Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Došanās Ceļojumā Kopā Ar Pērkamu Lēdiju
Ierakstīts

pirmkārt, nabagi noteikti nepirks pa 10k :D - tātad tie būs bagāti ;)

otrkārt, kurš grib čakaru ar ZZ pirkšanām un tādiem sūdiem? piedzeries, izklaidējies.. aizej te pat lv uz kazino - džeki 10k vienā stundā iztērē.. visi cilvēki nav vienādi un saukt par lohu džeku, kurš pelna naudu vairāk kā tērē nebūtu pareizi.. ja viņš dienā nopelna 100k un nedēļā iztērē 10k? tiešām vienalga viņam..

šajā forumā tadu nav, bet pasaulē tadu ir daudz ;) palasi ziņās ko raksta, ka kāds politiķis, aktieris vai vēl kāds pieķerts ar vip prostitūtām un kokaīna somām :D

viss kārtībā - ja es pelnīt 10miljonus gadā, es mierīgi masāžas salonā atstātu 1k čajā, lai vienkārši iepricinātu meiteni, tas arī viss ;) 

Ierakstīts

C'moon... 

Ja pietika smadzeņu sashēmot piķīti tik, lai 10k būtu 5 Ls vērtībā, vajadzētu arī pietikt smadzeņu sashēmot meiteni (un pat ne vienu) kura to izdarītu ar pārlaimīgu seju tikai tādēļ, ka tu viņu aizvestu uz kādu eksotisku vietu vai valsti. Un nevajag te murgot un attaisnot sevi un/vai citus, ka 10k izmest par meitēnu uz vienu nedēļu ir saprātīgi (šeit mēs runājam par pērkamu meiteni uz nedēļu, nevis tavu meiteni un/vai sievu uz kuru tu tērē naudu). 

Es gribētu redzēt tos oligarhus kuri ir starp mums :D

nevienu brīdi nesaku, ka starp mums tādu oligarhu ir. neviens šeit arī nav spējīgs samaksāt 10k nedēļā meiteinei ;)

šīs ne tuvu nav lielākā summa, kādu citi maksā un cik maksā usa vip servisi.

un pieeja meitenei ir ļoti pareiza, LU viens pasniedzējs teica - nekad nesakiet nē, nosauciet summu, par kuru būtu ar mieru to darīt ;) meitene varbūt nemaz negrib nekurbruakt uz nedēļu un tas viņai nav vajadzīgs, bet, ja kāds maksā tik daudz - kāpēc ne? ja neviens nesamaksās arī labi - nebūs jādara tas ko negrib.

Ierakstīts

Protams, kurš gan cits, ja ne Roberts80! Tikko ieradies no sūkātājas par 10 Ls (ar aizsietām acīm), ķersies klāt 10 tk EUR līmenim!

Bet ja pa tēmu! Kādam gan jābūt frankenšteinam, lai nespētu atrast sev līdzbraucēju bez maksas (uzsaucot lidojumu, viesnīcu, paiku, ekskursijas, kādu klubu utt) + diezgan droši būs garantēts GFE! Maksāt 1000 EUR dienā + visu iepriekš minēto, labprāt satiktos ar tādu cilvēku un uztaisītu bildi ar nosaukumu "es ar visu laiku lielāko stulbeni"!

tas varētu būt džeks, kuram šie 10k ir mazāk svarīgi kā citiem ls 5 un negribētu, lai šī meitene pēc tam par viņu runā, raksta viņam sms utt... iztikt pēc tam bez dažādām shēmošanām un nebaidītos uz ielas uzskriet virsū

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.