Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vācija
Ierakstīts

Pirms aptuveni gada biju Frankfurtē un nolēmu doties izlūkos uz FKK Sharks. Klubs atrodas Darmstadē, minūšu 20 brauciena attālumā no Lidostas. Prom aizbraucu ar Bolt, atpakał vajadzēja braukt ar parasto(dārgo) taxi, jo Bolts Darmstadē nedarbojas un nevar izsaukt. 
Var izmantot arī sabiedrisko, stacijas nav tālu, tik čakars lielāks. Ieeja klubā 65 eur, soft drinki un bufete iekłauti. Klubs ir milzīgs ar lielu lounge galveno zonu un bāru, pirtis pa malām. Pusstāvu augstāk dažādi džakuzzi no kuriem var redzēt, kas notiek lielajā zālē. Liela āra teritorija ar beseinu, dažādām bungalo mājiñām un galdiem. Klubā biju ap 20:00 un meitenes bija 100+, lielākā dała 20-25, ir arī vecākas, bet mazākumā. Kopējais meiteñu izskats łoti labs, domāju, ka jebkurš atrastu kaut ko savai gaumei. Pārsvārā tvirti augumi un silikons, bet ir arī pilnīgi dabiskas. Pēc pirmā apjukuma redzot 100+ skaistu meiteñu augumus, izstaigāju klubu, lai saprastu kas un kur atrodas. Visuzmācīgākās momentā metas virsū un piedāva dzīves labākos brīžus ar viñām istabā, bet viñu izskats parasti ir tāds, kurš sastāv tikai no silikona un botolīna un kluba tumšās telpas palīdz noslēpt 5kg grunti uz sejas. Nezinu vai tie sasolītie brīnumi notiek, jo visām tādām teicu no-way. Aprodot ar atmosfēru un kaut ko uzkožot no bufetes, pañēmu alu un nolīdu klusākā stūrī, kur labi var redzēt galveno zāli, bet arī mierīgi pačilot. Uz to brīdi bija jau atteikts kādām 10 meitenēm. Aprodot ar situāciju var saprast kas un kā notiek. Klubs it kā sadalīts kaut kādās kastās kur katrā vietā bāzējas konkrētas meitenes un tā īpāši lokacijas nemaina. Tie barińi, kas turas kopā ir pa 10-15 meitenēm. Un haizivis, kas iet baigi virsū lido pa visu klubu, bet pārējās vairāk sāk runāt ar tevi, ja ej garām tieši viñu vietai. Standarta cenas it kā 75/30 un 150/60, bet tas ir łoti mainīgs skaitlis un jārunā ar katru meiteni individuāli, lētāk nebūs, bet dārgāk gan. Daudzas meitenes łoti uzspeisti cenšas pietirgot dažādas ekstras, lai cipars būtu lielāks, tāpēc svarīgi visu sarunāt pirms, lai nebūtu pārpratumu. Kopumā papłāpaju ar łoti daudz meitenēm un tur baigais mix, citas strāda ilgi un patstāvīgi, citas atbrauc pełñā uz vienu mēnesi gadā, utt.  Var sastapt studentes, un citas, kurām tā nav pamata nodarbošanās. Lai arī time is money un only business ir pamatā - tomēr meitenes labprāt arī papłāpā un pajoko neprasot uzreiz viñu ñemt uz istabu. Tas varbūt arī tāpēc, ka veči todien bija labi, ja 30-40, līdz ar to attiecība 1:3 vai pat 1:4. Kopumā interesants piedzīvojums, it seviški jau tāpēc, ka Lavijā un citur Eiropā nekas tāds nav sastopams. Lēti nesanāk, bet ja sanāk būt Frankfurtē un to uzskata par vienkārši piedzīvojumu neuzliekot nekādas ekspektācijas, tad ir jautri. 

Link to post
Vācija
Ierakstīts

Nesen biju Berlīnē un intereses dzīts aizgāju uz Artemis paskatīties kas un kā tur notiek. Ieeja 90 eur, jebkāda veida alkohola (arī alus) vaučeris 10 eur recepsijā, kuru iemaini bārā pret dzērienu. Bez alko dzērieni un bufete iekłauti ieejas cenā. Ir ok bezalko alus, bet tas ir tikai pagraba bārā pie pirtīm. Klubs stipri tālu no vārda FKK sauna club, drīzāk, kā nakts klubs - principā visa darbība notiek tikai pirmā stāva zālē pie bāra, kur ir skała mūzika un cigarešu dūmu mākonis. Varbūt vasarā, kad vałā ir āra terase, tad ir labāk. Biju trešdienā, kas ir vełas diena - sievietes ir vełā, pārējās dienās kailas. Dāmas klubā bija kādas 40 - 50, apmēram tik pa veču - loti daudz turku. Par meitenēm - grūti pateikt. Augumi tur visām ir labi, pārsvarā silikona krūtis, vecums 25 - 40. Bet lai teiktu, ka baigi smukas - gaumes lieta. Nenormāli daudz meikups - uz dažām skatoties, liekas , ka 1cm špaktele uzklāta. Piedāvājumu var atrast jebkādu, cik parunāju ar meitenēm - ir tādas, kas standartu tikai piedāvā un ir tādas ar kurām vari darīt gandrīz jebko, kas ienāk prātā par papildus samaksu protams. Pārsvarā meitenes no Rumānijas, bija ari krievietes, no Kolumbijas, kādas 3-4 melnās, utt. Ir meitenes, kas pašas aktīvi nāk virsū un arī tādas, kuras gaida, kad vińas uzrunās. Cenas 70/30 + 20 par katru ekstru. Attieksme draudzīga, papłāpāju ar daudzām un ja pieklājīgi atsaki, tad ir ok - iedod buču un saka “maybe later you take me”. Viss koncepts nebija īsti priekš manis, bet ja patīk ideja, ka pa 70 eur vari ńemt meitenes līdz spēku izsīkumam bez emocijām, netraucē tabakas dūmi un patīk naksts klubi - tad ir ok vieta. Ja gribas vairāk relaks atmosfēru, tad labāk doties uz FKK klubiem Frankfurtē. Esmu bijis tāpat intereses pēc Sharks Frankfurtē - tur viss likās stipri labāk par Artemis.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.