Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Dzivoklis Pec Kluba
Ierakstīts
Nezinu, kā bija pirms 4 gadiem, tad man tur nekas nebija pazudis. Tagad ir vidēji normāli.

Kā baisu vietu, kur mani ar mietu iekšā nedabūt, varu minēt Atpūtas centru Sparģeļu ielā 7, tur istabai logu pat nav, dvieļi apšaubāmas kvalitātes, tīrības ziņā, gultā padomju laika segas, pēc 2 min uzturēšanās attiecīgajā iestādē, es biju prom uz neatgriešanos.

Vēl viena vieta, kurai vismaz es personīgi metīšu turpmāk līkumu, ir Biķernieku 121. Pirmkārt atrast to viesnīcu nozīmē stundu maldīties starp garažām un siltumnīcām, tālāk:

1) Istabās ir izcili ieturēts padomju interjers, tajā skaitā izpratne par divvietīgu numuru, kas no sevis izsaka, ka būs divas gultas ar skapīti pa vidu, nevis viena liela.

2) Duškabīne ir istabā pie gultas.

3) Ja ir vēlme normāli nomazgāties, tas izdosies tikai vienam, otram siltā ūdens nepietiks.

4) Vairākās istabās ir TV, kas vispār nerāda, pa visu otro stāvu atradām vienu istabu (Pirmā istaba bija tāda, ka nolēmām izvēlēties citu, īpašas iespējas meklēt citu viesnīcu nebija), kur TV vismaz kko rādīja, tāpat tikai vienu kanālu ar jocīgām filmām.

5) Tualeti jāmeklē kaut kur pa gaiteni, es tā īsti pat nezinu, neradās vajadzība meklēt, laikam jau paldies Dievam.

Paldies! Biju pierakstījis koordinātes, ja rodas vajadzība. Izsvītroju... :)

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.