Sveiki kolēģi,Rīgā ir svingeru sexwife ballītes,varbūt kautkas tāds ir arī Latgalē (Daugavpils/Rēzekne/Jēkabpils)Būtu labi ja kas tāds būtu.Labi pasākumi tie ir,tik Latgalē par tādiem nav nekas dzirdēts.Varbūt kam ir kāda info? Paldies jau iepriekš.
25296336 šo sazvaniju,piebraucu,15€ par visu,bet nu baigi vajag pievilkties,lai izdrāztu,autiņā uztaisija minetu,ar to ari viss beidzās,nu nav Rēzeknē skaistu mauku:)
ir man numurins no jelgavas,jauna 19gadi,nesludinas numuru googlee ari neatrast,ir vina draugos,ir ari man vinas numurs,bet apmaina ar numuru no Riigas sievietes,kura arii ir jauninaa shai jomaa un nekur nesludinaas,der ari mature
mvadim,atsuti privati kadu numuru par tam nemaukam:),nevaru tev privati zinu nosutit,nesanak,man reali to numuru vajadzes tik pec divam nedelam,bet jasaruna laicigi:)
Rēzeknē ir parādījusies viena darbone,piedāva gan vaginālo,gan anālo:),prasa 20 zivis,patsa vēl neesmu bijis,nesen tik kontaktus dabūju,varu padalīties,bet privāti un tad obligāti atsauksmi man,lai zinu vai vērts doties.Rakstītu kontaktu šeit,bet šī tak nobīsies par tādu karsto līniju un numuru nomainīs:)
Ierakstīts
Piebiedrojos