Prieks dzirdeet ka tur arii ir forshi zakji , man tieshaam nav gadiijies pa aarzemeem dabuut normaalu peerkamu m-ku kaa tu te saki , parasti jau bail no taas cenas , es neteiktu ka pie mums Latvijaa ir daargi , bet gadiijies dzirdeet par pasakainaam cenaam , nu un kaa jau ieprieksh kautkur teicu galu galaa visas vinjas ir vienaadas ar nelielaam variaacijaam.
Principā tur katrā lielajā pilsētā noteikti ir tādas vietas , bet nu tākā es vāciski nerunāju gandrīz (tas starpcitu tur arī nav vajadzīgs) tad jau jātrod tā iela kur tusējas prostitūtas , tur apkārtnē būs daudz bordeļi. Drusku vienkāršāk ir Nīderlandē, tur tā lieta tāda brīvāka, bet Vācijā domāju ka varētu būt ka var arī neatrast. Nu un tad jau ir sludinājumu avīzes līdzīgi kā pie mums SM reklama, tur zem rubrikas masāža, var noteikti atrast.
Zini sen neesmu bijis jau , nav vairs tu ko dariit , bet lai brauktu vienkaarshi padraazties tomeer pilseeta ir daarga, un celjsh arii ne paaraak leets , nu vieniigi ja plackartaa , bet nekad neesmu braucis plackartaa nezinu vai vispaar gribeetos ostiit sierinju smaku , un klausiities pirdienus.
Naakoshaa reize kad biju St-Peeterburgaa bija jau augusta beigaas , viesniicu shoreiz izveeleejos drusku leetaaku pa 90$ diennaktii, bet shoreiz bija plaans tomeer saakumaa izdariit visas dariishanas un tad kaadu dienu divas pastaigaat pa pilseetu un patuseeties. Jau no savas ieprieksheejas pieredzes irodoties numuraa uzreiz atsleedzu telefonu, lai nezvana un netraucee mieriigi guleet. Bija doma piezvaniit uz administraaciju taj viesniicai kuraa dziivoju ieprieksheejo reizi un paintereseeties vai nestraadaa taas meitenes ar kuraam njeemos pirmo reizi, vaardu ta es zinaaju , bet vairaak neko. šii doma mani principaa nepameta visu nakti , bet nu tomeer dariishanas ir daudz svariigaakas nekaa izklaide un izdomaaju nezvaniit tomeer. Nakoshaa diena pagaaja normaali izbraukaaju puspilseetu un viss kas bija jaadara jau gandriiz bija izdariits un sarunaats uz naakosho dienu atlika iebraukt divaas firmaas un parakstiit divus dokumentus par piegaadeem. Ar ko ir raksturiiga shii pilseeta tas ir ar to ka valsts taksometru nav bet ja gribi kautkur braukt ir jaapacelj roka un pirmaa mashiin uzreiz apstaajas, no vienas pilseetas malas liidz otrajai var aizbraukt pa 3-5 $ , nezinu kaa tagad bet veel nesen taa tas bija. Shoreiz es dziivoju netaalu no Nevska prospekta , liidz ar ko gribeejas pastaigaaties un paskatiities kas notiek pilseetas centraa bez baileem palikt Nevas otrajaa pusee kad tilti ir pacelti. Vienmeer kad esmu taalaak no maajaam velk uz piedziivojumiem, izdomaaju aiziet uz kaadu nakts klubu , godiigi sakot neatceros to nosaukumu bet tur pat uz taa prospekta vinjsh arii atradaas. Iipashi nekad daudz neapmekleeju taadas iestaades un iespaids bija taads itkaa tu 3/4 ir tikai meitenes bet tikai 1/4 ir dzeki. Meitenes visdazhaadaakas un pie tam izskatiijas ka lielaakaa dalja tomeer ir briivas, bija doma vi taas ir prostitutas vai arii kaadas kraapnieces , saklausies te visaadus staastus. Izraadaas tieshaam piecu minuushu laikaa pie manis pie naaca divas meitenes un paprasiija vai es neesmu vieteejais un vai nepacienaashu ar kaadu dzeerienu , aiz dzeeriena tika jautaats vai vinjas man patiik , es teicu ka jaa protams patikaat, taalaak tika noziimeeta cena 150 $ nakts bet ar abaam. Es tikai klausiijos un smaidiiju un domaaju nu blins tuliit mani apstraadaas kaa loxu. No manis konkreetas atbildes jaa vai nee nesekoja, tika piedaavaata naakosha summa jau 50 par nakti un veel joprojaam ar divaam . Nu pienaaca laiks pateikt ka nee mani divas neinterese, jo nezinu ko ar vinjaam divaam dariit un vispaar ka esmu tjipa ruso turisto obliko morale , impotento. Nekas domaaju vakars tiko sakaas veel paspeeshu atrauties. Es mieriigi pastaigaajos un skatiijos uz meiteneem nu visdazhaadaakaam gaumeem, noskatiiju vienu mazinju , tievinju , augumaa nu ne lielaaku par 150 cm un pieseedos klaat, otvali izskaneeja tik strauji ka nebiiju pat paspeejis saorienteeties, neponjal - pochemu otvali , neotvalish tebe otvaljat tika atbildeets. Nekojau sev padomaaju domaaju nafig nafig viens pats pilseetaa veel tochna nositiis i dorogaja ne uznajet koj u parnja bil konec Tiko es pieceelos te no blakus meitenes atskaneeja fraaze lesbijanka ona chego ne vidno shtoli , kuda eti muzhiki smotrjat blin. Es pagriezos un ieraudziiju garmatainu bruneti sev priekshaa , chego pervij raz shtoli zdesj , ti chego iz derevni prijehal ? Es padomaaju nu bljaaviens itkaa jau nu neizskatos ka buutu no laukiem kaut gan kas to lai zina kaa izskataas no malas. Net es teicu nesovsem iz derevni , o blin tak ti jescho i Estonec , Net ne Estonec ja Latish. A nu eto drugoje delo atbildeeja man kaut gan paarlieciibas par to kaa Latish lucshe Estonca man nebija. Iepazinamies vinju sauca Liza , bija 21 gads. Liza teica zini es tevi te jau kaadu laiku veeroju uzreiz sapratu ka neesi vieteejais to tebja kak loha hoteli razvesti na babki , i valjalsja ti gdenibudj v podvorotne bez odezhdi i bez deneg , stranno shto ti ne soglasilsja oni vsegda cenu v neskolko raz skidivajut tak ljuboj soglasitsja, a ti ne popalsja. Potom k etoj lesbi stal kleitsja, tiko es gribeeju pateikt ka es negribeeju tjipa taa pat vien sagadiishanas, ka vinja man teica mne vsjo ravno na samom dele , segodnja ti budesh so mnoj , ja tak hochu. tiko paveeru muti , sodimsja v tachku jedem ko mne . Vardsakot nu domaaju bljaviens shii diena man var slikti beigties, bet nu ko lai dara kas neriskee shampaanieti nedzer. Taa es nokljuvu nevas otrajaa pusee , pie kam liidz tiltu nolaishanai es atpakalj uz viesniicu noteikti netikshu, nu i shtrunts netikshu tad netikshu mani jau tur taa pat neviens negaida. Jaa zakjis jauns bet mashiina prieksh taa laika bija tiiri smuka Sarkana Toyota Celica. Dazhaadas domas groziijas galvaa vai vinjai ir viirs , vai vinja arii nav kaada kraapniece, un vispaar kur mees braucam kas mani shodien sagaida. Taalaak visas preluudijas beidzas un mees nokljuvaam vinjas dzivoklii , izraadas vinjai ir bagaats teetis kursh shobriid ir projaam kautkaadaas arzemees , vinja maacaas universitaate un liidz studiju saakumam ir palikushas dazhas dienas , visu vasaru tuseejas pa nakts klubiem , bet raksturiiga iipashiiba ka vinja pati sev izveelaas partnerus. Atkal mani sabiedeeja tas , nu johaidi tagad piesies pie gultas veel izvirtule kautkaada, vai veellabaak piesies un piezvaniis tetukam , brrr kaadis tik stulbas domas nenaak praataa. Nee izraadiija normaals zakjis bez visaadiem pribambasiem un navorotiem. Vieniigais ko man ne iipashi patiik dariit tas ir laiziit nepaziistamajam , bet nu te bija tas jaadara to man lika dariit ilgi, kameer vinja nebbeigs. Ta paagaaja nakts , par sexu pirmo reizi man tika piedaavaata nauda , smiekliiga protams , bet nauda 10 $ uz taksometru , nu bet es tachu nenjemshu es tjipa "matrosi deneg neberut" iedeva telefonu un teica kad buushu naakosho reizi pilseetaa lai pazvanu. Un taa beidzaas mans shiis dienas piedziivojums.
PS kaados tik suudos nav naacies buut bet galvenais ir nekad nestreept karstu un viss buus OK.
Eu kautkas komentees , vai nekomentees , es te centos rakstiiju , dalijos ar saviem piedziivojumiem. Varu pastaastiit par naakamo braucienu uz St-Peeterburgu protams ja kaadam interese, bet nu principaa nekas iipash vairs nebija.
Reiz nācās būt St-Pēterburgā, tas notika nu aptuveni gadus 4 atpakaļ . Godiigi sakot tā bija pirmā reize kad biju tur, es apstājos vienā no lielākām viesnīcām pilsētā ar numura cenu 140 $ diennaktī , nepaspēju ieiet numurā kā atskanēja zvans pa telefonu, nu domāju kāds būs kļūdījies ar numuru , vai būshu ko aizmirsis pie administrācijas noformēt, pacēlu klausuli , Halo otrajā galā atskan zdasti vas bespokoit intimklub takojto mi predlagajem intim uslugi takijeto , es - Spasibo neinteresujet. Nu domaaju serviss , nekojau sev . Noģērbjos un tiko taisos ieiet dušā, atskan zvans pa telefonu nu domāju tagad tochno , vainu administrācija , vai nu restorāns Es atkal Halo otrajaa galā zdasti vas bespokoit intimklub takojto mi predlagajem intim uslugi takijeto , es - Spasibo neinteresujet. Tur nu takzhe mi predlagajem masaž tela , eroticheskij masaž , tralala blabla bla. es atkal - Spasibo neinteresujet. Iegāju dušā nomazgājos, iznāku un atkal zvans pa telefonu , protams es saku atkal Spasibo neinteresujet un atslēdzu telefonu. Bija tieshi vasaras sākums un baltās naktis , izdomāju aiziet pāest kā arī ieiet un izmantot interneta pakalpojumus, Par interneta 1 stundu man panjeema 1 $ , bet serviss vispaar murgains , izraadaas kautkā nedriikst piekļūt pie pastkastīteem hotmaila Yahoo un tamliidziigaaam , man paskaidroja ka nu to var izdariit tikai pie administraacijas. Nu domaaju ka nafig man shiis cirks jaaiziet pie administraacijas jaapajautaa kā lai pamegjinaat sarunaat paseedeet pie kompja 15 minuutes, Jauka meitene , ļoti simpātiska , gariem blondiem matiem , nu domaaju pajautaashu , Piegāju sākam runāt , vinjā saka ka pēc stundas beidz savu maiņu un tad var palīdzēt , es protams paldies. Atgriezos pie sevis numurā , labs skats tieshi pretii upes otrajā krastā stāv Avrora legendārais kreiseris, nu super iespaidi vienreizēji. Un te es drusku aizsnaudījos ,ka pie durviim Tuk Tuk, es pieceelos un atveeru durvis skatos tā pati blondīne, vinja saka ka nevareeja piezvaniit man uz numuru jo es neatbildu, es pasmaidiiju saku ka naacaas atsleegt telefonu un aizmirsu piesleegt atpakalj, Vinja itkaa mani steidzinaaja ,bet es jau nekur nesteidzos. Viņa saka ka sarunāja ar telefonīstu viņa istabā ir internets un es tjipa varu iet tur patusēt , es saku ko esmu paradā, nu neko paldies nevajag tjpa vins otram jāpalīdz un viss. Jūs jau domājat ka te nu saaksies, bet nekā. Tā arī notika nekā tālāk īpasha nebija , Joks.
Aizgāju es pie tā puiša izrādījas jauns students piestrādā pa vakariem un naktīm par telefonistu, es tipa iegāju tur inetaa kur man bija jaieiet , te atgriezhas blondiine saka ka mainju ir pabeigusi , vai mums viss ir kaartiibaa, es saku jaa paldies viss ir kaartiibaa, es piedaavaaju ka man no Latvijas ir panjemts Balzaama pudele un Brendijs vai neveelas iedzert , (Krievijaa laikam dzer visi un dzer daudz) Protams neviens neatteicas, atnaaca blondines draudzene taa nu mees noseedeejaam kaadas triis stundas izdzeeraam visus triis litrus ko es biju atvedis no Latvijas (1 litrs kontrabass) , nu juutu pietiek paardzert neizdosies taa pat , students atlūza, bet meitenēm it kaa nekas nebūtu bijis , Es jūtos stipri iereibis " Razreshite otklanitsja zavtra rano vstavat" Mi tebbja dovedjom do nomera, spasibo ne nado . Net Nado- man atbildeeja" Ta nu arī bija , vinīgā doma ieshāvās prātā ka nu tagad toch aptīrīs , par ko citu es jau nedomāju. Mani pavadiija līdz numura durvīm , prasa nu shto v gosti pozavjosh es tiko domaaju par to ka mani aptiiriis bet nee aicinu ciemos , paskatos pa logu gaish itkaa būtu diena uz pulksteni paskatos 1 naktī. Vo domāju gaishaas nakts, oi es saku a man pat vairs arī nav ko piedāvāt , meitenes net jestj mi hotim s toboj sexa, Vo johaidi pirmo reizi dziivee paziistu meiteni knapi 5 stundas un jau sex. Taa bija interesanta nakts , toreiz otro reizi muuzhaa biju uzreiz ar divaam , līdz pat rītam mees miileejamies, pat gruuti bija saskaitiit cik reizes es beidzu, No rīta puses sapratu ka shodien man vairs nespīd nekādas darīšanas, un es pavadiiju meitenes un aizgāju gulēt . Gulēt neljāva dedzinoshas sāpes pashi ziniet kur. `Tajā dienā es tā nekur arī neaizgāju. Vakarā pamostos pie durviim kaads klauvee es atveeru durvis pie durvim taa otraa brunete, zdraste ja k vam v gosti !!! Nu blins domāju ļaikam jau atnāca pēc naudas vai kautkas tamlīdzīgs (jaa starpcitu man no riita bija neerti piedaavaat naudu par pavadiito nakti) Bet es kljuudiijos , pirmais ko paprasiija meitene- kaa veseliiba es teicu ka viss ir Ok . Tad davai iesim dushaa pateica meitene nu taadus apgriezienus es nebiiju gaidiijis. Labi iegaajaam dushaa pamiileejamies divas reizes izgajaam no dushas pamiileejamies veel drusku , kad paskatiijos uz pulksteni bija jau 4 no riita bet aiz loga kaa bija gaish taa ari bija , vo padomaaju es ko noziimee gaishas naktis. Man jau bija drusku piegriezies shiis sex un es teicu ka agri jaaceljas jo gaudz kas jaadara pa dienu taa mees aizmigaam. kad pamodos bija nu vismaz pusdienlaiks, saaku atcereeties ka gribaas eest , jo nebiju eedis jau vairaak kaa diennakti , es piedaavaaju aiziet paaest bet meitene teica ka jaaiet maajaas jagatavojas nakts mainjai , vinja arii straadaaja viesnicaa par administraatora paliigu. Pats protams es aizgaaju paaest bet arii tajaa dienaa es neko nepaspeeju izdariit. Pienaaca vakars un pie durviim atkal tuk tuk , nu blins domaaju kas ta tagad atveeru durvis te blondiine , pagajushaa nakts atkaartojas ar drusku citaam variaacijaam. Taa es pavadiiju St -Peeterburgaa veselu nedeelju , no ieplaanotaa es neizdariiju pat pusi. Pa viesniicu samaksaaju ap 1000 $ par sexu nesamaksaaju ne centa, žēl tikai nepaņēmu meiteņu koordinātes , jo pēc diviem mēnešiem es atkal biju atbraucis uz St-Pēterburgu , bet tas jau ir pavisam cits stāsts.
PS Toreiz taadu tulznu dabuuju uz daikta ka tik turies vispaar jau taa laikam bija vistrakaakaa nedeelja manaa dziivee , no sexa viedoklja.
Gadus 9 atpakalj braukaaju uz vaaciju pirkt mashiinas Vacijaa un sanaaca iegrizties Frankfurtee , tur kaa jau visaas eiropas lilajaas pilseetaas tiek riikoti brivdienu tirgi uz ielaam , pastajgaajoties pa tirgu , bija dzirdeeta lauztaa vaacu valoda, krievu valoda, nu un protams turku. Ilgi jau mees tur staigaajaam jo pa 15 markaam vareeja nopirkt pietiekoshi labu raadio telefonu vai arii kaadu citu sadziives tehniku, kaa arii apgjeerbus kaa litotus pa 1 markai gabalaa taa arii jaunus pa smiekliigu naudu, bet nu tas bija tikai ievads. Sapazinamies ar turku kursh paaicinaaja ciemos vakaraa kuram bija tjipa zagtas preces , kautkaadas tur urbmashiinas ar akumulatoru un mobiilie telefoni, mani tas ne iipashi intereseeja jo biju savu naudu gandriiz izteerejis, palikushas bija kaadas 150 markas benziinam un pajkai , Bet nu likties nav kur braucaam vakaraa pie shaa , izraadaas dziivo baigajaas kojaas piecstaavu lielajaa majaa pilseetas nomalee , bet mani paarsteidza ka tur bija visdazhaadaakas nacionalitaates salasijushas, lieta vobschem taada ka protams Turks saaka tu piedaavaat savas preces , un viens no muuseejiem nopirka no vinja to preci pa kaadaam 3000 marku , turks bija tik prieciigs ka uzdaaviinaaja mums prezentu , un taa bija meitene no Ukrainas , izsalkushi vechi protams uzreiz piekrita , draaza visi ilgi un dikti , neiedzilinaashos siikumos , bet nu toreiz es pirmo reizi piedaliijos grupnikaa , Aljona taa sauca meiteni pastaastiija ka vinja tur straadaa jau pusotru gadu , un ka Turks vinjai ir suteneris, pa sho te visu padariishanu vinja sanjeema kautkaadus 60 vai 80 markas , bet nu vechi bija apmierinaati , principaa taa bija mana pirmaa saskarsme ar peerkamo meiteni. Bet principaa ja ne shiis gadiijums es droshi vien nebuutu arii liidz shiim briidim aizgaajis pie peerkamajaam meiteneem Latvijaa.
Ierakstīts
Pilniigi piekriitu pilniigam fake, daudz bilzhu redzeets kautkur citur.