| QUOTE (LadyLux @ Aug 18 2006, 03:51 AM) |
| Es arii vareetu meegjinaat piedaliities. Tikai jaaizlemj kura pirts mums der. Cik dzirdeeju ka esot no jauna izremonteeta sauna Terma pie Beernu pasaules. Te buus bildes http://terma.super.lv/ Lai gan ja ir kaads labaaks variants tad sakiet kur un kaa. |
Nu, trahodroms izskataas izturiigs.... ![]()
A vai tad te forumaa kaada ir arii njemama????
| QUOTE (erikxx @ Aug 4 2006, 08:41 PM) |
| Ir doma, vareetu riit pableenjoties ap kaadiem 16iem...mozh kaadam laiks un veeleesanaas ira... |
Tu uzaicini chali? ![]()
Aha, sho var atcereeties ar prieku!
Nu nav, nav, nav vairs redzeeta neviena liidziiga. taas visas jaunaas (ne tikai gados) leciigaas vienkaarshi ir piegriezushaas..... ![]()
| QUOTE (Pepper234 @ Feb 27 2005, 12:28 AM) |
| Lielaka gada vilshanaas - ritiigs suud tas erot ir. Es ar savu no turienes pec 1 h jau aiztinamies. Pec kadiem 10 gadiem tur laikam bus ko redzet. |
Pilniigi piekriitu....
Nu, gadiem ilgi nevar skatuvi normaali nostaadiit, lai kaut ko vareetu redzeet arii ne tikai pirmajaas 3 rindaas staavoshie.... ![]()
Nu, vispaar jau.... jo veelaak tur irodas, jo forshaak.... ![]()
| QUOTE (su4ka @ Feb 17 2005, 02:23 PM) | ||
Ja tev ir muulis, tad nedomaa, ka visiem
Un tagad man uz augsheejaas galvinjas ir pat matinji
Un taakaa es neesmu paarliecinaats ka tur buus baseins, tev tomeer naaksies pacensties atrast tur mani, ja buus veeleeshanaas iepaziities.
Johaidi, su4ka, jokus nesaproti????? Buuti ielicis Di Kaprio bildiiti, tad es teiktu "peec smukmuuliisha"...
Un ja kas, tad - atvainojos!!!!!
|
| QUOTE (su4ka @ Feb 16 2005, 09:06 PM) | ||
Es arii buushu akrediteets no Tet-A-Tet
Un tu domaa, ka tevi peec taada plikaa muulja varees atpaziit? |
| QUOTE (Kristina @ Feb 8 2005, 01:21 PM) | ||
Ja nevienam nekas nav preti, piebiedroshos
Viena vai..... ar otro pusiiit? |
Njaa... Simona cenu paaugstinaajusi.... uz 30 Ls... ![]()
Bet telefons ta visu laiku(!) ir izsleegts......
xTra, ja jau shis nav naudas piedaavaajums, varbuut var sho topiku paarcelt uz Elite dalju?
Zakjis IR(!) labs!!!!!! ![]()
xTra, ko noziimee "speciaals piedaavaajums" un veel - posts tikai Elitei????
Tas ir specpiedaavaajums Elitei? ![]()
Tieshi taa, pirms tam vinja boija kaa Simona Kr.Valdemaara ielaa, peec tam veel citur....
Tepat forumaa kaads bija uzrakstiijis, ka shamaa esot apslimusi..... ![]()
Nav buutiska informaacija - kur taa pirts atrodas?
Ir, ir arii aktiivie...
))
Hei, ieveerojaat, kaada chupa ar jauniem griboshiem te uzradas? ![]()
A ko tad peec tam izdariiji - kulakaa noraavi? ![]()
Man liekas, ka shii foruma viena no idejaam ir: savstarpeeji apmainiities ar informaaciju par skukjime (lietosim visplashaako jeedzienu!). ![]()
Kaadu info Tu ceri dabuut no aarzemniekiem? Aizej uz www.adult.lv, kur katru dienu sludinaas apmeeram 5-6 vienas un taas pashas meitenes, bet meklee tikai aarzemniekus, uz meiliem no Latvijas nemaz neatbild... ![]()
Ierakstīts
Kas ta nu noticis, ka tikai masaazha???