Es viņai jautāju par 1-2h ātro izbraucienu uz viesnīcu prasīja 300EUR, cenas ir konkrēti pārspīlētas es domāju ka reizēm viņa arī nolaižas no augstumiem, jo negribas ticēt, ka vislaik viņai ikdienā ir klienti, kas viņu drāž par to kosmosu.
Varbūt kādreiz pamēģināšu, tad uzrakstīšu kādu atsauksmi, bet vispār tagad pa decembri jāmet miers, sabraukuši daudz ārzemnieki un meitenēm ganjau darba netrūkst, janvāris būtu īstais mēnesi kad testēt.
Yasmine ir drausmīgi dārga, neesmu pie viņas nekad bijis, bet vienreiz uzsitu sms, prasīja tos pašus 300EUR, nu nafig bišku perebors, nezinu kas viņu drāž ārzemnieki vai pa studiju meklējas bet tas ir par daudz, tad labāk bišku piemest un aizlaist uz ārzemēm weekenda vai te pat klubos sakoļīt kādas naudas sūcējas par labu šampja un viesnīcas cenu..
No tā paša ladyluxa kāda noteikti piekritīs, bet nu izmaksas ganjau būs no tavas puses full included+lielos simtos fejai, teiksim tā nauda dara brīnumus un par to iespējams pilnīgi viss..
Ierakstīts
Es viņai jautāju par 1-2h ātro izbraucienu uz viesnīcu prasīja 300EUR, cenas ir konkrēti pārspīlētas es domāju ka reizēm viņa arī nolaižas no augstumiem, jo negribas ticēt, ka vislaik viņai ikdienā ir klienti, kas viņu drāž par to kosmosu.
Varbūt kādreiz pamēģināšu, tad uzrakstīšu kādu atsauksmi, bet vispār tagad pa decembri jāmet miers, sabraukuši daudz ārzemnieki un meitenēm ganjau darba netrūkst, janvāris būtu īstais mēnesi kad testēt.