Sorry Boni, bet es sevi neuzskatu par salashnju vai netiireli!!! kaut gan esmu viens no taadiem moto cieniitaajiem kaa paareejie! (protams, ka arii muusu viduu ir iznjeemumi!).
Man patiik braukaat uz taadiem pasaakumiem ne jau tikai lai rezeetu plikas sievietes vai apkodushos cilveekus, bet pats aizbraukshanas process uz jebkuru ataalaaku pasaakumu dod lielu gandariijumu ne tikai man, bet arii liidzbrauceejam. Pie tam tur ir iespeeja arii redzeet un paarunaat visu saistiito par motocikliem, kaa arii apluukot tos.
Pie tam katraa pasaakumaa ir arii droshiibas liidzeklji pielietoti un neviens jau nav spiests to dariit...
Tad jau arii Swinga klubus vareetu nosaukt liidzveertiigi shaadiem pasaakumiem...
Esmu tur arii bijis, bet piedaliites gan nepiedalos....tikai noskatos!!! Tik traki es nesadzeros, lai visu acu priekshaa man buutu jaapanjem meitene. Tur tieshaam ir jaabuut baigaam iekshaam lai tev veel saceltos un kur nu veel novestu visu liidz galam!!!
Shaadi motopasaakumi - izpriecas, dzershanas, nodzershanaas- notiek katru gadu, kur biezhi vien tiek izsoliitas kaut kaadas mantinjas, piem. skiltavas ZIPPO, DVD vai aadas jaka un tiek aicinaatas meitenes no publikas piedaliities balvu izlozee. Vinnee tas, kas teiksim aatraak nobeidz vai aatraak izgjeerbjas.
Shaados pasaakumos vienmeer tiek raadiits striptiizs!
Iedomaajies piem. ja tava sieva vai draudzene internetaa netiishaam ierauga tevi ar pliku meiteni, kuru tu tik spariigi njem sev priekshaa...... vot sanaaktu suudi, ko.... bet varbuut teikt kad tas nemaz neesi tu, bet tavs dviinju braalis...
Ierakstīts
ohooo....labaa bilde!!! Apsveicu ar uzvaru...hehee....