Super, paldies par tik smalku izklāstijumu, Turcijā neesmu bijis ... takā nebūs ko pieminēt ... žēl ka nav saiti pa kuriem paložņāt jau iepriekš, būs kā parasti uz vietas viss jasaštelē
Nu ta Dzeki, varu padalities ar iespaidiem, cik saprotu tad sajā valsti viss ir legali, jo nu tadus intimklubus, vai nu ka lai saka ... mauku majas biju redzejis tikai filmas Protams eiropa un cenas sakot ar 180Eur, bet es teiksu ari kvalitate jo Meitenju kluba daudz, nekadas rindas nav jastav un izvele ir tada ka nu blaviens gruti izveleties ... Viss ka vaig, slegts klubinjs, barinjs, galdinji, muzoninjs skan ... visas tur dejo un var pasedet iedzert, nekur nav jasteidzas, paplapat ar Meitenem un doties ta teikt backstaidza )) Te bus taksista Nr. +4368181703504, zvaniet, izsauciet un ja makat runat angliski vai vaciski, tad vinjs jums paradis kur ir paradize zemes virsu Jarekinas ka taksi taja valsti ari nav lets prieks ... ja dzivojat centra tad turp atpakalj bus kadi 50 - 60Eur ... plus kluba bus kads dzeriens damai ari jauzsauc un pasam ari gribesies ... beigas viss pie kadiem 300Eur varbut pat vairak nostasies ... bet nu istiem dzives bauditajiem Pa reatm tacu varam atlauties
Ir verts pasedet saita http://www.pazintysxxx.com pirms brauc uz lietuvu ... un laicigi, jo vinjas tadas neaktivas ... saita ir grupa "Seksas už $", sex and mony ... tipa ... tur var atrak saprast ar kuru bus jacato, bet kura iedos tel.nr ....
+370 65125192 Renata Vilnjus... neesmu saticis, bet saita sarakstijos, domaju ka nevaidzetu but problemam ... cenas LT figure no 200Lt (40Ls) lidz 500Lt (100Ls) bet nu tas ir maxsimums un tad jau jabut loti labai ... 200 Eur ... taka pa serpu izklausas
Nu ta Biedri, labas zinjas )) Lietuva viss notiek )) ... laiku gan tas viss prasa, bet pilna lietuva ar visadam Meitenitem ... atrodas vinjas tiesam pazintysxxx.com saita un neko beigi neafise, bet nedelju pasedejis saracis esmu diezgan kontaktus, jadoma kad iznaks laiks aizbraukt paciemoties Uz sitienu nav laika te likt ieksa, bet ja kadam interese varat prasit seit konkretas pilsetas un aptuveni nedeljas laika sastelesu Jums variantus konkretaja pilseta, man par to neko nevaig, esmu iegajis azarta Man gan ir privilegija valoda, varbut tapec tik optimistiski tas viss izskatas
Ta varetu but, ari esmu dzirdejis ... bet nu sory, pie mums jau ari daudzkas ir nelegals ... tikai kautka nejut ka kadu tas kaut nedaudz bremzetu ... ... lai ari masazas salonus protams ir ari pie mums pakratijusi diemzel ...
Varetu kartigak panjemt prieksa musu kaiminjvasti Lietuvu, esmu dzirdejis ka tur viss notiek, bet pasam neko jedzigu nav izdevies ne atrast ne saorganizet, max kautkadu masazinju kas nu pavisam bedigi ... Njemot vera cik forsas ir lietuvietes un atmodas laikos musu striptiznikos daudzas stradaja un sarunat vareja viskautko ... bet tur lietuva, sajuta ka pilnigs tuksums ...
Ierakstīts
Kauņa un Viļņa ir diametrāli dažādas pilsētas
... pieļauju ka viļņā ar tiem variantiem ir kudi vieglāk, bet neesmu tur ļoti sen bijis.