Sveiki kungi!Trijiem cilvekiem planojas brauciens uz Minsku, tad nu iesakiet variantus meiteņu apgūšanai. No iepriekšejām reizēm ir testēti klubu varianti, tur bez problēmām var profesionāles dabūt pa 100-150...šoreiz gribas kādu citu variantu iemēgināt...varbut kadam ir kadi labi kontakti?būšu pateicīgs, var PM
Ausekli viedi vārdi par Sunshine:)....vienīgi izskatās, ka tur visas rumānietes. Vai neģerietes bija, man vienreiz trāpijās:)...?un nevajag pa tiem ielu pritoniem vazāties (to ko sākumā aprakstiji) - pilnīgs šrots...
P.S lai nelietotu kartes, viņiem bankomāts iemontēts blakus durvīma, bet tu jau gāji ar spiedienu, tapēc var nepamanīt:))).
Mēs gan novirzijāmies no tēmas, bet manā pieredzē neesmu ne pazemots, ne bijis uzmest vai kaa citādi garīgi cietis;)...Vecīt, loģika ir vienkārša, jo prece dārgāka, jo mazāk iespēju iebraukt auzās (BET IESPĒJAS IR). Tā, kā pakalpojumus izmantoju diezgan reti, un pieturos pie dārgā gala, tad risks minimalizējas... Kas nav normāli?, ka visas nepisās pa 30-50????Nahren zaķim, kas sevi ciena, sev seko līdzi, uztur sevi formā un dzīvo normālu dzīvi (vēl ārī strādā normālu darbu) jāpisās ar katru debiliķi. Daudzām no viņām tas ir hobijs un veids kā piepelnīties...tad nu viņas savāc sev normālu pastāvīgo klientu bāzi un uzjautrinās 5-8x mēnesī, par ko saņem papildus apm. 1K mēnesī. Blad pilnīgi normāls business un nav jālauza galva...Tas, ka kādam tas nepatīk ir cita lieta. Par legalizāciju, piekrītu;) Sorry novirzijāmies, bet šo tēmu jau ZB atkārtot...
Fakts, ja esi vācijā, iegriezties vajag, kaut vai dzīves izzināšanai.... Jā melnā bija ekselenta - īsts dārgakmenis:)..
Tā, kā esmu jau pieredzējis pilsonis, tad par vietējo pieredzi varu arī nepiekrist 80% šeit irstajam - te ir vairākas sastopamas, kas 100+ ir ļoti labas, tikai vajag viņas atrast, kas ne visiem izdodas. Vecīt visa vaina ir pašos irsējos, to slidas spiež, to bail no neatkarīgas lietuvas....
Tik apgarotus un plašus memuārus, kā iepriekš nerakstīšu, slinkums, bet īsumā:
Nesen biju plānots iegriezties uz dažām stundām Minhenē, tad nu nolēmu izmēģināt vietējās aktivitātes. Šeit aprakstītā informācija palīdzēja izvēlēties labāko variantu uzdzīvei, paliku pie FKK klubiem, jo tādos nebiju bijis (vismaz man tā likās, jo kaut kad sen biju līdzīgā, bet ne FKK). Nelielu info guvu no citiem šis lapas apmeklētājiem un mana izvēle palika pie diviem - Sunshine un Villa Roma. Vairāk jau vilka uz Villa Roma, bet beigās aplauzos, jo tas strādā tikai vakaros un naktīs, līdz ar ko palika dienas variants Sunchine. Patiesībā arī nenožēloju, jo expierence bija laba. ok visu pēc kārtas:
Sākotnēji jāsaka, ka ietrāpiju laikā, kad pilsētā bija viens pasākums, kas pulcē vairāk cilvēkus, kā parsti, līdz ar ko varēja gaidīt meiteņu birumu.
Klubs atrodas labā lokācijā, viegli nokļūt ar taxi un pat vilcieniem, kas tur kursē atbilstoši vācu kritērijiem:).
Klubā mani sagaidīja skaista vāciete, kas lika samaksāt 80 EUR par ieeju (parasti laikam ir 50, bet kaa jau teicu, bija pasākums pilsētā). Iekšā parģērbtuves, dušas un tad zālē. Ieejot zālē pavērās labs skats, apkārt kailas, vai daļēji kailas meitenes un visas smaidīgas. Sieviešu bija apmeram 12-15 un daž'ādām gaumēm - vecākas, jaunākas.. Tā kā esmu slaido un skaito meiteņu piekritējs, tad sāku noskatīt kādu un iepazīties ar telpām. Jāsaka, ka telpas ļoti labas: bija telpa, kur dejo, telpa, kur ēd, telpa kur atpūšas pie dzakuzī, dzakuzī un pirtis - karoče viss kā nākas nelielai atpūtai (un viss sterili un zolīdi:). Sākumā bija neliels mulsums, ka visas vazājas pusplikas un nāk klāt un apgrābsta tevi, bet ar mulsumu tiku galā atri;). Viena nianse gan nepatika, meitenes visas bija no Rumānijas, kaa teikt nevar veikt izvēli pēc nacionālās piederības;). Izvēlējos vienu slaidu un nosauļotu rumānieti un aizgājām uz nummuru. Nummurā tika piedāvātas dažādas oopcijas - ar prezi, bez utt, protams pa atsevišķām samaksām, bet paliku pie vecā labā risinājuma - 30 minūšu bauda nav tā vērta, lai atvestu visādu huiņu mājās. Pirmais piegaajiens izdevās un tas maksāja 60 EUR (iedevu 10 pa virsu). Naudu meitens saņem pēc procesa nākot tev līdz uz skapīti, tas protams drusku uzjautrināja, be ok. Tā, kā bija diezgan limitēts laiks, tad ilgi nečakareejos, drusku iedzēru grādīgos, paseedeju džakuzi un jau saaku noskatiit nakamo. Ilgi nebija jāgaida, kad pie apvāršņa paradijās vēl viena slaida un skaista kundze, kas bija ļoti komunikabla un uzrunāja. gandrīz jau biju izštukojis, ka ņemšu, bet viņa uz briidi pazuda. Un tad paradījās VIŅA - neģeriete ar izcilu figūru un smuku seju:)...viņa uzreiz bija klāt un darīja visu, lai izvēl;etos viņu:). Fakts, ka esmu no Latvijas un pirmo reizi FKK viņu padarīja traku un viņa mani aizrāva uz izstabu, ipaši arī nepretojos:). Drāziens bija izcils - figūra, izcila, attieksme superīga, karoče drazāmies un rēcām par visādām stulbībām. Neģeriete bija no Jamaikas, kurai tajā menesi biju pirmais, jo viņa tikko bija atbraukusi. Neģeriete noplēsa man 80 EUR par ko ipaši satraukts nebiju, jo laiku mes neskaitijām.
Pēc ši pasakuma aizgāju vēl izdzert alu, paskatīties, ka vietējie vācieši tizlojas un gāju prom.
Jāskaka, ka klubā meiteņu izvēle bija laba - manai gaumei bija vismaz 3-4 ne'mamas un kopā apgrozijās apm. 12-18 meitenes, dažas nāca klāt, citas gāja prom. veču brigāfde arī bija internacionālā - japānis, vācieši, krievs utt - bija kādi 10-15, līdz ar to pasakums bija intersants.
Lai arī daži te dirš par lētajām cenām Vācijā, pasākums nemaz nebija tik lēts, kā kadam izliktos - ieeja 80, plus 70 un 80 par izpriecu, plus alko 40 (katram kokčikam cena 10 EUR), kopējie teriņi 270EUR par apm. 3h. aaa plus veel taxi.
Rezumē: klubs patika deļ atmosfēras un noteikti iesaku. Tur pat uz vietas noskaidroju, ka Villa Roma skaitas drusku krutāks, bet meitenes tādas pat, vienigi staigā apģerbtas un maksā reiz2. Nakamreiz noprovēšu to, ja buus turneja ar nakšņošanu.
Ironmen un nevaicā par pirkstu dirsā.....nebija:).
Ierakstīts
Sveiki kungi!Trijiem cilvekiem planojas brauciens uz Minsku, tad nu iesakiet variantus meiteņu apgūšanai. No iepriekšejām reizēm ir testēti klubu varianti, tur bez problēmām var profesionāles dabūt pa 100-150...šoreiz gribas kādu citu variantu iemēgināt...varbut kadam ir kadi labi kontakti?būšu pateicīgs, var PM