Ta kā man patīk jauniņās apmācīt kā vajag kārtīgi nosūkāt, man viņa pat ļoti der. Varbūt vēl nav ideāla kārtīgiem mutes priekiem, bet izskatās, ka drīz būs
Sveiki, varbūt šeit jau ir tāda tēma, varbūt nē, bet gribēju uztaisīt aptauju par Latvijas pagastos dzīvojošajām meitenēm pie kurām var aizbraukt izšaut. Visi zin, ka katrā pagastā dzīvo vaļīgās, neķītrās māsas, kurām patīk paplest kājas!!!
Vakar puh.lv parādījās sludinājums par meiteni no Jelgavas (22 gadi), kura iesākumā lūdza rakstīt sms. Dīvaina meitene vai, manuprāt, kaut kāda uzmešana. Man atnāca atbilde, ka viņa vēlas vīrieti vecāku par 30 gadiem.
Viņas numurs - 20481500
Vakar puh.lv parādījās sludinājums par meiteni no Jelgavas (22 gadi), kura iesākumā lūdza rakstīt sms. Dīvaina meitene vai, manuprāt, kaut kāda uzmešana. Man atnāca atbilde, ka viņa vēlas vīrieti vecāku par 30 gadiem.
Viņas numurs - 20481500
jā, tā ir uzmešana, jo maukas parasti vēlas 30Ls nevis 30 gadus un vairāk
Sveiki visi. Gribu uzrīkot grupveida seksa pasākumu. Kā meiteni esmu izvēlējies Nimfomāni, liekas vispiemērotākā tādam pasākumā. Piesakās vismaz četri čaļi, kas arī grib piebiedroties.
Meitene bija diezgan vidēja izskata, 34 gadi. Šoreiz sniedza tikai minetu. Nezinu, kā, lai labāk pasaka, viņas mute daudz var izturēt. Grūd cik spēcīgi un dziļi vari, bet viņa var vēl. Paredzēta tīri mutes priekiem:D Publiski vel negribēja iziet un teica, lai numuru vel nevienam nedodu, bet šonedēļ braukšu atkal un gan jau pierunāšu, lai atļauj publiskot viņas numuru. Ja gribi vienkārši labi izdrāzt muti + dziļi līdz galam, viņa tam diezgan labi der. Ā jā, jāpiever arī uz ne īpaši labo dzīvokli
Ierakstīts
Kāds ir testējis šito meiteni? Izskatās pēc tādas,kurā var labi ieķerties...saka, ka dievina kārtīgi atsūkāt un tikt rupji paņemta 25387943
https://puh.lv/lv/cat-commerce/ad-lyublyu-grubost-i-gl/3411651.html