Mr_XX 1 Ierakstīts 2006. gada 11. janvāris Autors tauta help Ierakstīts 2006. gada 11. janvāris QUOTE (spokz @ Jan 11 2006, 03:05 PM) http://www.pirtis.lv/info/info.php?bilde=5&id=670 pats neesmu bijis, bet izskataas ka tev vareetu dereet.... buus jaasazvanaas... es kaadas tur arii no pirtis lv 9izrakstiiju... riit veelaaaakais zvaniishos... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2006. gada 11. janvāris Autors tauta help Ierakstīts 2006. gada 11. janvāris labaak riigaa... lai arii dzeeraaji nisaciiti normaali maajaa tiek... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2006. gada 9. janvāris Autors tauta help Ierakstīts 2006. gada 9. janvāris shoreiz diemzheel nee.... vajag man pusoficiaalu pasaakumu kopaa dabuut... trapee arii vajag... tikai neiznu kur riigaa ir kaadas normaalas pirtis, ja tukumaa prasiitu neshauboties pateiktu... bet riigaa Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2006. gada 9. janvāris tauta help Ierakstīts 2006. gada 9. janvāris etu mosh tauta zin riiga akadu normaalu pirti, kaadiem purniem 20... vajag prieksh 28 datuma dabuut... Bushu pateiciigs... Link to post
Mr_XX 1 Ierakstīts 2004. gada 26. augusts "vietas" Liepaajaa Ierakstīts 2004. gada 26. augusts vainu nedelju padziivo viesniicaa par taadu cenu, vainu nopeerc vai noiiree dziivokli pa to pashu naudu Link to post
Ierakstīts
pats neesmu bijis, bet izskataas ka tev vareetu dereet....
buus jaasazvanaas... es kaadas tur arii no pirtis lv 9izrakstiiju... riit veelaaaakais zvaniishos...