Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Bad Boy @ Sep 25 2003, 08:47 PM)
Es jau ari laikam tagad tiku pieskaitits pie neaktivo cilveku loka ;o))))
Bet man ir ari savs arguments... ;o) Darbs+Macibas+Macibas+Mana meitene.. ta ka VOT....
Bet ta skatoties no malas..bez manis viss notiek...tikai tusinji pagaidam nekadi vel netika organizeti ;o)) Ka labosin so situaciju kungi !?

Nu arguments nav pietiekoshs - man ar tas pats kas tev, vieniigi meitenes vietaa sieva + veel arii treninji u.t.t. wink.gif

Alus dzersana otrais dublis
Ierakstīts

ohmy.gif common vechi, ko juus teiksiet, ja uz tusu atnaaks, teiksim juusu priekshnieks vai sievas braalis blink.gif (riebiigs tips mad.gif ) - jums buus pofig sad.gif ???

bad boy, man ir galiigi pofig, ko par mani domaa mani neskaroshi cilveeki cool.gif , bet nu, ja tusinjaa gadaas dzert ar, teiksim, sievas braali, tad sorry, es neuzticos, ka vinjsh pa pjanjai neizpljaapaasies sievai, tad veel shkjirshanaas- izdevumi, mantas daliishana laugh.giflaugh.giflaugh.gif u.t.t.

Puisicc atgriezies :o))
Ierakstīts

uudenii meegjinaaju - nekas iipashs, tiesa gan tas nebij 10 m dziljumaa, oraalais gan nesanaaca, bet nu nezinu vai buutu kas interesants, jo piekjeru sevi pie domas, ka mineta laikaa liela bauda ir no taa, ka tu redzi, kaa meicha to dauktu iesuuc mutee, zem uudens jau neredzeesies smile.gif))

Puisicc atgriezies :o))
Ierakstīts

Ar atgrieshanos! Laikam jau taadaa gadijumaa jaaizsaka liidzjuutiiba biggrin.gif

man ar shkjiet, ka peedeejaa laikaa aktivitaate ir kritusies. foto katalogs gan nemitiigi tiek papildinaats, bet tajaa lielaakoties ir komenti - sheku jauna galja, vai kaads ir meegjinaajis - nee, kad nomeegjinaashu, doshu atsauksmes - tas ir viss.

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.