Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sex Igaunijaa
Ierakstīts

Bon-Bon izklausās pēc konsumācijas pasāciena, maksājot par numuru 35 eiriķi, papildus jāmaksā vēl 100 beibei? Viesnīca man arī it kā ir paredzēta, negribās gulēt mašīnā, manā vecumā.

 

100% neesmu pārliecināts, ka Bon-bon saucās. Kaut kāds saliktenis bija, varbūt Bim-bom??? :blink: Pajautā taksistam - viņš nosauks kādus 3-4 klubiņus, viens no tiem būs ar līdzīgu nosaukumu, gan jau atpazīsi. Atrodas netālu no stacijas. Ja brauc no centra, tad pirms lielās EDELRAUDTEE ēkas pa kreisi, tad zem dz.sliedēm zem tiltiņa un 3 min pa mazām ieliņam. Adresi neatceros, jo vizinājos naktī :ph34r:

 

Tās no kluba uz tavu viesnīcu nebrauks :) arī uz manu nebrauca, kaut mana bija netālu :)

Meičas ir pērkamas, bet konsumācija - tā jau viņu pašu iniciatīva. B)

 

manā variantā bija 120 meičai (arī piedāvāja 200 pa divām, bet atteicos) un 35 - viesnīcā, bet ne meičai, bet viesnīcas adminam

Link to post
Sex Igaunijaa
Ierakstīts

Tallinā ar tā:

1. pa vecpilsētu tusējošo (ar vislielāko koncentrāciju pie vecpilsētas vārtiem no VIRU viesnīcas puses) meiču cenas - 80-120EUR. bija gatava doties līdzi uz viesnīcu

2. masāžas salonos cenas 100-120 EUR par stundas seansu. Kad jautā pie admina par pakalpojumiem - atbilde viena - samaksā par stundu un tālāk ej un runā ar meiteni.

3. speciāli orientēti klubi. Vienam bija nosaukums Bon-Bon, vai k-kā tā. Bez īpašas reklāmas, atrodas sētā, virs durvīm kluba šilte, kuru no ielas puses pat nevar saskatīt, īsāk sakot - jāzina. Par klubu uzzināju no taksista, viņš arī aizveda (no vecpilsētas min.10-12 braucām, 15 EUR) Ieeja klubā - 25 EUR. Biju darbdienā, tāpēc bez manis bija tik viens viesis. Liela zāle, kurā bija ap 15 meičām. Piesēdos pie galdiņa pie divām. Visu laiku koļīja uz dzērieniem, bet es atnācu nevis piedzerties, bet pēc meitenes. Interesanti, ka klubā numuriņu nav, jāiet ēkā pretīm klubam - pāri sētai un par 35 EUR uz stundu istaba.

 

Tas tā, īsumā :ph34r:

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.