Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Vācija
Ierakstīts

Tātad šoruden sanāca apstāties vācijas galējos ziemeļos, Flensburgā. pilnīgi nejauši. Vispār neko ļaunu nedomādams, paliku kautkādā viesu mājā netālu, bet ārpus pilsētas.

 

Uznāca dītītājs, atvēru netu, apskatīties kas ir apkārtnē. un kā vien neveicas lielākais FKK klubs atradās vien pāris kilometru attālumā. http://en.the-pclub.de/

 

nu taksis rokā (šo gan bija ilgi jāgaida, lauki tomēr) un uz klubu. Taksists pareizāk taksiste ļoti labi zināja lokāciju. naudu neņēma, prasīja tikai, vai drīkstot pieteikt, atbraukšot pakaļ arī. nedaudz bija nēerti, bet sieviete gados bija līdz ar to, jau saprot kas un kā.

 

ieeja 20 Eur. bet tos 20 eur var tērēt bārā.

ātrais 50 eur (laikam 15 minūtes vai 20), pustunda 70 eur, stunda šķiet bija 120 vai 150 eur. visādas extras gāja pa solim 50 eur.

 

Tātad apstājos pie bāra, paņēmu grādīgo. pagāja 15 sekundas, kā mušas aplipa bāra dāmas. no piecām kas tur bija 4 bija ņemamas un ieskaitot bārmeni, bārmene vienkārši skaista. tomēr aizgāju apsēdos pavērot situāciju. viena rumāniete aktīvi līda virsū teicu lai iet prom, bet viņa neko nesaprata angliski. parādīja visu kas viņai ir ļāva aptaustīt utt. vispār nebija slikta, seja simpātiska, pati ļoti gara auguma, ap 1,80 + vēl tās stikla kurpes.
bet kautkādīgi atšuvu.

 

Ak jā, tur varēja smēkēt, līdz ar to elpot tur bija maz ko. cigaretes un dāmu parfimērija...

 

 

gribējās to bārmeni maza auguma, smuku figūru, tumšiem matiem. piegāju paprasīju vai viņa ar strādā. viņa teica jā, paņēmu šo. Uzveda mani uz istabu augšstāvā - viss kā LV masažņikos (vai LV mode ir no GER) diezgan tumšs vienkāršs, par tīrību neko nezinu, nevarēju nopētīt.

 

un te sākas aplauziens diemžēl. Paņēma 50 ejras. izģērbās un saka davai. fuck me in my big pussy (tas bija vienīgais ko viņa mācēja angliski, pārējo laiku vāvuļoja vācu un vēl kkādā valodas mikslī). Teicu ņefiga, sākumā pastrādā ar galvu.

 

ar galvu strādāja labi, dziļi utt. teica ka esot porno filmējusies, mākot.

Es jau gandrīz gandrīz un šī apstājās. mļa un tā 2x, teicu nah griezies uz muguras un cel augšā ass. gribēju pabeigt pats kontrolējot, atpūsties un vēl kādu nolikt ar kādu citu biš vēlāk. Tomēr ši bija lielākā kļūda -

Bāc šitādu beigtu zivju un sakaltušu sūdu miksļa smaku sen nebiju jutis. itkā viss tīrs, bet smaka diezgan smaga. Krāns pārvērtās par krāniņu momentā. Teicu šai, davai vienkārši sūkā, ši saka laiks beigt es saku ņehuja. un te dillema, teikt lai atskaita smirdoņas laiku vai tomēr noklusēt, jo meitene itkā jauka. poh iemetu vēl 50 ejro, saku davai bet strādā ar galvu, bez rokām un intensīvi, ok? šī ok, Tā nu viņa desmit minūtes aktīvi dauzīja galvu pret manu pavēderi, dziļi un skaisti (nu viņa bija skaista), mati glāstīja ceļus un sešpaku. ideāli. pēc desmit minūtēm viņa bija nosvīdusi un es izšāvis, sen tā nebiju izšāvis.

 

pateicu paldies un uz redzi.

 

nogāju lejā. lielā formīgā nenāk klāt, laikam saprot, ka nevarēšu. pasūtu vēl divus alko šotus un picu. pāēdu padzēru atpūtos un ieraudzīju kko vēl labāku..

 

Thai, ķīniete vai kas viņa bija nepateikšu (karoč aziāte), augums aptuveni 160cm bet nu meitene. nu slaida, āda skaista, krūtis ne lielas, ne baigi mazas - proporcionālas. seja kā lellei, mati gari, acis lielas bŗuni/melnas. Es viņu saucu bet šī izliekas aizņemta sarunā ar savu blondo draudzeni. saucu vēlreiz, nenāk.  parādu 100 ejro, uzreiz klāt.

1 iegājām pirtī, es viņu izmasēju.

2. baseinā, pasēdējām ārā.

3. pirtī.

4. dušā.

tad viņa kā jau Tai/ķīniete pielipa klāt un darīja visu ko saku. Es saku davai kur ir tavs room. šī pat tā kā saskuma....

aizgājām uz istabu, pamasēju vēl šo, tad vēl, tad ieliku - mitra, bez smērēm (pirmā saplēsa kkādu kapsulu). šī arī nesmirdēja.

 

atstrādāja ideāli. kopā ar viņu pavadīju 3 stundas. samaksāju 50 eur. iedevu vēl 100 kad gāju prom.

 

pagaidām otrais labākais sakars, pēc amatieres masažņikā rīgā gadus 10 atpakaļ.

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.