Esmu bieži bijis pie "RАЙ" bordelī. Viņi atrodas četrās metro lokācijās. Cena par stundu ir dažāda, mājas lapā ir iespējami apskatīt. Par 3000 vai 5000 RUB/stundā ir iekļauti minets ar prezervatīvu un sex. Ir papildu opcijas, tas jārunā ar konkrēti sievieti vietā. Pie tālruna ir administrators-sieviete, droši varat zvanīt var rakstīt WhatsApp. Esmu krievs, tāpēc visas sarunas notika krieviski.
Man viss patīka. Jaunas istabas, mīkstas gultas, patīkama atmosfēra, tīras vannas istaba (duša, tualete, sauss dvielis, dušas želejas, zobu suka un pasta, Miramistinlīdzeklis), mazas gaismas signāls par stundu beigšanu, skaistas sievietes.
Protams, ne vienmēr iespējami tur tikt, jo istabas var būt aizņemti. Labāk ienākt dienā vai līdz plkst. 20:00. Padomājiet, Sanktpēterburgā dzīvo ap 5.4 mln iedzīvotāji, gandrīz divas-trīs Latvijas. 😁
Loti izsmeloss apraksts!!! Biezhi viesojos Spb, rayvspb laba vieta, bet ne vienmer tas meicas, kas ir majas lapa atrodas uz vietas. Pedejaa laikaa izvelos vairak individualkas... Rusdosugaa ir atsevishka sadala. Cenas tiesham ir 3000 - 4000 rub. Good luck!
Labs apraksts! Bet vai Antverpenee vai A-damaa to pashu nevar dabuut par 100 eur? Man Amsterdamaa bija ists Gfe ar 2 meiteneem pa 100 eur 50 min... Bet tas laikam ir iznemums.
Jaa, Briseles sarkanie lukturi ir visai biedoshi salidzinot ar Amsterdamu vai Antverpeni... Atrodas aiz Ziemelu dz stacijas. Apkart blandas daudz arabu... Neomuligi... Cenas tadas pashas - 50 eur kniebiens.
Ja, danke shon par aprakstu, bet kopejais cenniks tomer ir liels... Es dodu priekshroku Pragas Show park vai Vines Laufhaus variantiem: ieejas maksas nav (Pragaa 10 eur) un meitenes pa 50 - 70 eur par shavienu. Bet nu katram sava gaume.
Nesen ir buts shaja iestade. Vislabako var teikt. Bija ap 20 meitenu, visas glitas, dazhas sagaida kailas (nebus parsteigumu krushturi nonemot). 50 eur atrais 15 min, 70 eur 30 min, 120 stunda. Par analo piemaksa 50eur. Var tikt ar tramvaju nr1 kas iet no centra. 2,20 eur bilete viena virzienaa. Loti labs variants, kas atkal liek aizdomaties par LV cenam un kvalitati.
Biju iegriezies pa Ziemassvetkiem. Viss ok, vienigais minuss, ka uz vietas bija tikai kadas 10 meitenes, kaut gan majas lapa onlaina bija rakstits ka 45 ir vietas. Par ko bija pateikts recepcijai prom ejot. Bet jau ta bija gruti izveleties no tam 10, jo visas glitas.
Ne, Antverpene ir labaka par A-damu. Viss ir zolidak un meitenes ir skaistakas. Pie tam daudz meitenu ari rita stundas, jo mainas plkst. 8.00 un 20.00.
Paldies par ieteikumu kotbegemotam. Biju Showparkaa, izcila vieta! 10 eur ieeja un izvelies meitenes. Bija ap 20 meitenes, visas glitas... 50 eur par shavienu. Pec shis pieredzes musu lv shalavam ni centa!
Ierakstīts
Sveiki! Vai kadam bjja pierdze Bialystoka? Domaju ka tur tagad daudz no UKR meitenes sabrauca....