Nē. Nedod nr. Tas tā mazliet tricky. Tikai caur meilu. Pieļauju, ka var uzmest arī.:D
Ja kādam vēl sanāk- iemetiet atsauksmi. Moš toč man māsa vai draudzene tika atsūtīta. Ar viņas sūtītajām bildēm un satikto personu līdzība ir jāpiedomā.:)
utt, utt. Vienu brīdi sludinājās, ka meklē, pie kā padzīvot Liepājā. Kam nav slinkums, varat meklēt puhā pie Liepājas sludinājumiem. Pati no Priekules, pirms mēneša- no Vaiņodes. Patiesība ir kaut kur tur- ārā.
Tad nu pirms nedēļas- divām kaut kā sanāca viņu satikt. Un tikai satikt... Man nestāvētu pat tad, ja blakus ņemtos Viola ar Pamelu.:D
Lencu šo subjektu ilgi, vajagot viņai līdz 35 gadiem, smuku, miljonāru...:D Gadi esot 22, izskatās, ka ir 35, no kuriem 22 ir pavadīti nebeidzamā kodienā ar vismaz 4 krāniem dienā, pa vidam pīpējot linoleju. Saģērbusies tā, kā rāda maukas amerikāņu filmās (tīkliņzeķes ar lielām “acīm”, augstpapēdenes, kaut kādi miņiki), zobi dzelteni, mati esot sarkani (realitātē- servelāde ar kečupu), saķepuši, ceļi nobrāzti un, šķiet, nesadzīst nekad, seja nemākulīgi nošpaktelēta, septums... Bail pat iedomāties, kas ir zem drēbēm.:D
Bet nu jā- iekāpa, nopētiju un teicu, ka nekas nesanāks. Cenu sauca 0,3- 0,5 sietiņi. Bet nu es pat pa brīvu nekad, nekad, nekad. Kas vēlas- mēģiniet. Varbūt tā bija vecākā māsa, jo sūtītajās bildēs bija cita persona. Nu labi- šī pati, bet pirms linoleja pīpēšanas un ar fotošopu.
Svaiga gaļa,Satikos ar 20 gadigu meiteni, rudmate izskatiga ,sakopta ,vienigi gruti sarunāt ,viss caur e pastu ,telefona numuru nedod,caurums nav izļurkāts patikama meitene,ļoti daudz runā.
Sveiki! Kādam ir sanācis dabūt blondiiniiti no 4sex? Kaut kā neizdodas sarunāt. Visu laiku aizņemta- nevar saprast, vai klientu daudz vai citas darīšanas.
Vakar uzmeta. Visu skaisti sarunājām, bet noliktajā tikšanās laikā teicās, ka būs vēl pēc pus h un tad pēc tās pus h pavisam pazuda un ignors zvanot un Whatsapp.
Te pilns piedāvājums:
"Ņemu 100 Eur par 2 stundām vai 150 pa nakti, ja brauc uz Jēkabpili no Tevis viesnīca (manai dzīves vietai blakus atrodās Daugavkrasti) un nauda, kad būsim viesnīcā.
Ja vēlies, lai izbraucu 50 Eur uz priekšu pārskaitot uz paypal, jo tikai tā vari pārskaitīt neuztraucoties, ka piemānīšu neatbraucot, uzliekot seller protekciju. Piedāvāju klasiku, orālo, masāžu un striptīzu
kā arī garantēju gf pieredzi. striptīzs ar skype starpniecību 20 Eur 30 min (pārskaitījums uz paypal)
Ja vēlies pārliecināties, ka bildes ir manas aicini skypā alisea1994, bet šajā gadijumā arī Tev jābūt ieslēgtai kamerai, jo diemžēl ikdienā saskaros ar visādiem mazgadīgajiem un jeviņiem."
Es, par laimi, iegrabēju tik uz viesnīcu. Varam moš pa abiem mazliet pārmācīt...
Cena neadekvāta. 100 jēriņi par tikšanos. Man sasolija debesu brīnumus, sporta pēc uztestēju, kad biju tajā pusē. Realitātē galīgi pasīva, to negrib, šito nedarīs, orālais vispār bubulis un vispār bail no katras kustības... Bildēs mazliet simpātiskāka kā dzīvē. Esot pirmā reize pa naud. Ja līdz 50, tad varbūt... Un tikai dēļ tā, ka jauna, svaiga, neizplūdusi un tvirta..
Kādam varbut izdodas kaut ko izvilinat.Man neatbild uz epastu.Ja kads ko uzzin uzrakstiet man.
Netērējiet laiku. Vakar visu vakaru sačakarēja- biju tai pusē. 4 stundas jāja smadzenes- kavējās, mistisks draugs ved, vēl nez kas un tad izslēdza telefonu. Aizdomas, ka slimais onānists otrā galā. Ja kāds grib mēģināt laimi- te būs numurs- 28123593
Šodien uz Šosejas Jēkabpils-Rīga redzēju vienu dāmu, piestāju apjautājos vai nevaijg aizvest, šī sak ka nē. Izskatijās vismaz uz 28 gadiem, brūniem matiem, varbūt ir kāds info?
Nieka 140km posms... Es uz tās šosejas bieži redzu dāmas- Lielvārdē, Ogrē, Skrīveros... Visur viņas staigā. Benzīntankos ir pārdevējas, veikalos... Moš vietu precizēsi, a?
raksta, ka 22. Dzīvē redzējis neesmu, bet pēc bildes kādi 35. Kāds zinātājs var lūdzu pateikt kāds rāmis?
Ir reāli ap 22, ne vairāk. Figūra tā nekas, jauna, stingra. Biju viņu darbinājis vēl pirms viņas karjeras sākuma. Bet šoreiz maza ķibelīte- zvejniekciems... Neko vairāk kā minetu neņēmu- vēl no veciem laikiem atcerējos, ka tas viņai padodas. . Piedāvāja gan bez preža, bet laipni atteicos.
Un jā- mazliet ar "putniem" galvā. Cena, manuprāt, par augstu, man kā vecam paziņam savi rēķini.
Nomēģināju to Lolu... Atnāca pālī, aktīva, bet gribēja bez preža kāpt man virsū. Tas nav normāli... Uzmanaties. kad uzvilku prezi un process gāja vaļā, viss bija daudzmaz ok. Figūra tā nekas, krūtis tik tādas so- so, seja simpātiska. vai ir 100 eur vērts- nez vai...
Sveiki! Piespiedu kārta būs kādu laiku jāuzturās Bauskā. Vai ir kāda informāciaj par meitenēm šajā pilsēta vai tuvākajā apkartnē? Interesē jaunas un smukas.
Kas grib piedzīvot šausmas gobu ielā- būs pašā laikā. Neiesaku. Biju- ieraudzīju- nobijos- apgriezos- aizskrēju. Raksta, ka viņai 35, patiesībā izskaas, ka kādi vismaz 45...Kautgan... Gaumes dažādas. Pa 4sex.lv visu laiku reklamējas.
Kas grib piedzīvot šausmas gobu ielā- būs pašā laikā. Neiesaku. Biju- ieraudzīju- nobijos- apgriezos- aizskrēju. Raksta, ka viņai 35, patiesībā izskaas, ka kādi vismaz 45...Kautgan... Gaumes dažādas. Pa 4sex.lv visu laiku reklamējas.
Ierakstīts
Nē. Nedod nr. Tas tā mazliet tricky. Tikai caur meilu. Pieļauju, ka var uzmest arī.:D
Ja kādam vēl sanāk- iemetiet atsauksmi. Moš toč man māsa vai draudzene tika atsūtīta. Ar viņas sūtītajām bildēm un satikto personu līdzība ir jāpiedomā.:)