Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Lv Meitenes (Linki)
Ierakstīts

Pagājušā mēneša “Bez Tabu” sižets (https://skaties.lv/beztabu/18-bez-tabu/pornografisko-filmu-interneta-vietne-skatami-vairaki-duci-video-ar-latvijas-meitenem-kuras-to-pat-nenojaus/) uzsita nostaļģisku noti.

 

Nedaudz no personīgās vēstures.

 

Rakstā pieminētais Armands, bet visiem jau tāpat labi zināmais un bēdīgi slavenais Armands Lutums un viņa fotosesijas ir visa sākums.

 

Uzrunā(-ja) meitenes caur fomo.lv, vai tajā laikā vēl draugiem.lv, tagad, tā saucamo fotogrāfu, platformas, protams jau ir maksimāli visi mūsdienīgi soc. tīkli.

 

Fotogrāfiem dibināt kontaktus un pēc tam piedāvāt bezmaksas fotosesijas ir standarta prakse un padodas tas patiesībā ļoti viegli, jo kura gan meitene nevēlas skaistas bildes. Ja kādreiz ir sanācis skatīt pievilcīgas meitenes PM/DM, tad tur tml. piedāvājumi ir vai katru nedēļu.

 

Protams, mērķis ir viens - kailfoto sesija.

 

Šeit, ne vienmēr viss sākas ar to un ne vienmēr fotosesija ir bezmaksas, vismaz ne sākotnēji, jo reti kura meitene ir uz to gatava, vai pat vispār apsver, izņēmums būs Sokolovs, bet kā saka viena lieta ved pie otras... Te var arī piebilst, ka ir “fotogrāfi”, kas piedāvā “doties pie viņa” pēc šādas fotosesijas.

 

Rakstā jau pieminētais līgums ir reāla lieta, tikai juridiski, vismaz tā laika “dokumentam”, kas it kā nodrošina bilžu konfidencialitāti nebija nekādas vērtības, tomēr meitenes tas nomierina un iedrošina pamēģināt ko jaunu, galu galā, bildes jau būs tikai man, vai ne?

 

Pēc “veiksmīgas” fotosesijas meitenes portfolio tiek 1. Pārdots interesentiem ārzemēs 2. Piedāvāts tālāk, potenciālajiem, partneriem. Ja par pirmo punktu viss ir skaidrs un dažu meiteņu bildes mēs varam apskatīt iepriekš, tad otrais punkts jau ir nedaudz interesantāks. Jāpiemin, ka viena lieta neizslēdz otru.

 

Pēc kāda laika, tas galvenokārt ir atkarīgs no tā, vai Džimam ir interese par meiteni un kad Džims ir Rīgā, mūsu varonis Armands sazinās ar meitenēm un aicina tās uz fashion, lingerie utt. kastingu priekš ārzemju aģentūras, formāti ir dažādi, bet tam nav tik lielas nozīmes, cik liela nozīme ir uzaicināt pēc iespējas vairāk meiteņu, jo: 1.) % par katru no tām, 2.) meitenes jūtas drošāk un izskatās tas viss leģitīmāk.

 

Par pašu kastingu domāju, ka man nav nevienam nekas daudz jāstāsta, bet pateikšu tikai to, ka dīvāns un kamera tur ir :D

 

Tā kā tas viss ir un notiek, un ir tik vienkārši, un patiesībā reālāk par reālu.

 

Šo visu nobeidzot gribu pateikt, ka pirmkārt jau man ar šo visu nav nekāda sakara, tik cik mācība no senākām attiecībām.

 

Otrkārt, (ne-)pareizā laikā un (ne-)pareizā vietā notiek tieši tas, ko redzam gan rakstā, gan bildēs. Ne vienmēr tas tiek darīts apzināti, vai maz potenciāli apzinātas iespējamās sekas. Nevēlos arī aizstāvēt meitenes tikai dēļ viņu naivuma, vai pat vietām stulbuma, bet daļa patiesības tajā visā ir, kad saka, ka: “Es uz to neparakstījos, es nezināju, es nedomāju...”

 

Noslēgumā varu vēl tikai ieteikt padomāt divreiz pie kādiem fotogrāfiem un uz kādiem nosacījumiem, jūs savas dāmas atlaižat ;)

Link to post
×
×
  • Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.