Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Itālija, Katānija (Sicīlija)
Ierakstīts
pirms 1 stundas, Traveler69 teica:

Labdien, kungi. Jaunpienācējs šeit. Pārsvarā pērkamos priekus baudu ārzemēs. Patīk nedaudz adrenalīns un nezināmais. 

Tātad pieredze Katānijā. Dāmu izvēle koša. Ir gan uz ielas, gan pieejami standarta eskorta varianti. Tā kā pašam nebija motivācijas uzņemties laika plānošanu, tad izvēlējos spontāno variantu - ielas fejas. Izvēle diezgan okay - Latīņamerika, Bulgārija - Ungārija un Āfrikas pārstāves. 

Cenas :

komplekts bj (ir iespēja bez gumijas)+ sex (vienmēr ar gumiju, nejautāju par "bez" opciju) - 50eur. Standarta prakse, ka viņa tevi aizstaigās līdz savam kabūzim, kuru īrē. Parasti ir duša, ja nav, tad dezinfecējošās salvetes. 

Dārgākais prieks, kuru izmantoju bija - 120 eur. Aizvilku līdz apartamentiem vienu tumšāku dāmu. 20 gadi. Ļoti skaista figūra. Piemīlīgi vaibsti. Sex ar gumiju, bj bez. Kopta, smaržīga. Sākumā varēja just, ka nedaudz neērti jūtas un ir kautrīga. Ielēju prosceco, nedaudz aprunājāmies. Esot ieceļojusi no Ganas. Tad atmaiga un ķērāmies pie darba. 1,5h bez steigas. Varēju mīcīt kā gribu un jutu, ka pati arī izbauda procesu. 

kopumā vieta sākumā var radīt nemierīgas sajūtas, jo "sarkano lukturu" rajons atrodas San Berillo, kurš ir diezgan pilns ar imigrantiem no pretējā Vidusjūras krasta, bet pa lielam viņi ir nekaitīgi. Piedāvās Tev nopirkt zaļo (ko arī izmantoju) vai kko citu. Varbūt gluži ar zelta rolexu vai ķēdi nevajadzētu doties ielās. Katrā ziņā man nekādu problēmu nebija. 

Sveiks! Vai ir kāda info par Trapani, Palermo?

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.