Isuma - meitene 20 gadi. Apmeram. 165 cm. Diezgan slaida. Židene vai kaukaziete pec tautibas. Diezgan izteiktas austrumu tautibas pazimes. Nav mana gaume. Tomer ir Ļoti skaistas acis. Perfektas, burvigas, tvirtas krutis apmeram 2 - 3 izmera.
Telo baigi kautrigo butni. Bet tada viņa nav.
TATAD PIEDAVAJUMS:
"Izgjerbjas kameras priekša (pa kadiem 20 - 30 ebrejiem var sarunat), ari var kadu striptiziņu uzdejot. Var uztaisit pusprofessionalo masazinu (vel macas).
Grib ar atlaidi 70 bez atlaides kadi 150 - 200 ebreju naudinas vismaz "
Tirgojas ka kartiga ŽIDENE, OdesasTirgū.
Man palika pretigi goda vards. Nepiedavajot praktiski neko, meginaja izpiest diezgan pravu naudas summu.
Par PLIKO izgerbsanos, tavas kameras prieksa Tas ir tas galvenais piedavajums.
IEDOMIGA, VILTIGA, IZPIEŽ UN TIRGOJAS par cenu ka kartiga židene. Austrumu cilvekiem tas ir asinis.
Macas par masieriti, piestrada ka amatieru erotiska modele.
Ta ka atrodas hroniski bez lidzekliem sarunat var kaut ko - BET VISS IR INDIVIDUALI!
VISS IR LOTI INDIVIDUALI !!!
ES NEZINU KA JUMS AR VINU VEIKSIES! NEPRASIET MAN !!!
TACU VISI MAK LASIT ?!
It ka sesku nepiedava pat pa 150 - 200 bet isteniba kaut ko pec abpusejas simpatijas DOMAJU var sarunat, pat par banaliem 20 vai 40 eiro.
Atkariba no situacijas un simpatijas.
Medz piedavat nopirkt kadu diskinu ar savam kailfoto pa 20 ebreju naudiņam.
SAVO PIEREDZI JUMS NESTASTIŠU JO, KA JAU TEICU, VISS IR STIPRI INDIVIDUALI !!!
Ja patik kad meitene poze kameras prieksa kaila, uzdejo striptiziņu tad var un ir verts pa 20 eiro sarunat! Vairak neredzu pamata maksat jo daudz atkarigs no garastavokla. Nav zinams ka bus ar to happy endingu ...
Viņas policy it ka stingri NO NO NO! Tikai pozešana un strip. Bet tas tikai ir vardi.
Materiali var ieintereset BET vina pati noteikti prasis maksimali vairak!
Melo, ka klientu dikti daudz! Kaut gan isteniba vinai nebija pat uz transportu!
Izlasiju anotaciju "Tev ir iespēja redzēt no skolēniem nozagtu PAšTAISīTU LATVIEšU PORņUKU. Mazie lohi izdrāž bioloģijas ucheni visos caurumos:) Reāls prikols!!!"
Ierakstīts
Nu un kur ir nofilmētais materiāls ?