Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
Margarita
Ierakstīts

°jaunā Una noteikti, ka nebūs. Man viņa trāpījās pirms gadiem diviem, viss gan beidzās tikai ar saraksti, neatceros īsti iemeslu, bet likās ka viņai ar galvu viss nav kārtībā. Bet tas tikai mans subjektīvs viedoklis, iespējams , ka dzīvē vis ir ok.

Jautaajums Elitei
Ierakstīts

Bet jaunas nāk klāt, kas meklē, tas atrod, ir vēl labi varianti iekš LV...... par 30,- meklēt var sākt ar Dzirciema ielu 27, 29647500, 'tiek piedāvāts kastings, īpaši laba ir Linda

Ja atvēlam lielākas summas un paši arī ko mākam, tad ir dabūjams arī reāls GFE, tāds, ka pāris dienas vēl stāv atceroties vien, LOL

Nepatiik man klubi, bet nu laikam pameegginaassu...

Protams, GFE ir laba lieta, lai gan cik esmu mekleejis ssinii laukumaa, peedeejais sakariigais piedziivojums man bija pirms meenessiem 6iem...

Jautaajums Elitei
Ierakstīts

par sliktajaam jau salasiijos.. interesee, kas +- normaals :)

es jau saprotu, ka pats lohs, vaidzeeja neko nepeetiit, izveeleeties kaadu un aizbraukt, a es te sadomaajos ko labu atrast :)

Visas labās ir devušās prom no LV, jo te gluži vienkārši maz klientu un tiem pašiem maksātspēja zema.

Varu nosaukt veselu sarakstu ar "sliktajām", no tādām īsti labajām laikam nevienas nav

Jautaajums Elitei
Ierakstīts (rediģēts)

sveiki, vecie ciinu biedri, ilgi peetiiju esosso piedaavaajumu, taa arii netiku gudrs, pie kaa lai aizbrauc.. pat papetot citos forumos atsauksmes, nav viennozimiga favorita, teiksim taadu, kaadi bija agraakk piemeeram una, simona utt...

Rediģēja spokz
QUOTE (Harrison @ Sep 14 2007, 09:13 AM)
Vai kaads ir meegjinaajis variantu - ielikr sludekli... nu tur.... -simpaatisks, mat.nodroshinats bla-bla iepaziisies ar simpaatisku bla-bla patiikamaam tikshanaam bla-bla....?
Vai atsauksme ir?

ir, nau smile.gif

pirts
Ierakstīts

QUOTE (sexclub @ Aug 29 2006, 08:37 PM)
Nu ja... plānot ir labi, bet darīt ir kaut kas cits! wink.gif

neviens jau negrib to uznnemties, pagaajussoreiz man bija laiks noorganizeet pasaacienu, tagadeejaa situaacija man vairs to neatllauj... varbuut tomeer sannemsimies un izbiidiisim sso pasaakumu?????

pirts
Ierakstīts

QUOTE (twanger @ Aug 4 2006, 06:20 PM)
izskatās, ka mēs būsim vechu baigais bars, vai attiecīgi meiteņu arī vismaz kaut uz pusi tik daudz būs? tongue.gif

nu pagaidaam nau neviena paredzeeta, taa kaa pats izdari secinaajumus! ph34r.gif

Ramona
Ierakstīts

QUOTE (robis17 @ Apr 27 2005, 11:58 AM)
Tikko meiģināju sazvanīt!"adresāts pašlaik nav sasniedzams".

cik man ir teikts uz vinnu staav rindaa, kaa krievu laikaa pie ssnnabja bodes wink.gif

EROTS 2005
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (hugo @ Feb 28 2005, 04:03 PM)
sad.gif  Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas.  mad.gif  Diemzeel.

uzaicinaatu Tevi aiz skatuves, zem 4etraam aciim... domaaju Tavs aparaats aatri vien mainiitu savu lennkki tongue.gif

Rediģēja kazzz
EROTS 2005
Ierakstīts

QUOTE (hugo @ Feb 28 2005, 04:29 PM)
QUOTE (kazzz @ Feb 28 2005, 04:07 PM)
Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis...  sad.gif  Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas.  mad.gif  Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas -  dry.gif  mad.gif  dry.gif  - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas.  ohmy.gif

iedod meilu, dabuusi bildi, kur Tiger ir uz mociissa.....

Var uz hugo-3@inbox.lv

Nestriidos, var jau buut, ka kaut kad uzkaapa. Lai nu kaa, tas ko man sanaaca redzeet, neiepatikaas.

vakaraa buus! Runaajot par Tiger, man vinna patika taadeell, ka bija vieniigaa kura visu laiku pavadiija zaalee, ar vinnu vareeja nofotagraafeeties, pie tam es vinnu maniiju bez apsardzes staigaajam apkaart.... a paareejaas vienkaarssi iznaaca, nodejoja un pazuda miglaa.....

EROTS 2005
Ierakstīts

Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis... sad.gif Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas. mad.gif Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas - dry.gifmad.gifdry.gif - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas. ohmy.gif

iedod meilu, dabuusi bildi, kur Tiger ir uz mociissa.....

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.