....sorry , sākums tiešām tāds nepabeigts sanāca - tā dziļa doma : meitenes jau ir, tik navajag dažiem visu sačakarēt un tiks pārējiem arī
Ja veselīgi, bez stereotipiem un aizpriedumiem uz to lietu paskatās, tad kas gan slikts ir tādā sexā - es vēlos savu naudu iztērēt kā pats gribu, un gan man gan meitenei paverās iespēja apvienot patīkamo ar lietderīgo.
baļķis gultā,drāz tikpat kā gumijas veceni,nekāda kaifa. Es personīgi negribu maksāt par tikai to ka man tiek caurums kurā iespraust un pabeigt,gribas arī kautkādu atdevi no sievišķa...Pats vairāk točna neiešu,bet ja kādam interesē iespēja kautkur iespraust tad šī būs Jums īstā
Citādi jau neko,kopta,tīrīga,laba figūra,garas kājas bet mazi pupi. Minets nekāds,pirms mineta locekli noberž krietni ar salveti itkā kādu metāla gabalu no rūsas attīrītu.Šis process notiek neatkarīgi no tā ka esi bijis dušā pirms minūtes
ieejot sexdraugiem.com ar praktiski jebkura profila ipasnieci var sarunat seksu par naudu no 10 vismaz 6 atbildes ja ,kad paprasisi piedava sexiny par atlidzibu ! lieta tada ka tagad latvija tada nabadziba,kad loti daydzas ipasi tam kyram ir berni ir spiestas ar to nodarboties citadi nevar savilkt galys vai pabarot berny ! tada ir ta skarba realitate ! viegli tas meitenes nosodit,teikt maukas yn tamlidzigi ! zinama mera kropli ir tie kas sataisa sikos yn neyznemas par to atbildiby yn meitene paliek beigas vel vainiga pie visa un mauka par to ka censas tikai izdzivot ka taja situcija var !
kā tajos sexdraugiem var piereģistrēties, raksta ka ip bloķēta
Ierakstīts
Atsutat kadas labas meitenes numuru un aprakstu uz PM. Paldies