Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (rocco @ Sep 18 2006, 07:30 PM)
Sen nebiju bijis forumâ kâ tâdâ, un organizçtajâs pirtîs arî ne, bet ja kas tiek organizçts, labprât pievienotos ... ìimenes apstâkïi pamainijuðies biggrin.gif

Briivaaks esi kljuvis? biggrin.gif

Vajadzeetu, tikai ar laikiem pasvaki. Varbuut uz oktobra otro pusi, ja tagad saakam runaat, varam saorganizeeties?

pirts
Ierakstīts

QUOTE (spokz @ Sep 2 2006, 02:10 PM)
QUOTE (sexclub @ Aug 29 2006, 08:37 PM)
Nu ja... plānot ir labi, bet darīt ir kaut kas cits! wink.gif

neviens jau negrib to uznnemties, pagaajussoreiz man bija laiks noorganizeet pasaacienu, tagadeejaa situaacija man vairs to neatllauj... varbuut tomeer sannemsimies un izbiidiisim sso pasaakumu?????

Piekriitu. Man arii laika nav, bet no malas jau neko nesagaidiisim.

pirts
Ierakstīts

QUOTE (kvb @ Jul 31 2006, 10:49 AM)
Varbūt tussiņu pirtī zamutim augustā beigās?? cool.gif

biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif Nu kungi! Kaa gaaja tusinjaa laugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.giflaugh.gif

Bet nopietni - augusts taa kaa buutu beidzies, bet dziive turpinaas. Vai ir kaadam arii kaadas reaalas domas? tongue.gif Satuseet tomeer dereetu?

pirts
Ierakstīts

Kungi, tāds klusums iestājies. huh.gif Ja gribam kaut ko darīt, jāsāk rosīties. Kamēr izgudrosim laiku un piemeklēsim vietu, jau nedēļa paies. biggrin.gif Un tad vēl priekšā dāmu jautājums - kamēr visas gaumes salīdzināsim ... tongue.giflaugh.gif

pirts
Ierakstīts (rediģēts)

QUOTE (kvb @ Aug 6 2006, 10:34 PM)
Ko Juus njematies,,Sarunaasim pirti(ceru ka Xtra to izdariis) un sarunaasim meitenes

Dabiski, no pieredzes tak zinam, ka cita ceļa nav. Jāsarunā pirti un laiku, kas der pamatsastāvam un tad jāmeklē meitenes. Te nu gan jāvienojas par principu - visi varianti ir mēģināti, katram savi + un savi - biggrin.gif Es bez pretenzijām - pievienošos vairākumam. Tā kā pilnīgi drošs par dalību neesmu, no aktīvas organizēšanas šoreiz atturēšos. Bet centīšos piedalīties. tongue.gif

Rediģēja hugo
pirts
Ierakstīts

QUOTE (valis1134 @ Aug 1 2006, 11:59 AM)
Varbūt 4e4enu arī vajadzētu uzaicināt. "Draudzīgi" papļāpātu par foruma chakarēšanu. ph34r.gifph34r.gifph34r.gif

nee, man labaak patiik ar daamaam biggrin.gifbiggrin.giflaugh.giflaugh.gifsmile.gif

EROTS 2005
Ierakstīts

Varu piekrist. Laikam jau visvairaak kritikas pienaakas organizeetaajiem, nevis meiteneem. Kaut kaa peedeejos gados tiek veidotrs taads apmekleetaaju ganaampulks, kas vazaajas no vienas skatuves uz otru sekojot troksnim. Man gribeetos domaat - ja daudz skatuves tad arii daudz darbiibas. Bet te - reizi pa pusstundu paraada vienu maaksliigi implanteetu cici un tad visi zosu gaajienaa dodas taalaak... biggrin.gif

EROTS 2005
Ierakstīts

QUOTE (kazzz @ Feb 28 2005, 04:07 PM)
QUOTE (hugo @ Feb 28 2005, 04:03 PM)
Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis...  sad.gif  Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas.  mad.gif  Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas -  dry.gif  mad.gif  dry.gif  - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas.  ohmy.gif

iedod meilu, dabuusi bildi, kur Tiger ir uz mociissa.....

Var uz hugo-3@inbox.lv

Nestriidos, var jau buut, ka kaut kad uzkaapa. Lai nu kaa, tas ko man sanaaca redzeet, neiepatikaas.

EROTS 2005
Ierakstīts

Tiger riiveejaas kaadus piecus metrus nostaak no mociisha un ne tuvu nebija tik smuka, kaa mociitis... sad.gif Vispaar jau ar skumjaam jaakonstatee, ka man uz taam "zvaigzneem" pat nesakusteejaas. mad.gif Diemzeel. Un arii skatuve labaaka nekljuust. Man liekas, pirmajaas izstaadees bija praatiigaaks iekaartojums - skatuve vienaa zaales galaa, arii labaak paarredzama. Un troksnis sorgad - ja kaadaa citaa stendaa kaut kas paraleeli ieskaneejaas - dry.gifmad.gifdry.gif - meeginaajums izniicinaat peedeejaas potences atliekas. ohmy.gif

EROTS 2005
Ierakstīts

QUOTE (Mr_XX @ Feb 26 2005, 12:54 PM)
Driiz tinos jau uz turieni... Nu ko tad shovakar tiekamies atkal smile.gif

Paņēmu tavu nummuru, piezvanīšu. Citādi grūti kādu atrast. Vakar satiku Harley, viņš arī nevienu citu nebija redzējis.

EROTS 2005
Ierakstīts

Es būšu piektdienas pēcpusdienā, varbūt sestdien arī. Kāds kontakttelefons jau netraucētu, lai gan tur pēdējos gados ir baigais troksnis un runāt grūti. Var jau arī vienkārši pie tava stenda, tikai tu jau netupēsi visu laiku uz vietas.

EROTS 2005
Ierakstīts

QUOTE (su4ka @ Jan 12 2005, 08:08 PM)
QUOTE (hugo @ Jan 7 2005, 06:34 PM)
Vai satuseeshanai ir kaada dziljaaka doma, jeb taapat vien kompaanijas stiprinaashanai? Es domaaju - vai plaanojam arii kaut kaadas aktivitaates?

Es uz turieni ieshu laikam tiiri lietishkju apsveerumu deelj. Nezinu kaa citi.

Var jau meegjinaat pieteikt uz skatuves arii kaadu xTra shovu, tikai nezinu vai visi buus uz to gatavi, un ar ko mees speetu sakustinaat publiku tongue.gif

Nasakustinaasim gan, tev taisniiba. Labi, ja veel pashiem sakusteesies. tongue.gif

Es taa bez dziljaakaam domaam ierunaajos, sarunas uztureeshanai. smile.gif

EROTS 2005
Ierakstīts (rediģēts)

Vai satuseeshanai ir kaada dziljaaka doma, jeb taapat vien kompaanijas stiprinaashanai? Es domaaju - vai plaanojam arii kaut kaadas aktivitaates?

Rediģēja hugo
Ramona
Ierakstīts

QUOTE (zonda @ Oct 1 2004, 09:36 AM)
He, redzeeju Ramonu (Simonu) shoriit uz ielas, gaaja no Lachpleesha ielas, baac izskatiijaas tieshaam laba, bet nu ejot pa ielu un nepaziistot vinju var jau pateikt, ka vinja nestraadaa bankaa.....
Starp citu es vinju vienreiz satiku uz ielas, bet es gaaju ar draudzeni, vinja pasmaidiija garaam ejot, diezgan stulba sajuuta! Kaads ir saticis kaadu savu bijusho prostituuti netiishaam uz ielas??

Ir gadiijies, ka sveicina un apstaajas aprunaaties. Nav ne vainas, ja vien situaacija nav kompromiteejosha. Bet ja es nebuutu viens, vinja droshi vien taa nedariitu.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.