Nu ja... plānot ir labi, bet darīt ir kaut kas cits!
neviens jau negrib to uznnemties, pagaajussoreiz man bija laiks noorganizeet pasaacienu, tagadeejaa situaacija man vairs to neatllauj... varbuut tomeer sannemsimies un izbiidiisim sso pasaakumu?????
Piekriitu. Man arii laika nav, bet no malas jau neko nesagaidiisim.
Kungi, tāds klusums iestājies. Ja gribam kaut ko darīt, jāsāk rosīties. Kamēr izgudrosim laiku un piemeklēsim vietu, jau nedēļa paies. Un tad vēl priekšā dāmu jautājums - kamēr visas gaumes salīdzināsim ...
Ko Juus njematies,,Sarunaasim pirti(ceru ka Xtra to izdariis) un sarunaasim meitenes
Dabiski, no pieredzes tak zinam, ka cita ceļa nav. Jāsarunā pirti un laiku, kas der pamatsastāvam un tad jāmeklē meitenes. Te nu gan jāvienojas par principu - visi varianti ir mēģināti, katram savi + un savi - Es bez pretenzijām - pievienošos vairākumam. Tā kā pilnīgi drošs par dalību neesmu, no aktīvas organizēšanas šoreiz atturēšos. Bet centīšos piedalīties.
Varu piekrist. Laikam jau visvairaak kritikas pienaakas organizeetaajiem, nevis meiteneem. Kaut kaa peedeejos gados tiek veidotrs taads apmekleetaaju ganaampulks, kas vazaajas no vienas skatuves uz otru sekojot troksnim. Man gribeetos domaat - ja daudz skatuves tad arii daudz darbiibas. Bet te - reizi pa pusstundu paraada vienu maaksliigi implanteetu cici un tad visi zosu gaajienaa dodas taalaak...
Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis... Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas. Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas - - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas.
iedod meilu, dabuusi bildi, kur Tiger ir uz mociissa.....
Var uz hugo-3@inbox.lv
Nestriidos, var jau buut, ka kaut kad uzkaapa. Lai nu kaa, tas ko man sanaaca redzeet, neiepatikaas.
Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis... Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas. Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas - - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas.
Es būšu piektdienas pēcpusdienā, varbūt sestdien arī. Kāds kontakttelefons jau netraucētu, lai gan tur pēdējos gados ir baigais troksnis un runāt grūti. Var jau arī vienkārši pie tava stenda, tikai tu jau netupēsi visu laiku uz vietas.
Nu tagad ir nopublicēta Erota programma, bet jēgas tik un tā nav ne par matu vairāk. Man liekas, jāiet uz sākumu, tad arī varēs noorientēties, kas tālāk notiek.
He, redzeeju Ramonu (Simonu) shoriit uz ielas, gaaja no Lachpleesha ielas, baac izskatiijaas tieshaam laba, bet nu ejot pa ielu un nepaziistot vinju var jau pateikt, ka vinja nestraadaa bankaa.....
Starp citu es vinju vienreiz satiku uz ielas, bet es gaaju ar draudzeni, vinja pasmaidiija garaam ejot, diezgan stulba sajuuta! Kaads ir saticis kaadu savu bijusho prostituuti netiishaam uz ielas??
Ir gadiijies, ka sveicina un apstaajas aprunaaties. Nav ne vainas, ja vien situaacija nav kompromiteejosha. Bet ja es nebuutu viens, vinja droshi vien taa nedariitu.
Ierakstīts
Ir labi, ka atdzīvjas
Bieži jau te tusēt nesanāk, bet tik un tā forši.