Šis ir sens, sens stāsts - faktiski mana pirmā šāda iestādījuma apmeklējums ārzemēs. Papētīju internetā kur kas atrodas, atzīmēju telefona navigācijas sistēmā, paņēmu 200EUR un metos piedzīvojumā iekšā.
Ejot pa mazām, krēslainām ieliņām aiz stacijas (Vācijai diezgan raksturīgi), vietā kur vajadzēja būt slavenajai mājai, atdūros pret apzīmētu betona sienu! ieskatījos uzmanīgāk - vienā galā mels caurums tomēr spīd! Nedaudz neomulīgi, bet devos iekšā - izrādījās siena domāta, lai māju nodalītu no ziņkārīgo acīm, kaut gan iekšā tādi jokaini vecīši stāvēja, pļāpāja un logos skatījās.
Piegāju pie viena pavērta loga ar formīgu figūriņu un prasu "how much?" - 60! Nice - speros iekšā. Istabiņas tādas mazas ar gultu, skapi un izlietni. Dāma, kas izrādījās Poliete, man uzreiz klēpī iekšā, sāk bāzt mutē mēli un laizīt ausi un tad prasa vai viņa man patīk - saku "of course!" Ok - "150EUR and I'm yours for full hour!" Galvā iešaujas "Nu jopcik!" - bet kājās pielekt nevaru, šī man klēpī sēž un atkal manā nu jau no brīnumiem pavērtajā mutē bāž iekšā mēli, stāsta ko tik mēs pa stundu nesadarīsim, varēšu 2 reiz "ficken", oral etc. - mans mazais draugs jau kliedz "maksā, vecīt, maksā!" Ņemu āra naudu, maksāšu, bet šī redz ka man ir vēl un sāk vel 10EUR lūgt, lai šai ir ko par istabu samaksāt. Atdevu arī tos! Dāma (gadi, domāju, bija vismaz 30) bija pateicīga, piedāvājās pārkrāsoties vai pārģērbties, bet teicos, ka labāk ķeramies pie lietas - lika apmazgāt daiktu izlietnē... Lietas dāma tiešām mācēja un naudu centās godam atstrādāt. Minets bija teicams, pozas ar kādas 3-4 pārstaigājām, līdz doggy arī beidzu. Aptīrīja manu gudrinieku un ar diezgan ilgu minetu sākām otro tūri. Pozām vairs spēka nebija, tā kā mazās veras pozā arī nobeidzām. Atkal mazais nomazgājās izlietnē, saģērbos un tieši pēc 58 minūtēm izgāju ārā lai dotos uz ar partneriem sarunātajām biznesa vakariņām.
Galvenā mācība, ko guvu un jums nododu - nekad neielaidieties ar pirmā stāva meitenēm!
Frankfurtē iznāk iegriezties vismaz reizi gadā, un savas kolekcionāra dabas dēļ, vienmēr mēģinu izmantot iespēju pa lēto kādu eksotiku paprovēt apmeklējot pie centrālās stacijas esošos Eros centrus Banhhofsviertel rajonā Parasti tādos Vācijā meitenes pašas uz stundām īrē istabiņas un strādā kad grib un var.
Svarīgi atcerēties, ka jo augstāk kāp, jo cena paliek pieejamāka. Nu jau esmu vairāk pieredzējis, tāpēc uzreiz dodos uz 3 stāvu - tur ir parastās strādnieces ar pieticīgākām vēlmēm. Konveijera variants, protams, bet meitenēm ir arī jāuztur sava un mājas reputācija un jāpanāk, lai klienti atgriestos vel, tāpēc servisa kvalitāte ir gana augsta. Pie mums vietējām pašdarbniecēm vajadzētu kādu mēnesi tur aizbraukt un pamācīties. Viens šāviens sanāk pat uz 20EUR, uz laiku pat neskatās, bet nu cik tad ilgi izturēsi. Parasti, ja laiks atļauj, ņemu 2x Rūpīgāk pameklējot var atrast eksotiku vai no visas pasaules.
Janvāra vidū pabiju Maskavā, Izmailovo, vienā no četrām arodbiedrību viesnīcām: Beta Hotel. It kā biju savācis pāris kontaktus no apkārtnes, cenas ap 2500RUB.
Tomēr pēc 3 dienu kodiena nenāca pat prātā atstāt viesnīcu, tomēr "olas izšaut" gribējās, it sevišķi kad pamanīju recepcijā garlaikojamies bariņu "košu" aziātisku vaibstu sieviešu. Atkāpei - aziātiski vaibsti Maskavā ir biežāk sastopami, kā melnie New York-ā
Piegāju, nepaspēju vel muti atvērt, kā jau viena jautā, vai vēlos atpūsties! Čiki briki - stunda 5000RUB (85LVL), divas 7000RUB. Pulkstens bija jau pie 2.00, alkohola "nogurums" nopietns, ceļojuma biedrs jau bija blakus gūltiņā "izrubījies" - paņēmu vienu uz stundiņu. Parasti man tumšās nepatīk, bet šai Uzbekietei, lai arī uz 30-35 gadiem, bija kaut tāds knifiņš... Runājāmies un uzsākām klusi, lai biedru nepamodinātu, minetiņš, kā jau minetiņš, bet tad sāku ar klitoriņu spēlēties, skatos - šī sāk reaģēt, ielaidu pirkstiņu dziļāk iekšā vāverītē, spaidu g-punktiņu, šī jau sāk locīties. Redzot no profa tādu atsaucību paliekas interesanti - lieku otru pirkstu un "kurbulēju" jau ar iedvesmu! Tā nevienu sievieti beidzot vel nebiju redzējis - kliedza un raustījās kā epileptiķe skatotoies stroboskopā - sabijos, ka istabas biedrs pamodīsies un kaimiņi sāks sist pa sienu Pēc tāda šova biju jau atkal gatavs arī sev kādu prieciņu iegūt - dāma laikam aiz pateicības bija kļuvusi 2-reiz atsaucīgāka. Dēļ pāļa nevarēju nobeigt diezgan ilgi, izmēģinājām kaudzi pozu gultā, uz galda, krēslā līdz guvu apmierinājumu - kopumā paliku necerēti apmierināts un arī dāma atzinās, ka bieži viņai tā darbā beigt negadoties
Rezumē - Maskava ir padārga pilsēta, sevišķi viesnīcās, bet sistēma ir atstrādāta, var prasīt bārmeņiem, apsargiem utt. Lētāki varianti jāmeklē pie individuālēm, kam ar mazāk cilvēkiem jādalās. Otra lieta - labās lietas notiekas, kad vismazāk tās gaidi...
Ierakstīts
Latvietes jau nu tiešām nav tās karstākās meitenes (ardažiem izņēmumiem, kas likumsakarību tikai apstiprina)!