Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vācija
Ierakstīts
pirms 20 minūtēm, sidlav55 teica:

izskatās , ka patriots neesi!         domu esi izteicis spēcīgi, var gadīties ka  tikai kāds akadēmiķis spēs izlobīt dziļo  jēgu....

viss ir elementārāk nekā var šķist.

Link to post
Vācija
Ierakstīts
pirms 5 stundām, JānisMik teica:

Varbūt parunāsim par to cik maksā biļete uz premjerlīgas spēli un kāda velna pēc tie 60-80 tūkstoši interesentu maksā katru nedēļu par iespēju ampeklēt spēli un blenzt uz piesvīdušiem čaļiem šortos bez ceribām uz seksu.

Cik var zelēt vienu un to pašu visās tēmās, vietās pēc kārtas. Nevari atļauties - neej. Bordelis nav sabiedrisko pakalpojumu sniedzējs, kādu cenu grib tādu nosaka.

ko tu uzvelcies par šito? 

pirms 3 stundām, smiltis123 teica:

Kāda starpība, cik ir minimālā tur vai šeit. Domāju, ka ne tur, ne šeit prostitūtu klienti nav tie, kas pelna minimālās algas. Turklāt salīdzināt Vācijas bordeļa cenas ar Latvijas individuālo meiteņu cenām arī ir kā salīdzināt apelsīnus ar āboliem. Tu saņem līdzīgu pakalpojumu, bet bordelim biznesa modelis un visādas saistītās izmaksas ir pavisam citādāks.

Ka tu zini kādi ir prostitūtu klienti? kur tev ir kaut kāda statistika ka jebkuŗ gadienā 100 % prostitūtu klienti neviens nav ar minimālo algu?  jebkura gadienā algas lielāko daļ visiem prostitūtu klientiem ir zemākas nekā vācijā.  ir liela starpība minimālajai ir pakāŗtots daudzas kas. daudzas cenas ir pakārtotas minimālajai ņemot vēra minimālo algu sava veida iespējams nosaka piemēram īres maksu.

Link to post
Vācija
Ierakstīts

pēc visas spriežot rītīgi ceņņiki pAr ieejām. to es nebiju domājis ka tāda tur tāda tā sistēma. točna veči maksā daudzi par to? tu taču samksājot tos 65-90. eiro tikai ieej klubā pa seksu tad vēl papildus jāmaksā. manuprāt ir gan jau iespēja nemaksāt. labi tās summas iet ap 100-200. eiro bet zinot minimālo vācijā cik viņa tur tagad ir ao 1500-1600 uz rokas. pie tādiem ienākumiem tas sanāk trīsreiz vairak kā latvijā. tas nozīmē ka šiet būtu jābūt trīs reizes zemākai taksei bet tā galīgi nav cena ir puslīdz vienādas. Kāpēc tas tā ir ir noteikti faktori...

Link to post
Lietuva LT
Ierakstīts
On 1.06.2023. at 13:25, exid teica:

Nu jā leiši kkā neakceptē cenu kāpumu, šinī sfērā, neteikšu ka šiem tur mēmā konkurence un nenormālais piedāvājums, respekt braļukas.

nu vot... tas savā ziņā ir tas viens no faktoriem ka te man liekas vairāk džeku izvēlas tos servisus... līdz ar to cenas šīs kāpina. es lēšu.

Link to post
Lietuva LT
Ierakstīts

Ja kāda valstī prostitūcija nav legāla tad drošības pēc nevajag to lauvu raustīt aiz ūsām un braukt potenciālos sūdos iekšā... labāk tad no turienes tālāk ar to... tur tik pat labi it īpaši kaut kāds iebraucejs var uzrautos uz dažādam situācijā šajā sakarā. kādam kas nepatiks vai ko... piezvanīs vel mentiem un uzliks sodu kā klientam.

On 11.05.2023. at 12:30, Alex_vsjo teica:

Varbūt uzrakstīšu kaut kad garāku un konkrētāku atsauksmi ar linkiem un foto, bet īsumā, ja kādam gadās būt Lietuvā (īpaši Viļņā) - ir tā vērts. Portālā skelbiu.lt var atrast diezgan daudz piedāvājumu, kā ari komunikācija lielākoties ir ļoti ātra un precīza (uzreiz atsūta cenas, foto, lokāciju). Cenas, kuras mums jau aizgājušas uz 90/140, tur vēljoprojām turās pie 50/100. 

Man sanāk aptuveni reizi 2 mēnešos būt tur un pagaidām neesmu vīlies. Pagājušā gada beigās bija viena no top pieredzēm visā mūžā - jauna, ap 25, blonda, skaista ukrainiete ar 5. izmēra dabīgām krūtīm par 50 eur/30min. Nebija nekādu pretenziju, ļāva grozīt kā vēlos, sūkāja superīgi un tās krūtis, reāli būtu visu 100 eur vērts par 30min. Aprīlī biju un paņēmu 2 vienā dienā :D Vienu tumšmatainu ukrainieti uz kādiem 23-25 par 50 eur/30min un vēlāk vēl vienu ukrainieti (šī bija mazliet uz apaļo pusi, bet ļoti iekarsa procesā, reāli patika) par 40 eur/30min.

Taču lieta, ko paturēt prātā ir tas, ka daudzas sūta veselu paketi ar neīstiem foto, tāpēc vairāk jāpievērš uzmanību bildēm, un, ja izskatās pārāk labi, lai būtu patiesība, tad arī, visticamāk, ir :)

nu bliņ vecīt divas vienā dienā.... sapratu ka tev tur nebij ko darīt kā vecenes ņemt pa maksu. un naudiņa ar nav kur likt. neko sev 

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.