Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vācija
Ierakstīts

Kungi, 

Tagad par Diseldorfas Acapulco Gold. 

 

Krietni mazāks par Artemis. Laimīgās stundas ieeja 25 eur. Meitenes - 40 eur\30 min.

Principā viena paliela kopējā telpa, viena sauna, kino kambaris, atsevišķa pīpētava. Bezmaksas bezalko dzērieni, ēdiens ne pārāk - atbilstoši ieejas maksai.

 

Meitenes vidēji kādas 25. Pārsvarā peldkostīmos, reti ar kailām krūtīm. Slaidas, bez silikona. Lielākā daļa Rumānietes. Salīdzinoši jaunas - ap 24. Krietni mazāk agresīvas. Principā, pašas klāt nenāk. 

 

Istabā situācija līdzīga kā Artemis, bet labāk. Grūti paskaidrot... gandrīz ar visām sanāk kaut kas līdzīgs GFE. Protams, ir labāka attieksme un sliktāka, bet salīdzinot ar Artemis, krietni labāk.

Vāciski nerunājošiem, jūtami daudz grūtāk - meitenes ļoti slikti runā angliski. Šis ir tāds vietējo vāciešu klubiņš. Vakaros gan noskaņa turciskāka - mūzika, dejas.

 

Lai arī šis klubs ir garlaicīgāks par Artemis, tomēr manā vērtējumā krietni labāks. 

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Kungi,

Šogad man bija tas gods apmeklēt 2 izslavētos Vāczemes fkk - Artemis Berlīnē un Acapulco gold Diseldorfā.

 

Šeit nedaudz par Artemis.

Ieeja klubā 80 eur, pusstunda ar meiteni istabā - 60 eur. Vieta liela, vairākos stāvos, galvenā kluba telpa piepīpēta. Apakšējā stāvā vairākas saunas, sekls baseins. Vasarā esot arī āra terase. Ēdiens tīri ok, bezmaksas bezalkoholiskie dzērieni.

 

Meitenes klubā daudz - vismaz 50. Vecums ap 28. Visas kailas, uz superaugstiem papēžiem. Lielākā daļa slaidas ar lieliem silikoniem, tetovējumiem, ir arī naturālās. Pa kādai melnajai arī. 

 

Meitenes agresīvas, ļoti aktīvi piedāvā sevi un sola paradīzi. Lielākā daļa, protams, istabā pārvēršas - sākas bizness. Piedāvā papildus pakalpojumus, uzstāda nosacījumus (neaiztikt, tā nē, 2 pozas, utt.) Ne visas. Ir arī tādas, kurām arī istabā ir superīga attieksme. Sarežğīts uzdevums atkost kura ir kura... kopumā, pa 60 eur visas atsūkās un sex vismaz 2 pozās. 

 

Artemis ir jūtami uz tūristiem vērsts un dārgs. Meitenes gan smukas - porno kvalitāte.

 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.