nu tad beidzot shiis dailjavas izdevaas sastapt arii "dziivajaa"
tachu mani ljoti paarsteidza fakts, ka ljoti maaniigs iespaids par augstaak publiceetajaam bildeem!!! Olja, kura izskataas kaa siiks skukjis buutiibaa ir sameeraa LIELS ZAKJIS , bet Krista, kura bildee izskataas sameeraa liela izraadiijaas taada maza chiksinja.....
Jaa,....un protams, ka var sarunaat arii katru atsevishkji Bet laikam gan tikai NE-pirmajaa reizee!!!
esmu meegjinaajis uzrakstiit shiem zakjiem no dazhaadaam "kasteem", ar dazhaadiem textinjiem........tachu atbildes nav nevienas Taa kaa domaaju, ka tas ir fufelis.................
Ko tu vari ņemties ar to Vetspili, ja esi ventspilī . atmet kautrību pie malas un pajautā , bāros, taksistiem, galu galā 'džekiem kas vakaros tusējas pie klubiem vai stāvlaukumos.
Nesen sanāca braukt cauri vienai latgales pilsētai, sagribējās, nopirku vietējo avīzi tur protams nekā nebija , braucu pa ielu skatos pie viena krodziņa stāv džeku bariņs izkāpu un uzprasīju 20 min. laikā visu sakārtoja un džeki bija ļoti saprotoši un pretīmnākoši.
....nuuuuuu.... Adim. Vai tad Ventspils ir Latgalee..? tas pirmkaart.
otrkaart......ne vienmeer nakshnjoju konkreetaa pilseetaa, bet diena briiva un liidz ar to man vakara barchiki iet secen.....
treshkaart....ja jau esi dabujis normaalu vai nenormaalu zakji, tad sheit ir iistaa vieta kur par vinju uzrakstiit, t.i. kaada izskataas, cenas , tel.nr. u.t.t....
Veciit, shie textinji.... "...es biju tur un tur un man bija kaudze ar zakjiem..." var pastaastiit jebkursh. Un dazhkaart taa arii ir taisniiba, bet parasti tikai pasakas, kad jaasaak runaat par konkreetu/aam sievieti/eem.........
.....nu ko ? ...bliez valjaa par Latgali! ...varbuut mums noderees Tavi ieteikumi un zakju reklaama
esmu meegjinaajis uzrakstiit shiem zakjiem no dazhaadaam "kasteem", ar dazhaadiem textinjiem........tachu atbildes nav nevienas Taa kaa domaaju, ka tas ir fufelis.................
35/170/62 dabiigi rizhaja iisiem matiem, apakshaa skuuta, kopta, var papljaapaat un pulkstenii neskataas. tiira individualka. Ls15.....bez anaalaa. Nav tikshanaas vietas
ja kaads ir noleemis tikties - uzsit man uz PM.....pastaastiishu konkreetaak
....nu ko, par cik n-to reizi sanaaca tajaa pusee pabuut, tad lai uzrakstiitu komentu , naacaas iegriezties pie Zinas.....
.....adimam taisniiba - no 40gadiigas tipiskas lauku vecenes neko iipashi skaistu nesagaidiisi. Jaa, tieshaam cena ir 5Ls un peec vinjas vaardiem "....djelai chto hochesh....mogu brakj v rot, mozhesh v pizdu, a jeslji hochesh - mozhesh i v zhopu - cena nje menjaetsja. A u tebja estj saboi podruzhka.?" es gandriiz apstulbu pie telefona....prasu- "a za cjem podruga, jeslji ja k tjebe jedu?".....a shii saka - " nu kak- dlja mojego muzhika!!!"....tad nu gan es gandriiz no celja nobraucu... ...nu texti gan shai prastie. Bet par cik biju jau gandriiz aizbraucis, tad noleemu uzmest aci "dziivajaa".
Pirmkaart, shamaa atrodas netaalu no Dagdas, Reezeknes virzienaa. Nevis kaa rakstiits - Kraaslavaa...
Otrkaart, vietu sauc Andzelji un jaamauc apmeeram 10-12 km pa gruntovku no lielaas shoses, bet celjsh labs, tikai ziemaa laikam tur var aizbraukt vai nu ar vezgjehodu vai sleepeem
Shii piedaavaaja lai ejot pie shaas uz maajaam, bet es ljoti pieklaajiigi atteicu, jo aizbildinaajos ar lielo steigu un teicu tikai ka gribu sho apskatiit Satikaamies miesta centraa pie Lattelekom buudas. Turpat blakus "lauku debesskraapii" (3staavu/daudziivoklju) pati arii mitinaas.
...nu taa - izskatu nekomenteeshu. Par cik biju ar businju un vietas tajaa ir daudz tad teicu shai, ka vajag redzeet natuuraa un bez liekvaardiibaas shii njeema un gjeerbaas nost ...man atlika tikai pabriiniities par lauku vienkaarshiibu
...paaris vaardos: apmeeram 160, ap 55kg, tumshiem rizhijiem iisiem matiem, apakshaa neskuuta, var zvaniit jebkuraa laikaa, kaut vai naktii....esot arii draudzene( ja vajagot)
...sorry vechi, par sexu nezinaashu pastaastiit, jo vinjas pakalpojumus neizmantoju..... nu nebiju taadaa badaa, veel jo vairaak, priekshaa bija paaris dienas Reezeknee un D-pilii ...bet cena neslikta par pilnu komplektu
starp citu ....polisoss.......no kurienes Tev infa par sho meiteni Ceesiis? Taisniibu sakot man vinjas sejinja atgaadina vienu meiteenu, kura agraak bija no tieshi no J-pils vai Kr-pils(preciizi nepateikshu), bet vienu briidi piestraadaaja Riigaa un vinjas iistais vaards bija Kristiine...... Apmeeram pirms gadiem 4iem, 5iem vinjai tikko bija palikushi 18gadinji, taa kaa tagad vareetu buut ap 23
...bet ir viena laba ideja - nav tachu teikts par cik klientiem un cik ilgu laiku ir tie Ls100. Taa kaa vareetu pa vairaakiem samesties un to superdaargo meiteni no Ceesu puses panjemt, taa teikt "optom" un ta jau maniis cik ta shii ir tomeer veerta......
...un varbuut uzreiz visi kljuustam par vinjas pastaaaaaaviigajiem klientiem "optom"
Ierakstīts
kikers ir "kārtīgs" Foruma lietotājs
:D 
kā tajā vecajā, labajā teicienā - suns sēž uz siena kaudzes, ne kazai dod, ne pats ēd