Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Cehija Praga
Ierakstīts

Tāda ir dzīve kad to visu legalizē un sakārto :) Protams tur arī konkurence ir krietni lielāka.

Tur pat meitenes gāja protesta akcijā :0 kad pie Čehijas - Vācijas robežas uzbūvēja lielo maģistrāli apkārt pilsētai, kur parasti visas fūres brauca cauri. Jo pus pilsēta palika bez darba.

Un starp citu kāpēc vēl neviens LV nav šādu iestādi uzbliezis. Viss ir elementāri, klients maksā par ieeju + cik bārā atstāj par dzeramo, bet par cenu jau runā pa taisno ar meiteni un sutenerismu nevar piešūt. Jo klients maksā par ieeju klubā, nevis par meiteni. Un slēdz līgumu ar meiteni par bezatlīdzības istabiņas īri, kā likumā ir noteikts. Galvenais lai ir visi papīri kā likumā noteikts un var LV arī šādu iestādi uztaisīt. Sen jau ir šāda doma, bet godīgi ir pofig uz to visu tāpēc arī netaisu. Bet ja kādām ir gribēšana un varēšana uz priekšu, nav ko sūdzēties ka LV viss tik slikti. Galvenais pašam visu nesapist, jo kur ir nauda un meitenes ir vienmēr ļoti liels kārdinājums un iespējas visu sapist.

Tur kur ir nauda un meitenes + noteikti, ka visādi pīpējami un ne tikai izstrādājumi, tur visu sapist vēlme radīsies ne tikai tev vienam pašam :D 

Bet pa lielām šaibām es arī esmu domājis, kādēļ vēl šads iestādījums nav radies. Māja, līdzīgi kā vācijā, pat 10 stāvi (ja nemaldos lielākā ko esmu redzējis), dzīvokļi uz īri. Apakšā barčiks, maksa par ieeju + bāru, tālāk kur tu vazājies pa to māju tavā pašā ziņā. Nu manuprāt nice 

Ir dzīvoklis, ir īres līgums, ir meitene viena pati dzīvoklī. Moš kāds jurists var pateikt kur te vēl var piesieties ? 

Tas ka mūsu mīļotā milicija visu centīsies sapist, tas ezim skairds. Bet vai likuma ietvaros to var izdarīt ? 

P.s pašam tādu māju taisīt nav intereses. No ..... baroties kaut kā .... 

Tver, Krievija
Ierakstīts

Ne vairāk, kā tās bildes, kuras var atrast interneta plašumos.Viņas arī to štellīti aktīvi piekopj t.i. copy/paste bildes.

Vienīgi, mums jau liekas ka plašajās Krievijas ārēs tā jau nebūskā te, tur gan jābūt kaudzei smuku meiteņu kā no žurnālu vākiem . 

A her tur bija :D

Došanās Ceļojumā Kopā Ar Pērkamu Lēdiju
Ierakstīts

C'moon... 

Ja pietika smadzeņu sashēmot piķīti tik, lai 10k būtu 5 Ls vērtībā, vajadzētu arī pietikt smadzeņu sashēmot meiteni (un pat ne vienu) kura to izdarītu ar pārlaimīgu seju tikai tādēļ, ka tu viņu aizvestu uz kādu eksotisku vietu vai valsti. Un nevajag te murgot un attaisnot sevi un/vai citus, ka 10k izmest par meitēnu uz vienu nedēļu ir saprātīgi (šeit mēs runājam par pērkamu meiteni uz nedēļu, nevis tavu meiteni un/vai sievu uz kuru tu tērē naudu). 

Es gribētu redzēt tos oligarhus kuri ir starp mums :D 

Bulgārija & Rumānija
Ierakstīts

Vakar braucu mājās no Vācijas. Un izvēlējos neparastu maršrutu (jo braucu no vācijas Ziemeļiem t.i augšpuses). Nu un tad neiebraucot Varšavā bez bāniem pa to galu :D

īsāk sakot meites mežmalā ka biezss :D bijām mašīnā divatā, bet es nenoturējos un apstājos pie vienas, kura stāvēja stringos !!!! un ļifonā !!! (tur pārsteidzoši silts vēl bija).

Prasu - angliski runā ? Šī man - nē, vāciski ? - nē, bļa krieviski ? - nē :D Es saku lab pohuj aizmirsti :D

Minet skoka ? tā man rāda ar pirkstiem pieci un saki pitidjasjat zloti :D es saku cik eiro ? - 10 :D

Bļa - 10 !!! :D 10 !!!!!! Un meitene jauna, riktīgi smuka, iesauļota ne to šo mūsu Lienes ielas meitenes par cik tur tiem 15 vai cik latiem :D

Karoč paņemt protams nepaņēmu :D Bet nākamreiz braukšu pa to pašu maršrutu un tad gan :D

Un vispār, es apsveru iespēju biežāk braukt - polijas, vācijas virzienā :D

Un pie vietējām vairs vispār neiet.

Kā dzied Šnurs no Ļeņingrad - a ja vot deņ rožģeņije nebudu spravļaķ, vsjo zajebala, pizdec, nahuj, bļaķ !

Bulgārija & Rumānija
Ierakstīts

Da nu nah :(

http://www.kaufmich.com/sexidiva

Für Frauen ein gutes angebot nur bis ende diesen monat

zahlt ihr für meinen freund

30 Min 20 Euro

1 Stunde 35 Euro

2 Stunden 50 Euro

Es ar gribu zwei stunden par 50 Eur :D

Nu kapēc mums te ņihuja nav ? Šodien kādas 5 apzvanīju brīvā brīdī. Un visur HUJ !

LEGALIZĒJIET PROSTITŪCIJU !!!! Lai es varu aiziet kā senos laikos, apsēsties, izvēlēties. Normāli atpūsties un laimīgs aiziet. Lai man bļa nebūtu 3 dioenas pirms tam kā man sagribās vai ir brīvs laiks, jāparedz tas. Tad muļķīgā kārtā, bez maz vai jāpiezvana ar jautājumu - a Tu pēc 3 dienām būsi brīva (nekad tā neesmu darījis, bet naturāli sāku domāt ka drīz sākšu) un mierīgi bez visādām zaparām var atpūsties. Atdodiet man Tali atdodiet zvaigznes. Ebeno maķ atdodiet man to visu !

Izklaide Polijā, Pznaņā
Ierakstīts

man ta rociņas, kājiņas un visas pārējās ekstremitātes aug no rumpīša! :)

bet nu mazums, kādam ir aizķērušies best expierence gadījuma koordinātas, kāpēc gan nepadalīties?!

Varbūt :)

Es te pat Rīgā nu ļooooooti retos gadījumos atķeksēju kaut ko labu.

A tādas pilsētas kā Liepāja, Dpils utt un nemaz nerunājot par ārpusLV zemēm, vispār nekad nav ienācis prātā kaut ko saglabāt.

Un jā ... lielākoties internets tagad labāk nekā taksisti pilda savas funcijas.

Jo grozi kā gribi, taksisti ir barigas.

Izklaide Polijā, Pznaņā
Ierakstīts

Tur mašīnai aiz slotiņas uz priekšējā stikla sabāž labu labos bukletiņus.

Saukt uz viesnīcu vajag uzmanīties. Ir gadījies ietrīties ar - nu laaabi poh nāc iekšā. (ko pie normāliem apstākļiem diezin vai būtu tādu izvēlējies, bet nu pats vainīgs ka pālī brēc - es gribu krieviski runājošu ! ) :D

A tā, kur iet un ko ņemt tur ir.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.