antonio666 19 Ierakstīts 2015. gada 30. oktobris Daugavpils Ierakstīts 2015. gada 30. oktobris Esmu bijis, sūkā ļoti labi, ļauj beigt mutē, darbināt negribēju, un neprasīju, apstrādā ar mēlīti ar visas vietiņas, Meitene ar svaru, uz seju simpātiska . Varu ieteikt priekš mineta ir ok,taisa mīļi. Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2015. gada 11. maijs Jelgava Ierakstīts 2015. gada 11. maijs zakenite127@inbox.lv Šī ir testēta , sākumā labs iespaids kopta un sakarīga pēc sejasIzģērbjas un tad sākas , pupu nav un vēders nokarajies (bet slaids) strijas pa muguru un kaut kādas rētasSūkā viduvēji bez prezervatīva un sex ar prezervatīvu . Sex viņai patīk un gūst no tā arī baudu , kā arī patīk kunilingsVisā visumā sieviete viduvēja un vai iešu vēl ? Droši vien ka nēmute ļauj beigt ?un kuni mašina ari atļaujpaldies. Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2015. gada 5. maijs Ogre - Salaspils Ierakstīts 2015. gada 5. maijs Čau mazie... piedāvaju jauku izslaidi Ogres centra.. mana vietiņ,patīkama atmosfēra...sexiņš - orālās spēlites un kāds gardums. Aicinu tikai koptus ,jaukus zolidus vīr. Konfid garanteta ..no Jums bonusiņš 50eVisiem Jauku dienu :*a kur telefons , kura portala stau sludiks ? Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2015. gada 2. marts Tukums Ierakstīts 2015. gada 2. marts Ka izskatās tās 2 meitenes, ir vērts braukt uz minci pa 60 eirikiem? Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2014. gada 20. maijs Liepaaja - ??? Ierakstīts 2014. gada 20. maijs dzirdeju ka Liepaja atveras striptizs klubs , vai tur kads ir piejejams ? Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2014. gada 18. aprīlis Eskort Daugavpili Ierakstīts 2014. gada 18. aprīlis kupi mestnuju reklamu i tam polno objavlenij, v razdele znakomstva Link to post
antonio666 19 Ierakstīts 2012. gada 24. augusts Liepaaja - ??? Ierakstīts 2012. gada 24. augusts Kā jau es biju minējis, galvenais nebrauc vakarā Man gan tur pēdējo reiz viesnīcā vienā pašā centrā ieteica kaut kādu barčiku pie jūras. Teica, ka tur varot dabūt bezotkaznās vienas nakts attiecības kas pa barčiku? gribetu aizbraukt un notestes ari meiteni kadu , vari palidzet ? Link to post
Ierakstīts
Esmu bijis, sūkā ļoti labi, ļauj beigt mutē, darbināt negribēju, un neprasīju, apstrādā ar mēlīti ar visas vietiņas,
Meitene ar svaru, uz seju simpātiska .
Varu ieteikt priekš mineta ir ok,taisa mīļi.