Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (kazzz @ Feb 26 2004, 12:24 PM)
Kast tas par boulinga centru kaa ar cenaam? Mani baigi interesee variants uz 3 stundaam, no pl 17-19 mosh kaads var ko ieteikt, vienkaarssi negribaas nnemt nr uz kaadaam 6, vai 8 h zinot ka tur pavadiissu tikai 3 stundas!

Boulinga centrs ir Spares iela. Tur no saniem ir ieeja viesnica.

Par tam stundam, skiet kaut kur dzirdeju ari par tris stundam, bet cenas visur ir apmeram vienadas, ta ka domaju neko neietaupisi, labak jau lai paliek laika rezerve. Spares iela cena ir 13 Ls , bet ir gadijies, ka paprasa ari 15...... Pec mana vertejuma ta ir labaka vieta, kur ir buts.

Viesnīca "Latgale"
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 25 2004, 05:36 PM)
QUOTE (Kaspis1 @ Feb 25 2004, 04:55 PM)
Latgale, sak izskatities cilvecigak, bet sie lidz ar remontu ir pacelusi cenas lidz 15 ls par 6 stundam....

dereetu bissku konkreetaak.. kuraa viteaa, kaadas istabas, personaals utt. nu 15ls par 6h nau leeti, buutu 7.5 par 3stundaam buutu cita lieta...

Nu tur jau ta lieta, ka visu laiku bija 10 Ls

Atrodas Kengaraga aiz veikala Dole. Padomju tipa divstavu maja. Dala numuru paslaik tiek remonteti, dala jau izremonteti. Pirms remota bija ta pabriesmigak, bet tagad pienemami. Remonts "pa leto" un neka jau tada super tur nav, bet 10 Ls atbilda, par 15 Ls saubos vai brauksu, vienigi labi, ka nav talu no centra.

Boulinga viesnica ir letaka un daudz labaka.....

Motelis "Linga"
Ierakstīts

Kaut ka nestimmejas ar to ko es tur redzeju... Pirmkart tur smirdeja pec virtuves un netiriem traukiem, otrkart cenu prasija ne mazak, ka 15 Ls, bet likas, ka nosaka pec deguniem, un kapec kratities tadu gabalu, ja var par to pasu naudu aizbraukt tepat uz Spares ielu vai uz Jurmalas sosejas 'Kaspara"?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.