Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Portugāle, Lisabona
Ierakstīts

Paldies par ieteikumiem,

biju nesen uz Ayursize iekš Lisabonas. Pirms tam iemetu, protams, acis arī internacionālajos forumos un atsauksmes par so bija labas.

Tātad sameklēju adresi, jo sapratu, ka pa telefonu nesapratīšu "portugāļu akcentu".

Piezvanu un jautaju vai ir iespējams Nuru masāžu pēc 1h, šis, protams, saka ka jā unn ka ļoti gaidot. Nieks, bet patīkami.

Tātad aizdevos tur un mani sagaidīja simpātiska melnā ar labām formām pie durvīm. Citi saka, ka bieži esot arī kāda slāviska dāma, kas vispār esot uhhhh, kas par zaķi, bet tā nemasējot. Gaiša, laipna, piedāvāja ūdeni, vīnu, kafiju, bet es atteicos, lai arī cik labas atsauksmes, negribās lai kāds manā sistēmā kaut ko iesmērē.

Tad viņa sāka piedavat masieres. Bija man tikai divas, jo biju tur plkst. 15.30 dienā. Pirma bija uhhh kas par neglīteni, bet palaimējās tiešām ar otro. Melnā no āfrikas ar tvirtām krūtīm, apaļu dibenu un ļoti skaistām acīm un lūpām.

Tatad ieveda istabiņā, kur no sākuma uz pirmā madrača mani kārtīgi izmasēja no pirkstgaliem līdz dupsim un tad lūdz pāriet uz madraci, kurs atradās starp akmeņiem, kur uzjauca savu maisījūmu un nodeva kārtīgu NURU sveču gaismā. Teiksim tā, porņikos liekas, ka ir labak, bet sajūtas tāpat patīkamas :)

Kad bija kārtīgi izslidinājusies un izbučojusi man kaklu un ausis, aicināja mani atpakaļ uz pirmo madracī pirms tam pārejot pāri ar siltu dušu, noskalojot to slidīgo suslu nost.

Pati smaidīga un tāda iekvelināta, nu attieksme tiešām laba, pat nelikās ka tēlo, lai gan mēs labi zinām kas un kā :)  Apģērba ar mutes palīdzību manu draudziņu un bija lēns forš kārtīgs dziļais minets ar visu skatīšanos gan acīs, gan pasmaidīšanu un parīvēšanos gar mani :)

Tālāk jau bija sekss visādās pozās un viņa bija kaislīga, čukstēja ausī, lai ļauju vaļu savām fantāzijām, kas protams daļēji piepildījās, jo sveču gaisma, seksīga melnā un Nuru darīja savu :)  No mīnusiem var minēt, ka mazliet varbūt paslinka, jo nevelējās dot "kārtīgu žaru", ko mazliet varu saprast, ja pirms tam viņa 45 minūtes mani "nonuroja" :)

Līda visu laiku skūpstīties, kas man bija nu tā so so, īpaši negribēju pavilkties, lai gan 2x noskūpstīju, tomēr tās lielās sexīgās lūpas iekvelināja. Bet viņa tad pati saprata, ka īsti mutēties mani nevelk.

Vienubrīd iedomajos, ka varbūt var ari analo, jo daudzas vietās minēja, ka tieši āfrikānietes un nbrazīlietes uz to visai viegli pavelkās taču neīstenoju savu iedomu.

Visam galā, protams, sekoja kārtīgs šāviens, pēc kā manu draudzinu viņa lēnām izģērba, vel apkļāvās man apkārt un apskāva un parunājās.

Tiešām viss bija līmenī.  Pēcak mierīgi duša un ej ārā, kur atnāca "galvenā melnā", apjautajās mierīgi vai viss patika un nebija nekādu iebildumu. Tā kā man viss patika, saruna bija īsa un atstājot viņas rokās 120 Eur, devos prom.

Kas vel patīkami, pie izejas arī "namamāte" apskāva un samīļoja un novēlēja jauku dienu.

Kopējais iespaids:

Telpas:  9/10

Meitenes: 9/10, bet ja nepaveicas var arī tikt tikai pie 1/10 ja ne pat -1/10 :)

Attieksme:  10/10

Kopējā sajūta par vietu 9/10

Meitenes izpildījums 8/10

Jāsaka, ka jūt, ka esi vietā, kur ir atļauta šādu pakalpojumu sniegšana, un ir tomēr krīzes ietekme.  Nenožēloju ne centa no 120 EUR.

Vienīgi japiekrīt ir, ka sienas tur ir planas, jo jau pirmajās minūtēs kā iegāju, mūsu sarunu ar meiteni papildināja stenēšana no otras istabas :)

Toronto - "landing Stripe"
Ierakstīts

Pirms gada biju Kanādā, Toronto un vienu vakaru izlēmu apmeklēt Striptīza bāru: http://www.thelandingstrip.ca/

Ieeja par brīvu un vari sēdēt pie galdiņa, baudot bāra piedāvājumus par adekvātām cenām, ja nemaldos, alus bija 7$

Tikmēr varēja baudīt striptīza priekšnesumus uz galvenās skatuves, kur dāmas atkailinājās pilnībā un izrādīja visu, ko vien var. Tiešām atklāti un profesionāli. Tikmēr pa bāru klejo pārējās meitenes un ja vien tu izrādi uzmanību, nāk ar tevi iepazīties.

Kad es noskatīju vienu "filipīnisku" dāmu, saņēmu arī piedāvājumu: 20$ lap dance turpat uz krēsla (1 dziesmas garumā, lai gan dziesmas tur tādas "apgrieztas") vai arī var iet VIP zālē un 300$ uz studnu ar dāmu pavadīt.

Es izlēmu iet visus priekus un gāju uz VIP zāli. Kad tur iegāju, skats bija pārsteidzošs. Biznesmeņi un viņu ārzemju viesi mīcījās kur nu kurais ar dāmām pa dīvāniem, pie galdiem, utt. Bet ilgi to nedabūju izbaudīt, jo mani ieveda ne tikai VIP zālē, bet VIP room.  Līdz ko es tur iegāju, klāt bija "istabas pārzine" un iekasēja 300$. Ātri pazuda un fun varēja sākties. Bet ak vai, izrādās par to naudu es noīrēju tikai istabiņu. Meitene, protams dejoja man klēpī un ļāva apčamdīt, bet kā sagribēju ko vairāk, izskanēja teksts: If You want that I go down on You, it gona cost You 400$.

Iepletu acis un pateicu, ka varēja dot man to zināt ātrāk.  Viņa mazliet apstulba un turpināja dejot. Augums bija super un kaila viņa izskatījās lieliski, kas arī mani uzvilka un tad viņa saķēra caur biksēm manu locekli un teica: This guy would pay me immediately!  Pasmējos un teicu, ka neesmu tādai summai gatavs, cerot, ka viņa nolaidīs cenu.

Padejoja viņa vēl un parīvējās man pa klēpi un pēc min 15 teica, ka paldies un izvadīšot mani ārā.  Mazliet nošokējos, pateicu paldies un devos ar prom. Līdz iekāpu auto, paspēju vēl noskatīties kā parkingā kaujas indieši un devos uz viesnīcu.

Visas atmiņas no tās nakts ir tādas, ka biju par 300$ vieglāks, olas kļuvušas smagākas un viss koferis smirdēja pēc tās meitenes smarām, jo tā bija norīvējusies pa manām drēbēm, ka tās piemetot koferī, arī viss pārējais sāka smarot/smirdēt tāpat.

Vai ietu vēl? noteikti! bet pirms tam ar meiteni visu izrunātu pirms ceļos prom no bāra.

Parīze, Monmartra
Ierakstīts

Lai arī, kad piereģistrējos xtra.lv biju pārliecināts, ka nekādas pieredzes man nav, šovakar atminējos par savu pašu pirmo pieredzi ar visām šīm lietām, šķiet, gados 18.

Bijām uz sacensībām Parīzē un pēdējā vakarā pirms izbraukšanas, ar čomu nolēmām izstaigāt Moulin Rouge rajonu. Es savu mūu nekad nebiju redzējis tādu piedāvājumu. Ik pēc 10m jauna iestāde ar piedāvājumiem un dāmām un peep show un privat cabin, utt.

Staigājot nu jau kādu stundu, izlēmu, ka jāiet iekšā un jāpamēģina.

Private cabin maksāja 50 EUR, tas bija savā 2005 vai 2006. gadā.  Dāma tumsnēja, slaida ar ļoti sievišķīgām formām ienāca iekšā un sāka dejot, izģērbjoties un atkailinoties + mani iztaujājot. Es, protams, tad nesapratu, kāpēc, utt. Kad viņa jau galīgi kaila, viņa jautā, ko vēlos tālāk uz ko es tajā mirklī piedāvāju, ka viņu aptaustīt (ak es naivais). Uz ko viņa man iedeva tarifu 120EUR. Un ko es - piekritu.

Pačamdīju viņu un viņa teica, ka pamasturbēs manā priekšā un es varot viņai to pretī darīt.  Tas man likās kas lielisks un , protams, izmantoju.

Līdz ko biju sevi aopmierinājis, viņa smuki paņēma salvetes, mani notīrīja un bye bye.

Tagad tik saprotu, ka par to pašu naudu būtu dabūjis arī citus priekus, bet nu , ak es, pirmā pieredze, satraukums un naivums, ehhh, bet nu pirmie soļi šajos pakalpojumos bija veikti :)

Tik tagad nenozākājat mani līdz kapam, ja ? 

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.