SALAMANDER 48 Ierakstīts 2013. gada 6. jūlijs Dzivoklis Pec Kluba Ierakstīts 2013. gada 6. jūlijs Jaa, es esmu oligarhs, jo varu atraut no sirds 50Ls viesnicai un izdrazt jaunieguuto draudzeni. Link to post
SALAMANDER 48 Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Dzivoklis Pec Kluba Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Cik neaptēstam jābūt, lai jautātu par naktsmītnēm kaut ko? Centrā viesnīcas ik pēc 200 metriem. Saprastu ja tiktu jautāts par to kur gultas mīkstākas, lielākas un kurās prezervatīvu vagons ir istabā ierīkots. Link to post
SALAMANDER 48 Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Dzivoklis Pec Kluba Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs To sauc par čīkstēšanu. Nav naudas=neizmanto mauku pakalpojumus. Nevari atrast normālu meiteni=meklē puišus. Nav kur dzīvot=pārvācies uz patversmi. Link to post
SALAMANDER 48 Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Dzivoklis Pec Kluba Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Kamēs esi bez mājām, noīrē dzīvokli pa 200Ls un ved drāzt mauaks uz turieni. Link to post
SALAMANDER 48 Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs Dzivoklis Pec Kluba Ierakstīts 2013. gada 2. jūnijs priekškam dzīvokli? Mauka tik dārga, ka viesnīcai 30Ls neatradīsies vairs? Link to post
Ierakstīts
Jaa, es esmu oligarhs, jo varu atraut no sirds 50Ls viesnicai un izdrazt jaunieguuto draudzeni.