Salonu maz, netā komunikācija man nevedās, tādeļ nolēmu izsaukt uz viesnīcu erotisko masieri www.luxrelax.net
Komunikācija caur watsapp(iespējams arī elektroniski pieteikt vizīti). Meitene strādā tikai uz izbraukumiem. Ieradās ar 2 minūšu nokavēšanos, bet par to iepriekš pabrīdināja +
Bildes iespējams pat viņas. Krūtis mazi darba silikoniņi(man patika). Augums sportisks,iesauļots.Varbūt pat nedaudz par daudz sportisks, bet nu tas gaumes jautājums.Man nedaudz traucēja, kad procesa laikā uz pleciem izspiedās vēnas(arī uz vēdera tās manīju), bet kopumā ok.
Pats process: gulta jāizklāj ar dvieļiem, jo lieto daudz eļļas.Sāka ar klasisko masāžu-jāsaka diezgan spēcīgu(noturējos lai nekliegtu). Erotiskā daļa- ieeļļo sevi un riktīgi jauki vizinās pa vēderu un ne tikai un šajā brīdī darba silikoniņi riktīgi labi noder. Sēžas arī jātnieces pozā, imitējot aktu(jāatzīst ka bija mikro stringos-pirmajā reizē papildopciju bez stringiem neņēmu)
Fināls ar roku palīdzību, bet pieļauju ka jūtīgākiem cīņu biedriem var sanākt beigt ātrāk.
Šobrīd vienīgais manis testētais Tallinas variants.
Ierakstīts
Meitene ir krievu tautības. Vismaz brīvi komunicē krieviski.