Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vācija
Ierakstīts

Izlasīju šo tēmu un palika smieklīgi, sagribējās džekiem uzrakstīt savu stāstu, tiesa gan par Beļģiju - Antverpene.

Stāsts sens, 23 gadi atpakaļ. Tīnīdžera vecumā nokļuvis Antverpenē nodomāju, ka jāpamēģina Nēģeriete, staigāju un staigāju pa kvartālu melnās meklējumos. Visas, kā viena nesmukas, resnas un pumpainas, gatavās šausmas! Nolēmu prom nedoties, bet mainīt izvēli uz balto un pēkšņi logā skatos, slaida, blonda, skaista, vienkārši perfekta sieviete, kurā var arī iemīlēties. Tā bija skaistākā stāsta daļa!

Kautrīgi duru klāt, noskaidroju cenu un saprotu, ka pa kabatai (nedārgi, bet precīzi neatceros - jāiemēģina). Ņemot vērā, ka pavisam nesen bijām atguvuši Valsts neatkarību un iepriekšējos 50. gados stāstīts par mežonīgajiem rietumiem, bija nelielas bailes, varbūt neziņa, īsāk sakot nemiers. Bet tomēr no tās skaistules atteikties negribēju. Atdevu draugiem visu, kas man bija, pasi, vērtslietas, maku, atstāju tik prasīto summu. Bailes pārvarējis devos iekšā, aizveda pa koridoriem uz mazu telpu, kurā atrodas tik gūlta, izlietne un gaismeklis, kurš spīd sarkanā krāsā. Izlietnē apmazgājos, norāvu drēbes un gaidu, kas notiks tālāk. Atnāk manis izvēlētā Princese, ļoti jau skaista un sākam ņurcīties pa gūltu, pasūkā un virsū, viss tik ļoti patīk, ka esmu gatavs visas dienas garumā nodoties mīlas rotaļām ar šo skaistuli. Ievēroju, ka ši met acis uz pulksteni, bet es neko nenojautu, kas sekos tālāk. Protams mainam pozas, esmu labi ieskrējies, pastiepjot sexa rotaļas garumā, viss lieliski. Pēkšņi šī no maniem apskāvieniem izraujas, kājas krustā un saka laiks beidzies, gribi beigt maksā vēl. Bet nav nekā, viss pie draugiem atstāts, cenšos sarunāt, ka samaksāšu vēlāk, lai tik ļauj beigt, bet šī nē un nē. Tā arī savācis savas pekelītes apskalojies un nepabeidzis aiztinos prom.

Tāda mana pirmā pieredze ar pērkamām sievietēm, varbūt mans stāsts būs kādam noderīgs, kaut šaubos, jo mūsdienu pasaulē viss notiek krietni straujāk.

 

njā < Vācijā meklē "PUF" - us, paprasi jebkuram taksistam un viņš aizvedīs!

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.