Ir ok.Jautaju vnk varbut kadam kas jauns.Tas laikam pedejais priecins TK.Bija kadreiz no Vienibas,bet ari tur laikam neka.Uz mail neatbild un nr.ari arpus zonas.Ja kadam iespejams ir kads kontakts padalas👍
Tā no vienības bija pat ļoti OK. Vairākas reizes esmu viņu darbinājis. Vairāk vai mazāk papļāpājot sapratu ka nav pastāvīga LV iedzīvotāja, pie kam viņa ir darba professionāle, gan tur kautkur ārpusē gan vienībā/viesatās?
Savukārt Santa, man liekas Tukumā viena no senākajām un stabilākajām darbonēm!
Ir kāds ticies ar Katrīnu (18) no puh? Reāls sludinājums?
Sludinājums ir reāls, meitēns ļoti jauns, lai neteiktu pat vairāk! Tikos ar viņu pagājušajā gadā, tikties ir vērts, ja ir vēlme jaunas miesas.
Teiksim tā, vietas nav un vai nu viesnīca vai arī auto. Cena viennozīmīgi pārspīlēta, bet pieredzes dēļ bija vērts. Kopumā nav slikti, pirmajā reizē meitēns bija paņemt līdzi gumijas izstrādājumus, labi ka bija pašam savs.
Es šito zinu, jāņem līdzi preži, divreiz biju, nekad preži, nebija, cena nav uzrādīta korekti, sex autiņā, smuka, tā pati kas bildē. Darās normāli, bet tas ka mašīnā... Nu ne pa manam, uz viesnīcu neparakstījās.
Šito esmu aicinājis ciemos pie sevis uz Rīgu. Nu tā, kā lai saka, tieva nav, kniebjas godam, piedāvā visu bez preža, bet novērējot viņas vizuālo stāvokli, nu nez vai kādam arī gribētos viņu drāzt bez preža. Nu vismaz toreiz bija šādi tādi izsitumi uz kājām.
Bet kā jau teicu, kniebjas ok, ir iespēja ielikt melnajā. Tā kā, tā un tā. Otreiz laikam neizmantošu...
Mnja, kas tad notiek ar tām pilsētām, nu jau Talsi sāk vairāk palikt aktuāli, nedēļas nogale tuvojas, kad tur būs strādāšana... Jūrmala un Tukums laikam izpaliek.
Ir tā, ka plānots neliels izbrauciens vairāku dienu garumā šajās pilsētās. Jūrmalā - konkrēti interesē Kauguri, Sloka vai +- tas krajs. Tukums un Talsi pašas pilsētas. Vajadzība nav nekāda īpašā, ne tur skaistules ne tur modeles, ja ir protams neiebildīšu....
Tā jau domāju ka būs man arī Tukumā mazs bordelīc jāatver. Jēkabpilī un D-pilī jau ir! Vēršu vaļā arī Tukumā, jo uz to pusi kā rādās pilnīgi nekā nav...
Ierakstīts
Tā no vienības bija pat ļoti OK. Vairākas reizes esmu viņu darbinājis. Vairāk vai mazāk papļāpājot sapratu ka nav pastāvīga LV iedzīvotāja, pie kam viņa ir darba professionāle, gan tur kautkur ārpusē gan vienībā/viesatās?
Savukārt Santa, man liekas Tukumā viena no senākajām un stabilākajām darbonēm!