Sakarā ar to, ka visu Latviju esmu izdrāzis un gribas sasniegt jaunas virsotnes un atklāt jaunus apvāršņus, tad vajag informāciju par Lietuvas sludinājumu portāliem - līdzīgiem kā intim, gribu, puh utt.
Nu šis ir tipiski kapteiņa murgaiņa stilā
Citāts no www.csb.gov.lv (statistika): "2016. gada sākumā Latvijā dzīvoja 1 miljons 969 tūkstoši iedzīvotāju. 54,1 % Latvijas iedzīvotāju ir sievietes."
Elementāra matemātika: 1 065 229 sievietes; aktīvi darbojoties tās būtu 1775 sievietes gadā(~ 5 dienā), 50 gadu laikā (veltot katrai 1 stundu)!
Ņemot vērā murgaiņa "drāšanās spējas" - paša teiktais: "visu Latviju esmu izdrāzis", tātad arī večus nav ignorējis:) Atņemsim ~25% nepilngadīgos (neesmu drošs, ka viņš tos nedrāž, bet ļoti ceru) un sanāk, ka murgainis izpilda ~ 2,5 aktus dienā ar dažādiem dzimumiem!
3 hours 500 EUR Night (8 hours) 1000 EUR 24 hours 1500 EUR 2 days 2400 EUR 1 week (7 days) 7700 EUR 10 days 10 000 EUR
Protams, kurš gan cits, ja ne Roberts80! Tikko ieradies no sūkātājas par 10 Ls (ar aizsietām acīm), ķersies klāt 10 tk EUR līmenim!
Bet ja pa tēmu! Kādam gan jābūt frankenšteinam, lai nespētu atrast sev līdzbraucēju bez maksas (uzsaucot lidojumu, viesnīcu, paiku, ekskursijas, kādu klubu utt) + diezgan droši būs garantēts GFE! Maksāt 1000 EUR dienā + visu iepriekš minēto, labprāt satiktos ar tādu cilvēku un uztaisītu bildi ar nosaukumu "es ar visu laiku lielāko stulbeni"!
Ierakstīts
Nu šis ir tipiski kapteiņa murgaiņa stilā
Citāts no www.csb.gov.lv (statistika): "2016. gada sākumā Latvijā dzīvoja 1 miljons 969 tūkstoši iedzīvotāju. 54,1 % Latvijas iedzīvotāju ir sievietes."
Elementāra matemātika: 1 065 229 sievietes; aktīvi darbojoties tās būtu 1775 sievietes gadā(~ 5 dienā), 50 gadu laikā (veltot katrai 1 stundu)!
Ņemot vērā murgaiņa "drāšanās spējas" - paša teiktais: "visu Latviju esmu izdrāzis", tātad arī večus nav ignorējis:) Atņemsim ~25% nepilngadīgos (neesmu drošs, ka viņš tos nedrāž, bet ļoti ceru) un sanāk, ka murgainis izpilda ~ 2,5 aktus dienā ar dažādiem dzimumiem!
Domāju, ka Lietuvai jāizsludina trauksme!!!