Jump to content
xtra.lv - forums par meitenēm erotiskai atpūtai
QUOTE (Harrison @ Oct 31 2004, 03:16 PM)
Njaa... Simona cenu paaugstinaajusi.... uz 30 Ls... sad.gif

BMW Ziemas riepas ir japerk.... smile.gif Tas ir dargas, katra pa 50Ls smile.gif

Jaunie kandidaati
Ierakstīts

Mister... hmmm a es ta visu kartigi daru..tape daudz laika aiznem... ;o)))

Ziniet lasiju tos sludeklusu ndomaju...ujjj 15Ls - 20Ls par seksu..domaju cik esmu milejies ar savu meiteni..un izdomaju, ka esmu baigako bagatibu ieekonomejis ;o)

Jaunie kandidaati
Ierakstīts

Es jau ari laikam tagad tiku pieskaitits pie neaktivo cilveku loka ;o))))

Bet man ir ari savs arguments... ;o) Darbs+Macibas+Macibas+Mana meitene.. ta ka VOT....

Bet ta skatoties no malas..bez manis viss notiek...tikai tusinji pagaidam nekadi vel netika organizeti ;o)) Ka labosin so situaciju kungi !?

mauciiba vai laime?
Ierakstīts

;o)

juri...viss ok man bija ar Ingu lidziga vesture, kadreiz izteicos taja foruma, kur ir vinas sludeklis, faktiski meginaju sazvanit kaut kad nesen, telefons nestrada, ta ka laikam papelnija naudinju sev drebem meitene un meta tam visam mieru....

Vispariba juri, pa kadu tel tu vinju kontakteji...? Es cik zvanu muzigi arpus zonas ;o(

Alus dzersana otrais dublis
Ierakstīts

Ideja ir sekojosa.... visi rezerve laiku (vienu vakaru) un mes visi satiekamies un iedzeram pa pivu glazei.....

Kadas idejas elites biedru vechi ?

Vispariba nazinu vai vienmer busu pie interneta, jo man taka atvalinajums rit pilna spara...tapec, ja briedis kas reals atstasu savu tel nr, pa kuru vares mani sadabut rokas ;o)))

Pasakuma norises dienas - Augusta nedela no 7 lidz 13

Kadas idejas gospoda?

• Izveidot jaunu...

Svarīga informācija

Izmantojot šo vietni, jūs piekrītat mūsu Lietošanas noteikumiem.