Minhenē ar vietējo šoferīti izbraukāju krustu šķērsu. Gribēju apskatīt lētās prostitūtas, kas stāv uz ielas, bordeļus, FKK un t.t.
Uzreiz varu teikt, ka Minhenes FKK klubi visi ir maziņi. Līdz ar to arī meiteņu izvēle ir niecīga un meitenes ne uz pusi nav tik skaistas, kā Frankfurtes FKK klubos. FKK Sunshine, kas šeit tiek pieminēts, bija puslīdz o.k. Maziņš, bet godīgi sakot meiteņu ziņā, nu 2 varbūt 3 labas, bet ne super, pārējās nekādas. Protams, ka ieraugot pliku meiteni uz augstpapēžu kurpēm, kas tev smaida arī nesmukās paliek smukākas Iesaku Minhenē Sunshine!
Situācija uz ielām drausmīga, es pat neatceros cik viņas prasija 30 eur laikam. Bet visas ielas meitenes no Ungārijas, nu nekādas. Pasmējām, braucām tālāk. Vēl biju tādā interesantā bordelī, ja nemaldos 5 stāvi. Kāpņu telpa, kur uz sāniem aiziet vairākas durvis, pie katrām durvīm pieliktas meiteņu foto, kādas meitenes katrā numuriņā, vai pareizāk sakot istabā. 50 eur, bet nu mani nepievilināja. Aizbraucām uz FKK
P.S. Atceros protams, ka Minhenē saucu prostitūtas uz viesnīcu, bet nu tas ir gluži cits stāsts un ļoti dārgi, nevajadzīgi. FKK ieliek visam.
Artemis super, iesaku visiem apmeklēt! Artemis ir FKK klubs, nezinu, kā pareizi tulkojas, bet visi FKK klubi super. FKK klubi ir Vācijā, Austrijā. Personīgi man viss vairāk patika Frankfurtes FKK klubs Palace, kur izvēlei bija no 80 līdz 100 meiteņu UN Viss nesmukākā meitene tur pa 50 eur izskatijās, kā Latvijas viss smukākās prostitūtas (kategorijā ap 500 eur, ja ņem ar "mamas rozas" starpniecību). Ieeja 70 eur, + katra meitene 50 eur ) Protams meitenes mēģina izspiest 100 eur, bet 100 eur vajadzētu maksāt tikai tad ja Tu vēlies ar viņu palikt uz stundu numuriņā. Runā, ka superīgākais FKK klubs esot Austrijā, diemžēl tik tālu vēl netiku... Minhenes FKK klubi nobāl meiteņu izvēles ziņā gan Artemisa, gan Palace priekšā.
FKK klubus vajadzētu ieviest Rīgā. Klubs nenodarbojas ar prostitūtu pārdošanu! Sistēma vienkārša, Tu atnāc uz klubu un nopērc biļeti uz četrām stundām (atkarīgs no kluba, sākot ar 50 eur - 100 eur), par to Tev iekļauti drinki, skapītis, spa zonas (atkarīgs no kluba, Artemis drinks ir maksas). Tā pat arī meitenes, kas strādā klubos, pērk biļetes. Ja nemaldos arī uz 4stundām. Klubs zina visu kas tur notiek, kontrolē, bet ar sutinierismu nenodarbojas!!!
Iesaku visiem apmeklēt FKK klubus, ja nemaldos Diseldorfē vien ir kādi 18 FKK klubu! Uz priekšu!
Ierakstīts
Minhenē ar vietējo šoferīti izbraukāju krustu šķērsu. Gribēju apskatīt lētās prostitūtas, kas stāv uz ielas, bordeļus, FKK un t.t.
Uzreiz varu teikt, ka Minhenes FKK klubi visi ir maziņi. Līdz ar to arī meiteņu izvēle ir niecīga un meitenes ne uz pusi nav tik skaistas, kā Frankfurtes FKK klubos. FKK Sunshine, kas šeit tiek pieminēts, bija puslīdz o.k. Maziņš, bet godīgi sakot meiteņu ziņā, nu 2 varbūt 3 labas, bet ne super, pārējās nekādas. Protams, ka ieraugot pliku meiteni uz augstpapēžu kurpēm, kas tev smaida arī nesmukās paliek smukākas
Iesaku Minhenē Sunshine!
Situācija uz ielām drausmīga, es pat neatceros cik viņas prasija 30 eur laikam. Bet visas ielas meitenes no Ungārijas, nu nekādas. Pasmējām, braucām tālāk. Vēl biju tādā interesantā bordelī, ja nemaldos 5 stāvi. Kāpņu telpa, kur uz sāniem aiziet vairākas durvis, pie katrām durvīm pieliktas meiteņu foto, kādas meitenes katrā numuriņā, vai pareizāk sakot istabā. 50 eur, bet nu mani nepievilināja. Aizbraucām uz FKK
P.S. Atceros protams, ka Minhenē saucu prostitūtas uz viesnīcu, bet nu tas ir gluži cits stāsts un ļoti dārgi, nevajadzīgi. FKK ieliek visam.