Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sex Nevadaa
Ierakstīts

Beidzot izgulējos no gariem pārlidojumiem un varu šo to izklāstīt par mīlas priekiem šai pilsētā smile.gif

Tātad, iesākumā, protams, bija jāadoptējas laika starpībai. Kad tas tika paveikts, prāts panesās un sieviškjo miesu. Tika atvērta lielā telefonu grāmata, un meklējumi sākās. Pievērsos sludekļiem russian girl. Principā, tas ir reklāmas triks, jo reāli nekādas russian tur nav. Kaut gan pēc nedēļas nodzīvošanas tika atrasta ukrainiete (bet netika nomēģināta).

Ok, tātad zvanu uz vienu, kur piedāvā it kā russian un saku, ka man vajag krieveni, saka - jā ir, it kā viena viņiem runājot krieviski. Jautāju vai full service. Atbild - jā, bet tas jav jārunā ar skukji uz vietas. Saku - ok, vediet. cena 275 zaļie, ~ pēc 1/2 st. klauvē durvīs (dzīvoju Luxor). Biju vīlies, jo atverot durvis, priekšā stāvēja melnas ādas skukjis. Jautāju, vai runā krieviski, saka nē. Ok, zvanu uz iepriekš zanīto nr., saku, ka atbraukusi nu galīgi ne slāvu tautības pārstāve, šie atbild - dodam discount, t.i., summa 200 zaļie. Labi, runāju ar skukji, bet ši man - tikai striptīzs. Man atbilde noraidoša! Pamatojums - pa 50 zaļajiem varu aizvikties uz striptīzklubu.

Sāku saprast, ka jāsāk ievākt informāciju. Kur? Loģiski, pie taksistiem. Sēžos iekšā, bet trāpījās kaut kāds debīls bulgārs, kurš knapi vervelēja angliski un izskatījās visnotaļ neapmierināts ar dzīvi. Labi, saku, lai mani izkrauj pie Bellagio. Tur akal sēžos taksī un sākas taustoša saruna. Taksists trāpījās super un man uzreiz - you want fuck??? Beidzot!!!! smile.gif Džeks pats uzzvana kantori, nosauc sava keba nr., viesnīcu un manu nr. Ok, diedzu (mēs bijām divi) un nr. un gandrīz uzreiz kluk kluk. Atveru - divas baltās. Pirmo reizi redzēju, ka ierodas tāda vecene, kuras foto pie mums novērtētu par fake. Un kura pati nofochēta uz kantora bukleta reklāmām. Tālāk akal sākas taustoša saruna par to, kas ir legāli un kas nē smile.gif Princips - 250 zaļie tikai par to, ka vecene ierodas un nogērbjas līdz apenēm un nogāž tevi gultā. Uz instrumenta uzmet dvieli un sāk rīvēties smile.gif Un lūk par katru nākamo soli gatavojaties piemest zaļos!!! smile.gif Zakjis iepriekš pasaka, ka tas ir tikai starp mani un viņu. Saruna tiek ievirzīta tā, ka to nepieciešamās naudas apmēru ir jāpasaka man , nevis viņai. Tā ka pašas ar raustās smile.gif

Ok, te būtu daudz kas jāraksta, bet īsumā - nokniebos par 1000 zaļajiem. Bija jautri. smile.gifsmile.gifwink.gif

Dienas gāja, aizlidošana prom tuvojās un gribējās nēģerieti :-) Līdz ļotenei palika 3 st. :-) Un tikai tad es apjēdzu - kāds es biju nevērīgs. Izrādās, pērkamās sievietes man apkārt bija visur, ik uz soļa!!! Iepriekšējās dienas, sēžot krogā, malkojot kafiju un apbrīnojot garkājainas un lielpupainas, skaistām sejiņām sievietes īsos svārkos vai piegulošās biksēs, es pat neiedomājos, ka viņas 99,9 % ir pērkamas smile.gif Kad būsies Vegasā, droši ejiet klāt tādām sievietēm. Pēcāk jums acs piešausies un uzreiz atškjirsiet šīs kategorijas sievietes.

Tātad 300 zaļie un pirmo reizi dzīvē nokniebos ar nēģerieti smile.gif un uz ļoteni!!! wink.gif

Rezumē: iesaku jebkuram apmeklēt grēku pilsētu. Jo līdzi vairāk naudas, jo labāk smile.gif

Ja kādi jautājumi, prasiet!

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.