Nu mīļum ☺️ slinkosi = tiksi pie tuklas miesas, puiši vairs nemīlēs, nāksies ar Porzingodu gulēt 😂
Jābrauc kopā ar karstāku puisi un ja viņam smadzenes ir, nesals arī zvaigznēs skatoties. Vispār jau puisim vajadzētu pašam samēklet mājiņu, uztaīsīt vakariņas, masāžu un ko tik vēl ne, nevis visu viņa vietā darīt ☺️ Nevar izlaist no paša sākuma, ja vien neesi gatava visu mūžu par šādu "auklīti" būt ..
Mošķu pirtiņa šajā topikā tāpat vien nonāca, vai kāds paņirgājās par faktiem, ka pirms 10 gadiem tajā varēja arī saimnieci sarunāt? 🙈
Man par ko rūpēties un mīlēt itkā jau ir tā nav problēma .. visam mūžam.. namiņš interesē ne tik ilgam ilgtermiņam.. :D
Nomaļas mājiņas zinu daudz foršas, par smēķēšanu mājiņā - gan nevienā nav atļauts, vari tad tiešām nevar izšvempties 7 metrus no gultas un darīt to ārā, skatoties zvaigznēs? (C)
Es slinka varu izvilkties tikai aiz durvīm , Zvaigznēs ilgstoši skatoties auksts būs.. Nu iesaki kaut ko ?
15 hours ago, Feelings said:
Ir būts Mošķu pirtiņā, atrodas kaut kur mežā starp Siguldu un Inciemu.
Apakšā pirts un neliela zāle, augšā telpa tjip gulēšanai, atceros lielu gultu. Pirts tumša, toreiz bija ne visai karsta, iekšā gan pīpēt nevar.
pārbaudīts viesu nams Vidzemes galā - ne Rīgā.. Varbūt kādam ir ieteikumi - foršāk būtu viesu nami nekurienes vidū.. klusi un mierīgi, protams ar lai var smēķēt , publiskās un lielās viesnīcas nebūs aktuāli - zinu , ka ir dzīvokļi uz diennakti, bet tie gandrīz vienmēr aizņemti, kad zvana.. Varbūt kādam ir pieredze un zina kādu labu nomaļu namiņu?
Nu ir viesu nami un dzīvokļi ar opciju balkons , telpās smēķēt , it īpaši viesu mājās , nu nē.. Šķiet, ka šobrīd LV ir diezgan daudz piedāvājumu ar nomaļām viesu mājām , kas pardzētas 2 cilvēkiem, cenu ziņā arī ir tīri okey, tur smēķēšana nav problēma, jo civilizācija ir diezgan tālu no mītnes vietas un ej pīpēt kaut palagos satinies.. vai galīgi pliks .. so kā ceļotājs iesaku meklēt 2 personām paredzētus namiņus mierā un klusumā no pārējās masas.. it īpaši ja randiņa formāts garāks par h..
Ierakstīts
Man par ko rūpēties un mīlēt itkā jau ir tā nav problēma .. visam mūžam.. namiņš interesē ne tik ilgam ilgtermiņam.. :D