Nesaproti, ka Alexa maskējas ? Negrib tikt atmaskota te ..
Zili brīnumi! Nepagāja ne 10 gadi, kad kādam pieleca Lai gan es nemaskējos. Es neizliekos par to, kas neesmu. Vienkārši nesaku, kas esmu. Lai gan, ja jūs nebūtu slaisti, būtu jau sen atkoduši
Baigais čakars.
Ja es visus ākstus te pierakstītu, tur jau būtu ap 500 lapu. Es pierakstu tikai pašas spožākās zvaigznes
Un ja nu Alexa izrādās nemaz tik laba neesam, ko tad?
Nu, vienam patīk māte, citam meita, vēl kādam kleita...
1. Skapītis tak ir pavācams malā un gultas pabīdāmas - nu tak nesaki, ka tās pieskrūvētas pie grīdas ?
2. Pie irsas ... Tak pat erotiski vīrietim no gultas lūrēt, kā sieviete mazgājas
3. Ja atnāk divi orientējas uz megamazgāšanos tur, nu tad jāiet kopā mazgāties
4. Ak jā, pa 5 Ls @1h čista TV tur jāiet palūrēt
5. A Tu dušā čurāt nemāki ? :D Sūdīgi gan būs ja gribēsi savietot ar mazgāšanos kopā un vecis nebūs ZL piekritējs :D
Cik tas ūķis maksāja, nezinu - ne es par viņu maksāju. Kas attiecas uz pārējo, tad kaut kā tā arī iztikām - Galva bija aizņemta ar citām domām, nekā citas viesnīcas meklēšanu
Par Biķernieku 121 var tikai piekrist. Šausmas un nekārtība!
Ir jēdzīgs variants Krāsotāju ielā ( Krāsotāju/Artilērijas stūris). Fasāde ir pabriesmīga, bet numuriņi ( dzīvokļi) ir ok. Visos ir veikts remonts, duša un wc ir numuriņā. Dvieļi un gultas veļa tīra, TV strādājošs. Ir pat ledusskapis un tējkanna.
Dokumentus neprasīja. Cena 10-15 ls.
Artilērijas/Krāsotāju stūrī tiešām ir forši dzīvokļi. Tikai tur laikam nakts vidū nevar ievākties, jādara tas laicīgi. Vismaz, kad pateicu, ka izvākšos piecos no rīta, man norādīja vietu, kur atstāt atslēgu. No tā secinu, ka pa nakti nav arī, kas ielaiž dzīvokļos.
Nezinu, kā bija pirms 4 gadiem, tad man tur nekas nebija pazudis. Tagad ir vidēji normāli.
Kā baisu vietu, kur mani ar mietu iekšā nedabūt, varu minēt Atpūtas centru Sparģeļu ielā 7, tur istabai logu pat nav, dvieļi apšaubāmas kvalitātes, tīrības ziņā, gultā padomju laika segas, pēc 2 min uzturēšanās attiecīgajā iestādē, es biju prom uz neatgriešanos.
Vēl viena vieta, kurai vismaz es personīgi metīšu turpmāk līkumu, ir Biķernieku 121. Pirmkārt atrast to viesnīcu nozīmē stundu maldīties starp garažām un siltumnīcām, tālāk:
1) Istabās ir izcili ieturēts padomju interjers, tajā skaitā izpratne par divvietīgu numuru, kas no sevis izsaka, ka būs divas gultas ar skapīti pa vidu, nevis viena liela.
2) Duškabīne ir istabā pie gultas.
3) Ja ir vēlme normāli nomazgāties, tas izdosies tikai vienam, otram siltā ūdens nepietiks.
4) Vairākās istabās ir TV, kas vispār nerāda, pa visu otro stāvu atradām vienu istabu (Pirmā istaba bija tāda, ka nolēmām izvēlēties citu, īpašas iespējas meklēt citu viesnīcu nebija), kur TV vismaz kko rādīja, tāpat tikai vienu kanālu ar jocīgām filmām.
5) Tualeti jāmeklē kaut kur pa gaiteni, es tā īsti pat nezinu, neradās vajadzība meklēt, laikam jau paldies Dievam.
Netālu no centra ir Mazā Kalna 27. Sauna. Tur istabiņas arī ir, pie kam, galīgi nav dārgas. Ja nemaldos bija 15ls uz visu nakti. Jāpiesakās laicīgi nav, kaut nakts vidū. Pagaidām nav gadījies uzrauties, ka tur vietas nebūtu. Neiesaku ņemt Istabu nr 2, tur uz dušu pāri kāpņu laukumiņam jāiet, citas ir normālas, ar dušu iekšā. Nav Radisons, bet par ūķi arī nenosauksi. Smēķējošajiem ir istabas, kurās to drīkst darīt, nav jāskraida ārā.Istabas tīras, ne reizi neesmu uzrāvusies uz netīriem dvirļirm vai citām iepriekšējo atpūtnieku paliekām.
Lejā, pie administratora arī alkohols nopērkams, cenas gan tādas ēēēm... Bet, ja citur nevar dabūt un paņemt līdzi, atšķirībā no citām, līdzīga tipa iestādēm. Iekšā/ārā var tikt, kad vajag, vienmēr ir uz vietas, kas ielaiž/izlaiž..
Kam var likties aktuāli, tur istabu var noīrēt arī bez dokumentiem, tos neprasa.
Ierakstīts
Zili brīnumi! Nepagāja ne 10 gadi, kad kādam pieleca
Lai gan es nemaskējos. Es neizliekos par to, kas neesmu. Vienkārši nesaku, kas esmu. Lai gan, ja jūs nebūtu slaisti, būtu jau sen atkoduši 
Ja es visus ākstus te pierakstītu, tur jau būtu ap 500 lapu. Es pierakstu tikai pašas spožākās zvaigznes
Nu, vienam patīk māte, citam meita, vēl kādam kleita...