Man gan ir pa nakti cauru diennakti pieejamas un vel pie tam 2vas fejas ar labu figuru
apsveicu tevi tu gan bagāts- VESELAS 2 fejas 00-24.
esot tikai pāris stundas Latvijā, es arī neko īpašu necentos atrast. nācās vien zvanīt un cerēt ka kāda pacels to klausuli. besī jau tas, ka tu sarunā un arī aizbrauc, bet tad neviens vairs neceļ klausuli.
BET... tur ari ieprieks viss jasaskano nevar taa piezvanit divos nakti un viss notiek. pats jau raksti, ka japiesakas pa dienu. un ko darit, ja visas damas izradas aiznemtas? onanet vienam taja ieprieks iziretaja dzivokli??? bet taa ir loti reala situacija tiem, kuri nav meitenu pastavigo klientu loka.
reali vienigais ir viesnicas, kur var taa uz sitiena dabut istabu. un to es pats personigi izmantoju. kura? kura tuvak atrodas
blin, musulmanu piesatinataja Dubaija ar visiem pret-mauku likumiem ir vieglak dabut nakts feju. nu ok, maksa 1000 zalos (+istaba, sampis, uzkodas-400 zalie), bet tur ir Klaudija Sifere ar Saronu Stounu komplekta (Hyat regency kluba ir modelmaukas, ja kas). Un nav viens draziens, bet visa nakts.
Briziem es nesaprotu Latvijas damas sini nozare. Biznesa domasana galiga dirsa...
Paceltu cenu vismaz uz saviem diviem- trim simtiem, un nojanotu visu nakti ar vienu klientu UN PATI LABI JUSTOS, nevis pa 30 ar vismaz 10 Peteriem taa, ka pec tam jajutas kaa izvarotai. un tad klienti ari sudzas, ka sekss slikts. vienigais kurs ir apmierinats saja situacija ir lauku puika no dziliem laukiem, kurs par to 30 ari var nodrazties.
tak 1 cepetis ir garsigaks par 10 sazuvusam zurkam uz kocina, ne ta?
aizsvilos jau... [atkal sodien nevienu damu nevar sazvanit ]
Ierakstīts
apsveicu tevi
tu gan bagāts- VESELAS 2 fejas 00-24.
esot tikai pāris stundas Latvijā, es arī neko īpašu necentos atrast. nācās vien zvanīt un cerēt ka kāda pacels to klausuli. besī jau tas, ka tu sarunā un arī aizbrauc, bet tad neviens vairs neceļ klausuli.