Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai

Gribēju padalīties ar berlīnes pieredzi un salīdznāt ar LV ... :D

http://www.airport-girls.eu/kontakt/

sagadījās būt berlīnē šodien un un saprotams pamēģināt vācu bordeļus 50eur pisiens vai 60 par reizi neliekas interesants gribējās redzēt kas var būt par 60EUR 5 stundu flat rate drāzienu....

karoč klubs pie lidostas nekā īpaša diezgan prasts budžeta variants....

Meitenes tāpat ko var gribēt ja viņa saņem 7 eur par pisienu....

bija kādas septiņas 5 neglītas un resnas 1 ne resna viena ļoti gara laba auguma. Tad 2reiz drāzu to garo un 3reiz to otru....

plus viena ļoooti nepatīkama pieredze ar vienu garu lelli... viņa atved uz istabu saka guli es noaugšas ok tad man nepatika es saku ka gribu pa virsu ši nē... pieskaros pie pakaļas ši saka ka nevar nu nahuj pasūdzējos priekšniecībai un viņi neieskaitīja to pisienu :D

garīgo mazliet sabojāja...

otra slaidā meitene augums normāls bet protams ka konvejiers un tas jau sagaidāms pēc minūtes jau prasa kad beigšu :D

es saku drīz drīz un drīz kādas 5 min. Beidzu ātri ar. katrreiz. pārējās meitenes ļoti neglītas plijās virsū un kad negribu tad ļoti negatīva attieksme.

Karoč kopumā tomēr nav vērts bet ja prosta vajag caurumu ko padrāzt var mēģināt.

Otra meitene man teica ka pizda ļoti sāp un lai ātri beidz beidzu ar augums labs viņai. Viņa teica 15 reizes pisās 5h laikā... katreiz kad atnāca telpā tā vecis virsū plijās... viņa tik visu laiku saka ka nav tak mašīna lai pagaiada iedzer aliņu un atkal uz istabiņu. Tas bija psec viņa visu laiku pazuda uz 10-20min. Godīgi sakot palika žēl to meiteņu ... tas ir vienkārši totāls psec... bet nu ok viņu izvēle...

citas neko daudz tur nepelna varbūt kādi 7 klienti. pa 5h itogo 10EUR stundā. Tas toč ir lētākais sekss eiropā!!! Pat ukrainā ir dārgāk!!!

Kopumā ja grib papist caurumu tad ir daudz lētāk kā LV jo LV ir bieži līdzgas kvalitātes un attieksmes meotenes kas paparsīs 50-70eur par tādu pašu pisienu protams var būt labāk bet bieži var būt tas pats

Pieredze No Amsterdamas
Ierakstīts

Nabadzins necieties ej un padirs:)

Es tikmer pa 100€ kadu Smukino pamilesu:)))

Nu piedod ka Tev nav naudinas!!!

Ja nemaku gan jo esmu iesacejs pilnigs rakstot atsauksmes:)

Un del tadiem ka jus te lielaka dala driz ari paries velme dalities!!!

pa 100EUR tu tur neko nepamīlēsi, bet prosta spiedienu biksēs samazināsi :D naivais losi, labākajā gadījumā dabūsi teātri ilūziju kam nav nekāda sakara ar realitāti bērns naivais redzams ka nekad nav bijis sekss ar normālu sievieti...

P.S man dziļi pajāt ko tu domā par manu naudas maka stāvokli ja tev paliek no tā labāk domā kā gribi.

Pieredze No Amsterdamas
Ierakstīts

Tici man kad varesi bet izklausas ka nevaresi nopelnit daudz naudas tad saprastu kada ir atskiriba ja neesi kapeiku pisejs pie sim Meitenem!!! Nebrinies ka Tevi atsuj pat perkamas Meitenes nemaz nerunajot par tam kas dotu par velti jo iespejams Tev pat zel Meitenem sampi uzsaukt par pukem nerunajot!

Ari Maucinas ir tikai parasti cilveki ari vinas grib sajust attieksmi cienu milestibu!!!

Domaju ka par velti te pret klaviaturu deldeju pirkstus tadiem ka Tev to nesaprast!!! :)))

Gaišreģi bļe, detaļās neizplūdīšu bet tavas spējas redzēt citu maka saturu ir 0 :D

Normālai meitene šampi un puķes nopirkt man nav problēmu bet kaut kādos asmterdamas huiņas caurumos 3K izilikt ir idiotisms kam ar naudu nav nekāda sakara, tām būtnēm (par sievietēm es viņas nesaukšu) to tik vajag tu viņu acīs nekas vairāk par stulbu naudas maisu neesi, nebūtu tavas naudas viņas bļe tev ne sekundi virsū neskatītos, atradies te pasaueles umņiks dirst gribās :D

Re Kā - Jāpiesakās Darbā Pašvaldības Policijā.
Ierakstīts · Paslēpa meiteni, 2014. gada 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa meiteni, 2014. gada 13. janvāris - Iemesls nav norādīts

Nu nezinu gan iespējams jābūt patstāvīgajam tur Avotu 8. Esmu tur bijis un dabūjis tik švaku masāžiņu.

nu moš kāda meitene nepiedāvā bet pārsvarā visas piedāvā ja policista kungi divatā ietu gan jau vienam paveiktos :D

Re Kā - Jāpiesakās Darbā Pašvaldības Policijā.
Ierakstīts · Paslēpa meiteni, 2014. gada 13. janvāris - Iemesls nav norādīts
Paslēpa meiteni, 2014. gada 13. janvāris - Iemesls nav norādīts

menti ja jūs lasiet šo tad marš uz avotu 8 tur būs i orālais i vaginālais tad varēsiet aprakstīt kā nogājā, kā stenēja etc etc :D :D :D no latvijas policista ziņojuma:

"un tad masieres vagīnā iebāzu savu dzimumlocekli, pēc pāris minūtēm notika sēklas noplūde. Masiere klusi vaidēja. Pēc tam sastādīju protokolu ka stenēja par maz, nolēmu uzlikt naudas sodu 500 EUR un pienākumu gadu turpmāk sūkāt man par brīvu 2X dienā." ziņojuma beigas...

Došanās Ceļojumā Kopā Ar Pērkamu Lēdiju
Ierakstīts

pirmkārt, nabagi noteikti nepirks pa 10k :D - tātad tie būs bagāti ;)

otrkārt, kurš grib čakaru ar ZZ pirkšanām un tādiem sūdiem? piedzeries, izklaidējies.. aizej te pat lv uz kazino - džeki 10k vienā stundā iztērē.. visi cilvēki nav vienādi un saukt par lohu džeku, kurš pelna naudu vairāk kā tērē nebūtu pareizi.. ja viņš dienā nopelna 100k un nedēļā iztērē 10k? tiešām vienalga viņam..

šajā forumā tadu nav, bet pasaulē tadu ir daudz ;) palasi ziņās ko raksta, ka kāds politiķis, aktieris vai vēl kāds pieķerts ar vip prostitūtām un kokaīna somām :D

viss kārtībā - ja es pelnīt 10miljonus gadā, es mierīgi masāžas salonā atstātu 1k čajā, lai vienkārši iepricinātu meiteni, tas arī viss ;)

viens ir iztērēt otrs izsviest, iztērēt nožimē nopirkt ko citi nevar, teiksim iztērē par Rolls Royce tas ir iztērēt citi to nevar nabags nevar nopirkt Rols Royce a "iztērēt" jeb pareizāk sakot izsviest par kaut kādu sūda jasmīnu ir debili, jo ir džeki kas tādas pa velti drāž, te tā šķirba... atstāt 1K par masāžu nu un kas tev no tā?? Lielīsies citiem ar savu stulbumu re es maukai 1K par pipeles paraustīšanu atstāju??? Jo vismaz te LV nevienas kas jēdz masāžu nav un lai 1K atstātu es nez kas viņai jāizdara, lielāks prikols būtu uzfilmēt video kā tu bezpajumtniekam to 1K vai 10K atdod :D

Ierakstīts

biezie ne vienmēr ir tie izšķērdīgākie, nereti dzirdēts ka pensionāru apvārdo un tas visu pensiju noliek par kaut kādiem štruntiem bet biezie nereti kaulējas par sīkumiem, atceros kad vienu brīdi datorus tirgoju tieši biezie kas atbauca ar Poršiem un Bentlijiem kaulējās par 5ls :D un sava loģika te ir viss lielais jau no sīkumiem krājas... tas gan neizslēdz iespēju ka idioti būs vienmēr un to jau tādas jasmīnas gaida.... man liekas ka konfidencialitāti var ar saglabāt vienkārši iepazīstoties, kur problēma paņemt fake zelta zivteli priekš tikšanās ar meiteni un ja vairs nevēlies tikties izmest sim karti miskastē simts gadi tad var viņs sms sūtīt, un maukai ar var uzdurties uz ielas un ja es būtu kopā ar nu jau savu sievu tad man stress tādā brīdī būtu 100 reiz lielāks nekā tad ja man viņa būtu bijusi vienkārši mīļākā uz to laiku...

Ierakstīts

3 hours 500 EUR Night (8 hours) 1000 EUR 24 hours 1500 EUR 2 days 2400 EUR 1 week (7 days) 7700 EUR 10 days 10 000 EUR

Feel free to contact me for longer travelling

Our prices do not include travel costs   

Cittur cenas

da pist viņu ... piedāvā 500-1K EUR kādos iepazīšanos portālos par ārzmeju izbraucienu un smukas meitenes rindā stāvēs, un būs vismaz tādas kurai nebūs tās pretīgās automātiski atstrādātās kustības un attieksmes. Ja normālu tekstu piedāvājumu uzraksta tad iespējams ka pat vispār par nekādu naudu var neiet runa ja tu apmaksā izdevumus bet tad kaut kādam normālam plānam jābūt lai meitenei ar intersanti.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.