Vai tad Polijā nav tādas pašas cenas kā LV, un tādi paši nīlzirgi?)
Polija ir lielā brīvība. QR-kodi nav obligāti, sejas maskas ir tikai ieteicami. Veikali strādā, restorāni strādā. Viss ir atvērts. Sievietes izvēle ir lielāka, īpaši Varšavā.
Esmu bieži bijis pie "RАЙ" bordelī. Viņi atrodas četrās metro lokācijās. Cena par stundu ir dažāda, mājas lapā ir iespējami apskatīt. Par 3000 vai 5000 RUB/stundā ir iekļauti minets ar prezervatīvu un sex. Ir papildu opcijas, tas jārunā ar konkrēti sievieti vietā. Pie tālruna ir administrators-sieviete, droši varat zvanīt var rakstīt WhatsApp. Esmu krievs, tāpēc visas sarunas notika krieviski.
Man viss patīka. Jaunas istabas, mīkstas gultas, patīkama atmosfēra, tīras vannas istaba (duša, tualete, sauss dvielis, dušas želejas, zobu suka un pasta, Miramistinlīdzeklis), mazas gaismas signāls par stundu beigšanu, skaistas sievietes.
Protams, ne vienmēr iespējami tur tikt, jo istabas var būt aizņemti. Labāk ienākt dienā vai līdz plkst. 20:00. Padomājiet, Sanktpēterburgā dzīvo ap 5.4 mln iedzīvotāji, gandrīz divas-trīs Latvijas. 😁
Ierakstīts
Amsterdamā (Nīderlande) ir pilns melnās sievietes.
"Выбирай - сколько хватит денег". 😁