Tev kolēģis ieteica konkrētu FKK klubu netālu no Frankfurtes. Kāpēc pēkšņi jāpāriet uz privāto saraksti? Vai varbūt pārdomāji, ka tomēr interesantāk būtu palikt tepat Latvijā un sarunāt randiņu ar @agent08?
Advokāta kungs,jūsu darba laiks beidzies 2 stundas atpakaļ!😁 (kur 2 - trešais lieks!)
On 15.10.2025. at 19:21, Fantomass teica:
Sveiciens cīņu biedriem
Plānojas brauciens uz Frankfurti. Kāds var ieteikt labu FKK, vai vietējo vācu mājas lapu kur meklēt pakalpojumu sniedzējas?
Paldies jau iepriekš
Frankfurtē centrā lielā bordeļa māja ir. Google palīdzēs atrast.
Laba diena tiem, kam patīk pupi, vāveres un pakaļas! Vēlos pastāstīt par savu neseno pieredzi apmeklējot Atlantis FKK bordeli Minhenē. Ceru, ka šis stāsts jums iedos praktiski noderīgas zināšanas.
Vācija un Austrija mani nebeidz pārsteidz. No vienas puses, tur ir noteikta lietu kārtība (ordnungs), bet no otras - tur ir legāli bordeļi par kādiem mēs te varam tikai sapņot. Vienmēr, kad esmu šajās valstīs, cenšos apmeklēt kādu no FKK klubiem. Jo kurš gan negrib nonākt vietā, kur apkārt staigā desmitiem puspliku vai pavisam pliku sieviešu, kuras var pēc brīvas izvēles aizvest uz istabiņu un izdrāzt?
Pirms daudziem gadiem biju Minhenē apmeklējis Sunshine FKK klubu un kopumā atmiņā šī iestāde palika ar labu. Tagad izlēmu pamēģināt otru lielo šīs pilsētas FKK klubu - Atlantis. Par daudz iepriekš neko lasījis nebiju, bet pēc mājaslapas izskatījās, ka tas ir kaut kas līdzīgs Sunshine.
Tā kā klubu apmeklēju Oktoberfesta laikā, bija bažas, ka tas būs pilns ar nogribējušiem džekiem un būs baigās rindas uz sievietēm. Šādas situācijas ir nācies piedzīvot Berlīnes slavenajā Artemis FKK klubā. Oktoberfest laikā Minhenes klubi ir sagatavojušies - ir lielāks skaits pieejamo dāmu un augstākas arī ieejas cenas. Konkrēti Atlantis šajā laikā ieeja maksā 100 eiro + 10 eiro par halātu. Diezgan sālīti, jo ikdienā ieejas cena ir kaut kas ap 70 eiro. Pats klubs ir paliela ēka trīs stāvos - pirmajā ir kase (ir blakus arī bankomāts), ģērbtuve/dušas. Otrajā stāvā ir plaša bāra zona, kur principā vairums dāmu tusējas un trešajā stāvā ir istabiņas, sauna, vanna un āra terase ar baseinu. Ne velti šos klubus sauc arī par welness zonām, jo te patiešām var arī atpūsties.
Klubā ierados laika posmā no 23-00 darba dienas vakarā un visai ātri sapratu, ka pat neskatoties uz Oktoberfesta laiku, kaut kā viesu nav daudz. Tā tas arī bija visas nakts garumā. Toties dāmas gan uz vietas bija kādas 30, ja ne vairāk. Kā jau tas šāda tipa iestādījumos pierasts, daļa no dāmām ir ļoti aktīvas un nāk klāt - mēģina savaņģot uz istabiņu. Iesācēja kļūda būtu piekrist pirmajai gribētājai. Ha, bet mūs šādi nepiečakarēsiet. No sākuma mierīgi pasēdēju nejēdzīgi karstajā saunā, nodušojos un tad devos uz bāra zonu noskatīt manus upurus šim vakaram.
Paņēmu dzērienu un nosēdos telpas stūrītī, lai uzmanīgi apskatītu piedāvājumu. Laika gaitā viena pēc otras pienāca vairums dāmu un īsās sarunās no viņām izvilināju man svarīgu informāciju. Tātad, vairums no dāmām ir no Rumānijas/Bulgārijas/Moldovas. Daļa saka, ka ir no Spānijas vai Itālijas, bet reāli tās pašas rumānieties vien ir. Bet tas nav nekas pārsteidzošs un šajos klubos ir aptuveni tāds kontingents. Daļa ir silikonizētas bārbijas, daļa ir teju nelegāli jaunas un dabīgas meitenes un daļa ir...nu... izņēmumi. Ar vienu šādu padzīvojušu krievieti papļāpāju ilgāk, jo viņa bija atvērta ilgākai sarunai par vienu kokteili (30 eiro no kuriem 10 saņem viņa).
Sarunas gaitā noskaidroju, ka dāmas iestādei maksā 200 eiro par ieeju un tad nakts gaitā viņām ir visas iespējas atpelnīt šo ieejas maksu un arī nopelnīt. Tiesa, šajā klusajā dienā, domāju, daļa no dāmām palika mīnusā. Pusstunda istabiņā maksā 100 eiro un tad katra ekstra maksā +50 eiro. Gribi bučoties? +50 eiro. Gribi 69? +50 eiro? Brutāli vienkārša matemātika. Starp citu, biju vīlies, ka tagad arī orālais bez preža ir 50 eiro ekstra. Labi atceros, ka iepriekš tā nekad nav bijusi problēma un absolūti visos klubos, kur esmu bijis, tas bija iekļauts standarta pakā. Bet laiki mainās un kā pēc tam no iestādes bosa noskaidroju, tad kaut kādi likumi pieņemti, kas it kā liedz to pakalpojumu piedāvāt un apsviedīgie ļaudis to dara par maksu.
Tomēr kaut kā šajā reizē mani īsti neviena dāma neuzrunāja, lai es gribētu skriet ar viņu uz istabiņu. Smukas, jā. Pišamas, jā. Bet kaut kā nebija draiva. Nosēdēju pāris stundas ar dzērienu rokā un patarkšķot ar teju visām dāmām. Absolūti nekādas vainas, skats ir labs un no katras izvilināju pa puzles gabaliņam par šo klubu un jomu kā tādu.
Kad ap diviem sapratu, ka iestādījums drīz tiks slēgts, paķēru pie rokas vienu no pavisam jaunajām rumānietiem/moldāvietēm/bulgārietēm/hvz un devāmies uz istabiņu. Vecums 20-25, slaida, bet ar smukām dabīgām ne pārāk liela izmēra krūtīm. Gari melni mati un piemīlīga sejiņa. Pusstunda, orālais bez preža un diezgan pasūdīgs sniegums. Augšā lēkāt viņa negrib, sūkāt arī visai ātri apnika un arī man bija pavisam maz vēlmes maksāt viņai par ilgāku sesiju. Rezultātā 150 EUR un uz neredzēšanos. Šajos klubos man ir bijušas absolūti galvu noraujošas sesijas, kas spilgtā atmiņā palikušas gadiem ilgi un ir bijuši absolūti feili, kad kārtējo reizi pārliecinies, ka smuks rāmis bieži vien nāk ar skaidām galvā. Bet šī lieta ir arī klikšķa jautājums - tas vai nu ir, vai nav ar dāmu. Kamēr es tur bāra zonā sēdēju un pētīju visas, blakus VIP istabā divas meitenes ik pēc brīža slapjām pierēm stiepa iekšā arvien jaunas šampja pudeles (katra maksā pie 200 eiro). Kāds, tātad, tur ir atstājis kaudzi naudas, bet vismaz labi pavadījis laiku
Jebkurā gadījumā nenožēloju ne mirkli to, ka apmeklēju Atlantis klubu, jo tagad būs skaidrība, ka Minhenē šī noteikti ir apmeklējama iestāde. Jo vecāks kļūstu, jo vairāk mani apmierina vienkārši pasēdēt paskatīties uz dāmām un papļāpāt ar tām. Nav par visām varītēm jāaizvada vairākas sesijas, kas īsti gandarījumu nesniedz. Labi zinu, ka, ja tur būtu kāda ar ko man būtu tas slavenais klikšķis, nežēlotu naudu un pavadītu ar viņu istabiņā krietni ilgāku laiku par to standarata fiksās pišas pusstundu. Citreiz ir bijis klikšķis, šoreiz nebija. Nu, neko, drīz jau jauni ceļojumi un jauni eksperimenti.
Esmu novērojis FKK, ka labāk ņemt to meiteni, kas Tevi aiz rokas velk uz istabu... tad var labāku attieksmi dabūt! Danke
Puketā viss notiek Bangla road, kilometru gara iela, kur vakarā abās pusēs un daudzās šķērsielās ir meitenes. Gan uz ielas, gan bāros, gan pingpongšovos, gan gogo danceres- visas ir pērkamas.
Bangkokā ja pateizi atceros ir 4 kādas lokācijas, kur viss notiek.
Man vismīlākā vieta ir Soi Cowboi. Boteikti aizej uz blowjob bāru.
Mazāžas salonos neņem meiteni uz stundu, bet divām, cenas ziņā tas būs tikai mazliet vairāk. Vislabāk ņem 2 meitenes uz 2x, tas varētu būt ap 150-200eur. Bet meitenes labas. Pirms tam kad masazas salona vecmamma izved visas tev priekšā priekš izvēles, paprasi lai ir tikai meitenes, jo atšķirt ir nereāli. Ēd, lūdzies, mīli - tas laikam kautkāds sieviešu moto. Novēlu tev - pisies, dzer- pisies. Bļeģ ka parāva nostaļģija uz Taizemi.
Pagūglē, ļoti daudz info ir gan ko darīt, gan ko nedarīt...
Es ceru,ka atskaiti cik un pa cik mums ieliksi šeit!😁
Piekrītu, ka FKK kopumā ir labāki, nekā parastie bordeļi, bet jautājums bija par Berlīni. Un kas mums tur ir no FKK? Nedz Kaligula, nedz King George īsti nav FKK, kā arī tiem ir visai slikta reputācija. Līdz ar to paliek tikai Artemis, bet, kaut nekad tajā neesmu bijis, ir gadījies lasīt gana daudz ne visai glaimojošo atsauksmju par to: overpriced, konvejers utt. Tā jau ir tā Berlīnes īpatnība, ka tajā ir ļoti daudz tūristu, arī seksu meklējošo tūristu, un līdz ar to daudzas vietas tēmē uz kvantitāti, nevis uz kvalitāti. Ja būtu runa piemēram par FKK NRW (Ziemeļreinā-Vestfālenā), jā, protams, es ieteiktu doties kādā no tiem, nevis parastajā bordelī, bet vai Artemis gadījumā ir tas pats!? Nepavisam neesmu pārliecināts.
Es protams atkārtošos,bet mazajos nav izvēles un labāk samaksāt par ieeju un izvēlēties atpūsties vārda tiešajā nozīmē FKK klubā,kur sauna, baseins, dzērieni, ēdiens ļoti labs(pusdienas un vakariņas) un pat trenažieru zāle.
Ierakstīts
Advokāta kungs,jūsu darba laiks beidzies 2 stundas atpakaļ!😁 (kur 2 - trešais lieks!)
Frankfurtē centrā lielā bordeļa māja ir. Google palīdzēs atrast.