika paskaidrots, ka laikam taapeec ka tikai treshdiena un ka jaanaak piektdien tad viss buus shtokos.

Beidzot pienaaca piektdiena un es lielas ceriibas nelolojot sekoju savai vecaako kaujas biedru kompaanijai ar domu ka paseedeeshu mazliet un maukshu po angljijski prom, jo biju noguris no darba. Bet te tev nu bija.

Restoraans pilns ar cilveekie. Pie galdinjiem seezh kompaanijas pa paariishiem. Var redzeet ka vai nu gjimenes sveetki vai draugi atnaakushi patuseet. Sievieteem vecums saakot no triisdesmit. Nu no saakuma viss mieriigi, visi iedzer runaa, speelee dziivaa muuzika. Tad mani kauju biedri saka: smotri muzhiki nabralji kondiciju i skoro budut ljicom v tarelku a babi zahotjat toncevatj tak shto derzhisj molodoj. Kaa vinji teica taa arii bija. sievietes uz deju luugt nevajadzeeja, jo taas pashas ap muusu kompaaniju saaka lidot kaa ap medus podu a vinju viiriem un draugiem, vai kam tur veel viss galiigi po jo galiiga paali visi.

Taa mees tur tuseejaam un vechi par mani njirdza jo esot baigi pieprasiitais jaunais materiaals.

Pulkstens bija ap kaadiem vieniem naktii, kad piegaaju pie galdinja tur seedeeja triis sievietes un divi no palikushajiem kugjiniekiem, jo paareejie jau bija izkliidushi kur nu kurais. Vechi man saka ka esam ieluugti ciemos un pie tam iechukstot man ka taa jaunaakaa ljoti veelaas lai es naaku liidz. Meitene patieshaam bija simpaatiska (nu kaa jau rosijanka iz glubinki ), paareejaas divas bija vinjas vecaakaa maasa un maasiica. Un tad saakaas jautraakais.

Kad seeedeejam restoraanaa vinjas bija pie cita galdinja ar triss vinju vecumam atbilstoshiem viirieshiem. Man neviljus radaas jautaajums a kas tad tie taadi bija. Uz ko mana jaunaa draudzene atbildeeja, lai nepieveersh uzmaniibu jo tie bija vinju viiri. Mani tas viegli shokeeja ja neteiktu vairaak.

Taalaak mees nokljuvaam triisistabu dziivoklii. Man radaas atkal jautaajums, kam ir shis dziivoklis. Uz to man atbildeeja, ka tas esot vecaasmaates un taa esot laukos prom. Un beigaas piebide, lai es nestresojot jo vinju viiri ir gaaliigaa paalii un kameer vinji naks pie samanjas visi buus maajaas un viss buus ok.

Nu taa mees tur veel iedzeeraam uzeedaam un sadaliijaamies pa istabaam. Tad uzzinaaju ka paareejaam draiskuleem ir 35 un 38 gadi. Tad notika viss kaa parasti nu juus tak saprotat. Kad bijaam pamiileejushies es sapratu ka jaatin makshkjeres jo strauji tuvojaas riits un pats arii paalii konkreetu jau sakjeeris.

Kad izgaaju no istabas un gribeeju tiities mani pamaniija vinjas maasa un ar paarmetoshu izteiksmi uzdeva jautaajumu, kur tad es sataisiijos un vai tad ar abaam paareejaam nekas nebuus, jo taa it kaa esot sarunaats ar vecaakajiem kaujas biedriem. Tas nu arii mani beidzot iedzina galiigaa shokaa , jo taja vecumaa uz izvirtiibaam it kaa veel nevilka.

Tad es atradu momentu kaa aiztiit makshkjeres un laimiigi atgriezos uz kugji. Abiem paareejiem viss beidzaas ljoti jautri, jo bija uzmaukushi grupeni taadu ka maz neliekaaas.

Taads nu ir shis staasts , zheel tik ka aiztinos, jo laikam jau taa pieredze bija par mazu smile.gif

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.