Sex Igaunijaa
Ierakstīts
· Paslēpa Moderator, 2023. gada 29. augusts - Iemesls nav norādīts
Paslēpa Moderator, 2023. gada 29. augusts - Iemesls nav norādīts
Patestēju ūdeņus nesen Igaunijā. Tur kā vienmēr tukšs. Kā jau te kolēģis teica, Tallinu apsēdušas iebraucējas, bet viņas lielākoties ir vai nu no Rumānijas vai Ungārijas. Ja sludinājums ir ar kopētu tekstu no interneta angļu valodā, variet mierīgi skipot. Es biju pie vismaz 10gab, viena par otru šausmīgāka, sarakstē angliski komunicē, dabā ir pavisam bēdīgi.
Dislokācija parasti Joe 7 vai pie vecpilsētas. Ja ko meklējat, tad tikai Igauņu vai Krievu valodās.
Viena darbone, kuru patiešām varu ieteikt ir Sandra, pašlaik voodi.ee sludinājuma nav, bet viņa tos ieliek ap 11pm. Bet variet īstās bildes apskatīt šeit
Man gan sanāca zvanīt no diviem dažādiem numuriem, jo uz pirmo viņa uz mani apvainojās, labi, ka bija otrs numurs, dienu vēlāk sazvanīju. No centra jāņem taksis, jābrauc kādas 15 min. Cena 150E, figūra tāda kā bildēs, tikai dabā pačīkstēs ka visādi lohi un dzērāji zvana, bet tā attieksme pēc aizbraukšanas neitrāli, profesionāli laba.
Vācija
Ierakstīts
Pāris nedēļas caur Štutgarti braucu slēpot, tad paņēmu vienu vakaru brīvu Štutgartē. Tā kā vāczemē sen nebiju bijis, tad godam apmeklēju fkk Sakura. https://sakura-fkk.de
Iestādījums, kā jau visi tādi, atrodas kautkādā industriālā rajonā, māja izskatās tieši kā Maritini bārs -ar slīpām sienām.
Administratore sacījās, ka kopā vakarā esot 22 meitenes, es sakaitīju ap 15, kādas 5 bija galīgi garām, bet kādas 5 bija tuvu 10/10 (man patīk tievās ar lieliem pupiem)
Pa šo krīzes laiku, cenas gan sacēlušās kosmosā, ja kādreiz varēja pierunāt meiteni uz pusstundu par 50EUR, tad tagad zem 150 neviena uz istabu nenāk. Protams, ka 100% visas Rumānietes, viena pat mēģināja man nopārdot, ka esot orģināla Francūziete.
Bet, tā, ja tajā vietā sanāk pabūt, tad varu ieteikt.
Minska, Baltkrievija
Ierakstīts
Jebkurš, vai Tu nevarētu iedot profesionāļu tel? man kautkād, iespējams būs brauciens uz Minsku, gibētos iepriekš jau sarunāt randiņu. Caur internetu kautko Minskā atrast ir neiespējami. Pat, ja atrastu, tad tas viss būtu 100% fake
Igaunija
Ierakstīts
On 2/3/2020 at 8:52 PM, kapone said:
Sen neesmu neko rakstījis, bet nu tad beidzot:
Tallina- dizgan garlaicīga šajā jomā pilsēta.
Salonu maz, netā komunikācija man nevedās, tādeļ nolēmu izsaukt uz viesnīcu erotisko masieri www.luxrelax.net
Komunikācija caur watsapp(iespējams arī elektroniski pieteikt vizīti). Meitene strādā tikai uz izbraukumiem. Ieradās ar 2 minūšu nokavēšanos, bet par to iepriekš pabrīdināja +
Bildes iespējams pat viņas. Krūtis mazi darba silikoniņi(man patika). Augums sportisks,iesauļots.Varbūt pat nedaudz par daudz sportisks, bet nu tas gaumes jautājums.Man nedaudz traucēja, kad procesa laikā uz pleciem izspiedās vēnas(arī uz vēdera tās manīju), bet kopumā ok.
Kapone. Vai tā meitene ir Igauniete vai krieviski runājoša? Sāku ar viņu komunicēt, tad viņa atkal uz pāris dienām pazuda, tad atradās, tagad atkal braucu uz EE, domāju aiziet ciemos.
Igaunija
Ierakstīts
Tallina ir tikpat garlaicīga kā Rīga. Ja nu tomēr gribas kautko meklēties, tad varu ieteikt voodi.ee. Tikai pāris brīdinājumi. Ir "meitenes", kuras reklamējas ar 900 numuriem, līdz ar to pievēršat uzmanību, lai numurs nesāktos ar +372 900 XXX tad meitene nekad neieradīsies un samksāsiet pārdesmit eiro
Otrs, ir klasiskais bilžu uzmetiens, bet vislabāk ir sazvanīties watsupp, tad vismaz feisu redz. Pēdējā laikā Tallinā ir Ungāru uzlidojums, meitenes šausmīgas, saliek smukās bildes, watsuppā atsūta tikko no dušas bildes, bet klātienē ir traki. Daži, es pieļauju nevar peteikt nē un paliek.
Ierakstīts · Paslēpa Moderator, 2023. gada 29. augusts - Iemesls nav norādīts
Vai priekš Livigno nav kāda interneta adrese, kur sameklēt meitenes? Nu negribas man braukt un uz ielas meklēt, esmu pieradis pie komforta:)