Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Meičas Londonā
Ierakstīts
11 minutes ago, JānisBR said:

@njāKāpēc esmu tik ļoti zinošs par šo visu? Jo ar meitenēm parunājos; viņas arī labprāt pastāsta kā lietas tiek organizētas.  Un ja ar meitenēm cilvēcīgi parunājas, viņas atplaukst un sniedz izcilu servisu. Turpretī, ja aiziet pie meičas un saskata viņā tikai kārtējo šķirbu, attieksme no viņas puses arī nebūs tā labākā.

Eskorta aģentūra ir meičai un pašai aģentūrai abpusēji finansiāli izdevīgs arrangement.

Un man nekāds procents neatlec!

Tu  tikko teici, ka tēma izsmelta 😁 

Link to post
Vācija
Ierakstīts
30 minutes ago, Auseklis said:

Pabiju Berlīnē. Protams esot Berlīnē, kā neaiziesi uz Artemis.

2021.g. Novembra vidus. Pie ieejas pārbauda covid sertifikātu, salīdzina datus ar pasi un liek aizpildīt info par to ka esi tur bijis, norādīt ienākšanas un aiziešanas laiku. Pēc tam veidlapu ieliek kopējā kārbā. Tas tā protams neomulīgi, jo liekas ka privātums zūd, bet ir kā ir. Pie kases iedod masku kuru jāvelk vazājoties pa klubu.
Klubā visi maskās. Arī meitenes, bet labi ir tas, ka maskas ir jāvelk tikai vazājoties. Ja sēdi pie bāra, vai atpūtas krēslā dzer aliņu, tad maska var nebūt.
Ieeja 90 eiriki, meitenēm takse 140/h, vai 70/30min.
Ļoti daudz nošļukušas, resnas vācietes. Uz vienas rokas pirkstiem bija saskaitāmas tiešām tādas smukas un foršas meičas.
Četras no smukajām es paņēmu katru uz 1h. Vairāk nevarēju un negribējās, jo bija jau arī 4 no rīta.

Varoņu stāstus nestāstīšu, tie nevienam nav vajadzīgi, bet kopumā agrāk zāle bija zaļāka. Tās dažas ko ņēmu bija tiešām foršas un ja ņem uz stundu, tad attieksme ir daudz draudzīgāka nekā uz 30min.

Jebkurā gadījumā. Ja sanāk būt Berlīnē, tad ir vērts aiziet, bet speciāli uz turieni dzīties - nē.

Otrā dienā nebija ko darīt, bet tik daudz laika nebija lai brauktu uz Artemisu. Pamanīju uz laternas staba reklāmu par Sensual Massage. Nu davai. Aizeju, tur meitene būšot pēc 30min brīva. Masāža 100eiriki. Izstabā meiča saka. Klasiskā masāža 100 + ekstras maksā. Saku ok, cik. 250 full package. Domāju, ka ja jau esmu atnācis, tad lai iet. Meitene smuka. Tiešām likās smuks zaķis. Pēc dušas zaķis atnāca un tiko novilka krūšturi, tā smukās bumbiņas pēkšņi nošluka līdz vēderam. Bljaaaaaaa! Cik es biju vīlies.
Masāža nekāda. 10 min paņurcīja, tad apkārt griezties, gumija virsū, minets, sekss.

Kā pie mums mēdz teikt - veltīgi izsviesta nauda. Iepisiens uz 250 eirikiem. :D

 

Biju vairāk par pusgadu Vāczemē. Lasu , ka Tev gājis līdzīgi kā man😀, arī nesen atbraucu mājās. Meitenes, piedodiet, mana gaumē nebija, par katru sīkumu jāpiemaksā . Izvēlējos labāk nodračit😀 Beidzot mājās varēju dabūt pilnu servisu. Tā ka veči spriežat paši, Vācijā patreiz nekas īpašs.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.