Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Sex Igaunijaa
Ierakstīts

Vispār jau parastās nokoļīt nekur nav problēmu, aizbrauc kaut uz Ludzu, kuru es saucu par "frizētavu pilsētu", jo nekā cita kā frizētavu tur vienkārši nav:) Bet ja pa nopietno tad, paldies par padomu, kā reiz radisonā arī sanāks apstāties.

Londona Un Latvietes
Ierakstīts

Londona ljoti daudz meitenes no Latvijas un Lietuvas. Pac nesen atgriezos no Eiropas. Sausmigi daudz latvietes strada Francija. 1 stunda 200 eiro. Drazi kaut vai ausis. :D

Ukrainietes ir labas. Un kur mans draugs kikers? B)

kur kur, tepat vien ir, Francijā neko organizējis neesmu, bet ir pieredze no Londonas, Sauthempton un Manchester (tā teikt krustām šķērsām visa UK pārbraukāta), tā arī ir kā tu saki.

Londona 2 Vizītes
Ierakstīts (rediģēts)

LV arī zinu vienu ,viņa nereklamējas ,bet drāzties patīk ,kā tadai ku..i. Modeles augums tieva 50kg augumā 170 2izmērs krūtīm,pupi stingri smuki ,pec sejas simpatiska 1st 30ls bet saitos viņa nekur nav.

nu re, ļoti izsmeļošs apraksts. Es arī zinu tādas kuras nekur nereklamējas arī modeļu augumu un bla bla bla. Cik piķa iedosi, tik arī būs labi. Bildi, telefona numuru u.t.t. tevis noreklamētajai sūtīt uz PM.

Rediģēja kikers
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.